0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben kayınvalidemle ve kayın babamla beraber yaşıyorum görümcelerim geldiğinde bir bir buçuk ay kalıyorlar. Bir hafta önce erkek kardeşim 16 yaşında okulda yatılı kalıyor. Okulda dayak yemiş kaçmış korktum da eve gidememiş bize geldik biz de bir hafta kaldı. Babam geldi 3 gün bizde kaldı kardeşimi geri götürdü. Okula gönderirken babam erkek kardeşim tekrar oradan kaçmış gitmek istememiş sokaktaydı. Babama falan tartışmışlar babam biraz sinirli eve kabul etmiyor kardeşimi. Ben de getirdim buraya zor ikna ettim.Biraz çocuklarını sevmez kabul etmez yani kusura bakmayın kızlar yani eski kafalı çok değişik bir baban var. Sizde kalsın kız babanın siniri yatışsana kadar dedi. Sizce bunu kayınbabam kaynanam sorun eder mi yani erken göndermiyorum değil mi? Gidecek bir yeri yok giderse de  babam çok pis kavga eder babam onu döver. Bu sefer komple evden kaçıp gider. Kalsın sorun yok dedi de bilmiyorum kaynanamla kayınbabam ne der. Derlerse ben onlara ne diyeyim? Kardeşime nasıl yaklaşmalıyım?

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kayinvalidenle kayinpederini sen daha iyi bilirsin onlarla konusabilirsin
tarafından
Ne diyeyim
-Reklam-
0 oy
(913 puan) tarafından
O senin kardeşin canım demekki yurtta kötü şeyler yaşıyor oraya zorlamaniz zaten hata olur esin konussun bence ailesiyle daha iyi olur
tarafından
Gitmesem zaten istemiyorum sadece annemgile giderse canım daha kötü kaçar diye korkuyorum.
0 oy
(2,512 puan) tarafından
Sana ayrı ev acmadiklarina göre bir şey deme lüksü yok kimsenin ❤️ seninde evin 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(136 puan) tarafından
Yani şöyle bir şey var ki orası sizin de eviniz. Biraz sorunlu bir süreçtesiniz zaten anlayışla karşılamaları gerekir.
tarafından
Valla bilmiyorum kardeşim benim kendi evim olsa başımın üstünde  yeri var
(136 puan) tarafından
Rahatsiz oluyorlarsa bu durumlardan seni ayırsınlar o halde. Sen  bu süreçte kardeşine destek ol boşver. Onlarda zaten sorun yapmazlar. Kardeşin de kalıcı değil zaten
tarafından
Evet teşekkür ederim
0 oy
(551 puan) tarafından

Konuyu biraz karışık buldum. kisiler birbirine girmiş mesela kalsın diyenle, sende kalsın diyen kim çözemedim ama 


Sonuçta kardeşin. Ve o evde sende yaşıyorsun, ben olsam kardeşim yanımda kalabilirdi kimsenin de birşey demeye hakkı olamaz. Tabi bu bende öyle sizin aile yapılarınizi bilemem. 
tarafından
Şimdi ilk cevap vereyim eşim kalsın burada dedi sorun yok dedi. Diğeri de annem dedi ki biraz sizde kalabilir mi diye babanın siniri geçsin dedi. Diğeri de bana ben kardeşimi yanımıza aldım zaten ben bırakmadım sokakta kalsın ya da eve geri dönsün ben ikna ettim yanıma aldım.
(551 puan) tarafından
O zaman her şey normal canım, eşinle konusup annesi ve babasıyla konuşmasını saglayabilirsin. Bu sayede onlarda sana ne kadar kalacak, Kalmasın ya da başka bir şey diyemez. Ya da başka bir seçenek anlaşma durumunuz nasıl bilmiyorum. Bir şey derlerse eşimle konuşun diyip konuyu kapatabilirsin . İyi anlasiyorsaniz durumu uygun bir dille anlatip bir muddet burada kalacak haberiniz olsun da diyebilirsin.
0 oy
(2,802 puan) tarafından
Anlayışlı insanlarsa sorun çıkarmazlar sende onlara hizmet ediyorsun senin hatrına susabilirler orası senin de evin sonuçta bahsettiğin kişi de kardeşin canın kanın
tarafından
Evet her türlü hizmetlerini yapıyorm
0 oy
tarafından
canım gitmek iatemiyorsa zorla göndermeyin. 

Dayım çoçukken yaşamış.dedem göndermiş.meğerse orda kavga ediyorlarmış o yüzden kaçıyormuş. Sonu bıçaklanmaya hapise kadar gitmiş. Kardeşini dinleyin ve çözüm arayın.
tarafından
Zaten ben göndermedim benim yanımda şu an
0 oy
tarafından
Niye bu kadar takıyorsun ki. Orası seninde evin. Kardeşinin kimseye saygısızlığı zararı yoksa kalsın ne olacak. Kardeşim bir süre bizde kalacak de sorun olmaz. 
0 oy
(2,835 puan) tarafından
O evde sende yaşıyorsan seninde evin  eşinin kardeşler gelip bir ay bir buçuk kalabiliyorum seninki ye kalmasın 
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Kaynana kayınpeder yanında kardeşin kalınca mi laf edecekler ve ettireceksin bu tarz postlar iğreti ediyor beni kaynanan kayin baban ununu elemiş bessigini belemis kazık kadar insanlar çokmu önemli senin için onlar karşında 16 yaşında taptaze beyin mis gibi bir erkek kardeşin var hayata kazanması gereken gelecek olan bir fidan kardeşim önemli tabi lafmi söyleyecekler bide bana onlar yada soyletecekmiyim neyin kafasındasiniz siz 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 53 göst.
0 oy
5 cevap 278 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Dilan55 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 125 göst.
19 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Sezinn0 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 67 göst.
23 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

383,692 soru

11,480,820 cevap

35,106 kullanıcı

...