0 oy
249 göst.
Aile kategorisinde (169 puan) tarafından
tarafından kapalı
Eşimin ailesi Ve akrabaları sürekli gidelim gelelim ıstıyorlar.Biz tabiki akraba ziyareti yapmıyoruz. İkimizde çalışıyoruz zaten. Eşimin bir pazar izni var. Geçen pazar günü gezerken, eşimin dayısının eşinin iş yerine ugradık. Bana gelip gitmiyorsunuz diye laf soktu göz kırptı. Sonra kaynanama galiba gelip gitmiyorlar diye şikayet etmiş. Kaynanamda geçen diyorki. Pazar günü onlara oturmaya gidin. Kaynanam kafasında ne gün gidecegimizi bile planlamış.Tabiki inadıma gitmeyecegim.O gün başkaları var diye bişey demedim kaynanama. Sizce bu konu hakkında bişey diyeyim mi. Eşimin dayısıgil anne babamız yaşında. Sürekli gidelim gelelim istiyor hepsi. Eşim bekarken de gitmezdi. Şimdide gitmiyor. Bu arada kaynanam herşeye karışıp yorum yaptıgı için telefonla konuşmayı da kestim. Artık onu aramıyorum. Ararsa açmıyorum. 3 ararsa 1 açarım o kadar. Aşırı mesafeliyim. 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Belkı onlar boyle baskı yapmasa ayda bırde olsa gıdıp bır cay ıceceksınız ama ınsanı insanlıktan cıkarıyorlar 
(169 puan) tarafından
Evet. Ben yaz tatılımde dayısını falan cagırmayı dusunuyordum. Ama vazgectım. Kımseyı cagırmıyorum gıtmıyorum.
-Reklam-
0 oy
(872 puan) tarafından
Kız ben de öyle git gel sevmem. Kızıma bakarken kendime vakit bulamıyorum. Ne gelsinler istemem ne gitmek istemem. Geçen benimki kv de biz gelecez haftaya dayılarına beraber gideriz diyor. Uyku düzeni resmen bozuluyor kızımın ve onların evinde çocuk yok ve evleri cocuk için güvenli değil, kızım da durmuyor. Ben yine stres yapacam. Kv gelse ne diyeyim bilemiyorum. Doğrusunu söylesem de anlamaz hayır gidelim diye tutturacak veya sizlere gelsin diyecek. Eşim zaten şehir dışında. Haftaya da gelemicek. Düşünürsem üzülüyorum şimdiden.
0 oy
(321 puan) tarafından
Bı pazar gunleriniz var birbirinize ayıracaginiz o günü de kaynanan planlamicak heralde. Ay bı rahat bıraksalar şu insanları da herkes istediği yere girip çıksa 
(169 puan) tarafından
Aynen. Sence kaynanama bizim ne yapacagımıza lütfen karısma dıyeyım mi. Acayıp tav oluyorum ona

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 264 göst.
11 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Ruyam1212 (309 puan) tarafından soruldu
+1 oy
44 cevap 903 göst.
2 Nisan 2024 Aile kategorisinde Ben anne (3,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 320 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Gul25 (96 puan) tarafından soruldu

383,650 soru

11,479,672 cevap

35,100 kullanıcı

...