0 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından
Kızlar benim evlilik yine çalkantıda bu aralar. Bilenler zaten biliyor. Neyse kötüye gidiyoruz işte. Muhattap olmuyoruz birbirimizle günlerdir. Aynı şeyleri geçen sene de yaşadım ve bıktım artık. Bu arada konu bayramda küs olduğum kayınvalideme gitmek istememem. Adam kıyameti kopardı gitmedin diye. Güvenmiyorum artık. Biliyorum onun da umudu yok bu evlilik için. 2 sene olmuştu henüz. Şükür çocuğum yok. Neyse konuya gelecek olursam. Bugün teyzem aradı beni. Moralim bozuk zaten anladı. Söylemez anlatmaz olaydım anlattım bişeyler. Kızlar benim mesleğim var ailem arkamda ve şükür durumları iyi. Bu evliliği sürdürmek istememin tek sebebi sevgim. Yani kaç gündür içim sızlıyor ruhum sancıyor kolay değil insanın sevip bağlanması 7 sene var ortada. Neyse dediğim gibi teyzemle konuşuyordum. Bana akıl vereceği destek olacağı yerde bana kurduğu cümleye bakar mısınız “sabret teyzem oluruna bak seni kim ne yapacak şu saatten sonra 1 adam boşamış derler düşünen bidaha düşünür dul kadına çıkar adın değer mi” Neye uğradığımı şaşırdım ve biraz sert çıktım bozulup kapadı. Dediğim gibi benim mesleğim var kendi ayaklarım üzerinde durabilirim tekrar evlenme meraklısı değilim ve öyle olmadığım halde kadın bana seni kim ne yapsın şu saatten sonra diyor şaka gibi!!! Ben ölüyordum zaten hemen gelsin biri alsın beni diye. Ben yalnızlığı göze aldım zaten. Bu evlilik biterse ömrüm boyunca anne olmayacağımı kabullendim mesela. Ama sırf başımdan bi evlilik geçti diye de 2. El kadın damgası yiyecek halim yok. İnsanlar acayip düşüncesiz. Moralim buna bozuldu. Bide kafama şey takıldı eşim ona hiç destek olmadığımı söyledi durdu geçen tartışmamızda. Düşündüm de benim annem birgün yemek yapsa bir gün babam yapardı. Erkek kardeşim biz yemek yaparken bize yardım eder salata yapar mesela. Grupta kız arkadaşlarım konuşuyor herkesin eşi maşallah çok yardımsever. Eşimde böyle bişey yok herşey önüne gelsin istiyor. Hazırcı. Üşengeç. Hep hizmet bekliyor. Sizinkiler de öyle mi? Şeytan diyor sende git bunu yüzüne vur bu da sonuçta destek olmamak ama hiç sataşmak da istemiyorum gecenin bu saatinde. Düşündükçe hırslanıyorum. Off ruh halim berbat kızlar. 

10 Cevaplar

0 oy
(6,859 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun cnm. Çocuk yokken iyi düşün derim kolay değil evlenmek
(63 puan) tarafından
Allah razı olsun canım. Ayrılık çok zor. İnsanı ruhen çökertiyor. Düşüncesi bile can acıtıyor. Günlerdir doğru düzgün bişey yiyip içemiyorum.
(6,859 puan) tarafından
İkiside zor Cnm bnm için. Yaşamayan bilemez ince eleyip sık dokumak lazm. Yeni hayat yeni kararlar zor işler
tarafından
Ayrılık zor olur evlilik te ikinci daha zor olur herelde bilemedimm Allah yardımcın olsun
(63 puan) tarafından
Allah razı olsun. Bidaha evlenmem zaten. Hiç yüzmem o sularda birdaha. Yoruldum yeterince. Hem iyisi bizi bulmuyor işte. Kader. Bende çok çekilecek bi tip değilim zaten.
(6,859 puan) tarafından
Şuan karamsar düşünmen çok normal zaman herşeyin ilacıdır bunu iyi bilirim
-Reklam-
0 oy
tarafından
1. Evet benım eşimde oyle ama bu yetısme tarzı yanı annesı onu boyle ağam paşam hünkarım dıye yetıstırmıs, susuzluktan ölse bekler ben ayaga kalkayım da bıyere gıderken benden istesin yanı o degısmez, dıger meseleye gelırsek de eski insanların cogunlukla meslegı olmadıgı ıcın ellerınde bısandıktan sonra tek hedeflerı tekrar evlenmektır o yuzden sana o mantıkla cumle kurdu muhtemelen hıc sallama 
(63 puan) tarafından
Evet canım bunun annesi de meyveyi bile soyar doğrar ağzına verir o derece. Su konusu da aynı şekilde. Bizde de öyle. Dibinde dursa senden ister doldur ver diye.
(4,889 puan) tarafından
Yorumların nokta atışı ve samimi
0 oy
(784 puan) tarafından
Kelin ilacı olsa başına sürer.. ne diyeyim
(63 puan) tarafından
Senin de Allah yardımcn olsn cnm
0 oy
(803 puan) tarafından
Canım sen bilirsin iyi düşün derim eğer kesin boşanmak istiyorsan çocuk yokken boşan,ama eğer devam edecekse de çocuk yapma kocan duzelene kadar 
(63 puan) tarafından
Devam etsek de 1 sene daha çocuk düşünmüyordum zaten canım. Şimdi devam ettik diyelim. Seneye çocuk isteyecek artık 3 sene olacak çünkü. Ben hala istemiyor olursam sıkıntı büyük işte. Bazen düşünüyorum da herşey baştan yanlışmış aslında. Sırf sevgi var diye olmayacak bişeyi oldurmuşuz çünkü birbirimizle hiç uyumlu değiliz.
(803 puan) tarafından
Maalesef sadece sevgi yetmiyor
0 oy
(20 puan) tarafından
Canım sevginin yetmediği zamanlar oluyor. Eğer mutsuzsan ve düzeleceğine dair bi umudun yoksa devam etmenin bi manası yok. Henüz gençken kendi düzenini kurman daha kolay olur. İnsanların ne dediğini de umursama nasıl mutlu olacaksan öyle yaşa 
(63 puan) tarafından
Ne bilim canım zaten herşey yeterince zor. Bazen bakıyorum umut yok. Daha 2 sene olmuş böyle. Bu ömür nasıl geçer? Umutlansam insanların böyle patavatsız yorumlarına maruz kalıyorum. Vay be diyorum şimdi elalem bana vah tüh yazık dul kaldı kimbilir ne eksiği var niye boşandı mı diyecekler ben bunlarla nasıl baş edeceğim diyorum kapana kısılmış gibi hissediyorum. Acayip bi baskı var üzerimde. Sevgi gerçekten yetmiyor. Sadece sevgimiz var zaten. Onun dışında acayıp uyumsuz bi çiftiz.
(20 puan) tarafından
Kendine bi artı eksi listesi yap eğer ayrılırsan kısa süreliğine insanların söyleyeceği şeyler mi daha dayanılmaz senin için yoksa eşinle bi ömür yaşamak mı? Tabi başka neler yaşadığını bilemem ama bu listeye göre kararını verebilirsin.
(63 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm iyi fikir deneyeceğim bunu. İnsanların söyleyeceği şeylerden ziyade galiba eşimin yokluğu en dayanılmaz olacak. 7 senedir hayatımdaydı. Çokta ilgilidir aslında bana karşı. Çok sever. Önemser. Sadece ailesi söz konusu olduğunda canavara dönüşüyor. Onlar hep ilk planda. Onun dışında pek bi kötü huyu yok içmesi, dövmesi, aldatması yok. Bi kere bile güvenimi sarsacak bişeyini görmedim. Sadece uyumsuzuz işte. O da çoğu yönümüz birbirine benzediğinden. Ben biraz dominantım galiba. E o da haliyle erkek. İki cambaz bir ipte oynamıyor. Bilmiyorum napsam. Ne düşüneceğimi şaşırdım artık İnan ki.
0 oy
(4,430 puan) tarafından
Ay yarabbim kim.ne yapacakmış kime ihtiyacın varmista millette bı değişik Allah yardımcın olsun canım bı yuvayı kurmak yürütmek kolay değil koca bı ömür iyi düşün hakkında hayırlısı olsun eğer oluru yoksa umudunda yoksa düzeleceğinden çocuk yokken kaç kurtul derim insanların ağzı torba değil buzesin ağzı olab her lafı konuşuyor teyzeler hep dengesiz demekki benim kide bana bulduğu çocuğu kabul etmedim diye daha iyisini mi bulcan bekleyip bekleyipte dul adama mi.varcan demişti bunu dediği zamanda 18 yaşındayım daha bekledim dula da varmadim yani hem varsam nolcakti.acaba çok saçma bekar dul kadın alamaz yada dul erkekle olamaz kafası boşver milleti sen istediğin yola bak
(63 puan) tarafından
Allah razı olsun . Ayy 18 yaşındaki kıza söylediği laflara bak. Bazı insanlar çok geri kafalı. Buradaki yorumlar biraz içim rahatlattı çok sağolun. Valla düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum biliyor musun. Biraz bende de var. Ben erkeğim evinn reisiyim sende evin reisi gibi davranıyorsun diyor. Biraz inadımdan, dik başlılığımdan falan şikayetçi. Dominantım ben biraz. Dediğim dedik tiplerdenim. Yani içkisidir, dövmesidir, gezmesidir, hovardalıktır yok öyle kötü huyları. Ama işte çok zıtlaşıyoruz çok çatışıyoruz. Ne yapsam bilemedim inan. Kendimi mi törpülesem vaz mı geçsem ki o yürek sızısına nasıl dayanılır hiç bilmiyorum. 7 sene az değil. Her anımda yanımdaydı her anımda destekti bana evlenince tosladık. Çok sever ilgilidir falan ama uyumsuz yönümüzde çok. Gezelim derim gezmez, yemeğe şuna buna yardım etmez , benim sevdiğim şeyleri sevmez çok zıttız onun izlediği şeyleri ben izlemem benim izlediğim şeyi o izlemez vs. Ailesine aşırı düşkün onlar hep ön planda falan işte. Bilmiyorum inan.
(4,430 puan) tarafından
Sen sağol canım yani bilemedim ki seviyorum diyorsun kötü bı huyuda yokmuş bak evine bakıyormuş zıtlık hepimizde var illaki hani biraz sen biraz o orta yolu bulmayı deneseniz sanki olabilir gibi birşeyler hani zaten evlilikte bı alisma süresi varki on yılda konuşsan aynı eve girince bı afalliyosun al karşına konuş bı orta yol bulun olmadı bı çift terapisi falan deneyin bunları seviyorum dediğin için diyorum hani yok bundan olmaz diyosan sonunda üzülmeyeceksen hiç uğraşma
(63 puan) tarafından
Allah razı olsun canım. Sonunda üzüleceğimden eminim. Seviyorum çünkü. Bazen diyorum ki sen bu kafayla bu ruh haliyle boşanmazsın. Git bi yerlere 2-3 aylığına biraz soğu, biraz unut ki vazgeçmek kolay olsun bi nebze. Geçen gün bana boşanma dilekçesi falan getireceğini söyledi. Ölüyorum sandım o an. Gururumdan tamam dedim. Sonra arkası gelmedi getirmedi dilekçe falan. Bidaha olursa öyle bişey keyfim ne zaman isterse o zaman boşanırım diyip çekip gideceğim biraz uzaklaşacağım ta ki kendimi o karara alıştırana kadar. Beynimin etini yer bitsin sende kurtul bende diye biliyorum ama hiç hakkı yok. Bende işime geldiği gibi davranırım bundan sonra. Çok zor şeyler ya. Allah kimsenin başına vermesin . Huzursuzluk geçimsizlik çok zor. Allah bi yol gösterir inşallah zira benim beynim durmuş durumda.
(4,430 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bacım benim ama o kadar yipratmayin birbirinizi bence bazı insanlarda öyle anlasiyo galiba benim dedem anneannem kedi köpek gibi dalasirdi ama çok severdi birbirini misal dedem aneannem hastayken hüngür hüngür ağladı o derece amcamla yengende yillardir boşanıyor sonuç gene evliler isinbuna çevirmeyi umudunuz varsa ortayı bükün bu eziyeti yapmayın birbirinize rabbim hepimizin birliğini dirliginu huzurunu daim etsin inşallah birde şey denesen evde gündüz bakara suresini aç dinle sesli böyle şeylerde faydası oluyomus huzursuzluğa falan nazar falan vardır belki uzerinizde
0 oy
tarafından
çocuğun yok mesleğin var ailen var arkanda gücün var geriye sadece eşinle adam gibi konuşup karar vermek kalıyor 
0 oy
(5,316 puan) tarafından
Kafan karışıksa çocuk olayını ertele çünkü çocuktan sonra boşanmak daha zor paran mesleğin olsada zor çocuğa kıyamıyorsun babasız kalmasın diye
0 oy
(775 puan) tarafından
El ne der diye evli kalınmaz ama bisanirsan gün gelecek çok pişman olacaksın yaptığın hataların geldiğin gazların sonrasında farkına varacaksin inşallah geç olmaz hakkında hayırlısı
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Ben ayrılsam bir daha evlenmezdim heralde. Sütten ağzın yanmış bir kere asıl sen almazsın o adamları. Şu kadını surekli pazarlama derdinde olan insanları anlamıyorum. Benim ayrılmış bir suru arkadaşım var. Biri mesela ayrıldıktan sonra evlenmiş başka biriyle ve şu an 2 çocuğu var masallah çok mutlu kocasını görünce öyle bir gözleri parlıyor sanırsın yeni flört ediyorlar. Başka bir arkadaşım da evlenmedi mesela ailesiyle yaşıyor çalışıyor parasını yiyor geziyor tozuyor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 403 göst.
5 Haziran 2020 Aile kategorisinde ♥️♥️Miracım♥️♥️ (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 487 göst.
8 Aralık 2022 Aile kategorisinde MARMELAT -_- (556 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 386 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 440 göst.
3 Temmuz 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

379,412 soru

11,356,992 cevap

34,833 kullanıcı

...