0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugun annemi aradım k. Validem dedim benim senin arkamızdan konusuyomus dedim. Normalde asırıı asırı sessiz giç beklemiyorduk. Anneme fln özledim özledim bana gelinim gelinim.. Bu sekl davranır.

Annem kalkmıs bana kardeşime görücü gelmşti onu anlatıyor ne alakaysa" bayıldık dedi iyi kız dedi çocugu var dıye olmadı dedi" falan dedi. Sonra kendi de anladı alakasız oldugunu işte" onu yetiştiren anne de kızları da iyi olur, diyolar" falan diye baglamaya calıstı.

Sonra diyor kardeşimden için e onun hakkında da konusmustur diyor. Bosandıgı için. Halbuki biz 5 kardeşiz sadece onu soruyo benle ilgili hiç bişeye yorum yapmıyo. Ben de dedim anne işin gücün.... diğer ablam da bosanmıs nıye onu sorumuyosun.

Evlenmeden önce de kardeşm benden önce evlenmişti. Biri gelir beni beğenir sorardı hemen baslardı kardeşimi anlatmaya ikizi vardı da evlendi de gitti de. Kızımı gösteriyorum kardeşimin kızından bahsediyor hemen. Biz esimle gittiğimizdde asla yemek hazır olmazdı heo beklerdik. Şimdi kardeşiö eşiyle barıstı annemlere girmişler. Annem diyor ki ..... Geldi yemek yapmaktan oturamadık. E dedim anne biz geldiğimizde de bötle oluyodu.hiç bişey diyemedi.

Ayırdediyosun deyince de baslar aglamaya siz de çekin de siz de görün de.

Tamam sevsin artık evimiz barkımız ayrı da insan üzülüyo kaç yasına gelirse gelsin..

Öyle işte.... 

1 cevap

0 oy
(230 puan) tarafından
O bndizde var cnm şuan konusmyoruz.. bayram bayramlaşmaya gittik kavga ettik geldik..evden koyulduk .kimseye bisiy demez ama.gelir.bana.soyler.kardesindir öyle böyle der..daha hiç hakkımı savunduğunu görmedim..zaman içinde.soguyo insan ..insan.bir.susuyo.iki susuyo en sonunda yeter diyor..
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 759 göst.
30 Mart 2019 Aile kategorisinde Seher. O (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 273 göst.
6 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (10,880 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 277 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Aferin (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 590 göst.
26 Temmuz 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

379,276 soru

11,352,719 cevap

34,825 kullanıcı

...