0 oy
320 göst.
Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından
Kızlar uyku tutmadı gece gece. Fikirlerinizi almak istiyorum bir konuda. Benim kız kardeşimin p*slik bi arkadaşı vardı. Ne zaman sevgili yapsa kız kardeşime sevgilisinin kuzenini, akrabasını vs ayarlamaya çalışıyordu. Kardeşim de en son sert bi dille uyarıp mesafe koymuştu. Bi kaç sene sonra tekrar barıştılar. Hepimiz annem de dahil o kıza çok güvenmemesini söyledik ki kız kardeşim akıllı kızdır öyle yaptı. Bu cadı nişanlı bu arada. Ama gelin görün ki huylu huyundan vazgeçmiyor. Nişanlısının kuzeni varmış bi tane. Durup dururken bu kuzenin aşağılık anne ve babası millete biz o kızı ayarladık (kardeşimden bahsediyolar), buluştular görüştüler, biz kızı aldık, istemeye gideceğiz, o iş bitti vs vs diye anlatıyorlar terbiyesizler. Bi abla var tanıdık onun kulağına gidiyor o da kız kardeşime söylüyor böyle bişey duydum aslı var mı diye. Kız kardeşim de çıldırıyor. Aramış bu cadoloz arkadaşının ağzına etmiş kesin senin başının altından çıktı beni zaten zorla onların dükkanına götürmeye çalışıyordun demek çaktırmadan beni tanıştıracaktın falan diye. Aklınca kendi kendine sanırım çöpçatanlık yapmaya çalıştı . Kız kardeşim herşeyden habersiz.  Bu cadalozun annesiyle de annem yakın arkadaştı. Adı Sema abla olsun. Sema abla gıkını çıkarmadı. Bu iftira değil mi kızlar? En azından gidip bi hesap sorması gerekmez mi insanın siz genç bi kızın namusuyla oynuyorsunuz sonuçta. Ama menfaati ağır bastı kızı var ya işin içinde. Kızının işi bozulur diye gıkını çıkarmadı. Zaten sal*ğa yatıyorlar kızı da hiçbişeyden haberi olmadığını iddia ediyor. Nerden çıkıyor o zaman bu laf çıkartan da senin nişanlının ailesi nasıl seninle bi ilgisi bağlantısı olmaz?! Nitekim annem üzülüp duruyor daha doğrusu kızıyor. Sema hanım anneme seninle bi konusucam diye diye ayları devirdi. Bayramda annemlere gelmiş 10 dk oturup mesaj geldi misafir gelecekmiş seninle de konuşacaktım aslında demiş annem de konusuruz bakalım demiş. O günden beri yine tık yok. Kadının içi içini yiyor utanmazlar bi özür dahi dilemediler hiç bi açıklama yapmadılar. Bende diyorum ki şu kadını yok say artık üzülüp durma o kendi kaybetti. Siz olsanız ne yapardınız ne düşünürdünüz kızlar haksız mıyız?

4 Cevaplar

0 oy
(345 puan) tarafından

Kardesin bastan o kizla barismakla hata yapmiş yani kime ne dese de annen kardesin artk o laf cktktan sonra kimse dogrusuna bakmaz baska seyler katip buyuturler dedikoduyu seven bir toplumuz maalesef ama kardesin de sucsuz yere zan altnda kalms benim annem olsa gider kadinin agzini yirtardi 8-) ben napardim hic emin olamadm :ermm:

-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben anneme bırakmam o kızı rezil ederdim herkese karşı 
0 oy
tarafından
benim öyle bir arkadaşım vardı. İyiki uzaklaşdım. Ben evlendim.O şimdi de günde bir sevgili buluyor kendine.Allah akıl fikir versim
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın hidayete erer inşaallah senn kardeşin hiç barşmasaydı keşke belli karakteri 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 226 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (220 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 911 göst.
2 Nisan 2024 Diğer kategorisinde tontilos (538 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,451 göst.
14 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Zeynopy (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 465 göst.
18 Ocak 2023 Aile kategorisinde Biriiste (413 puan) tarafından soruldu

382,873 soru

11,461,123 cevap

35,048 kullanıcı

...