0 oy
463 göst.
Diğer kategorisinde (301 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Djjdkrk

14 Cevaplar

+2 oy
(13,168 puan) tarafından
K.pederinn15 alıyorsa  eşin ne parası veriyor onlara 
(301 puan) tarafından
Bilemiyorum canım ama eşimin verdiğine eminim, şuan iş seyahatinde eşim gelsin konuşucam bu konuyu
-Reklam-
+1 oy
(57 puan) tarafından
Hep aynı durumlar kimse degismiyo ne yazık ki olan bize oluyor kafaya taktigimizla kaliyoruz bizimki de hep biz bir eviz der araba aldik kendimize altınlarla filan onlar az biraz para ekledi ortak oldu araba da hep böyle kendi evleri görüyorlar oğlanın evi biriz diye 
+1 oy
tarafından
Valla kocan sınırı bilmedikce sömürülmeye devam edersiniz canım sende sadece söylediğinle kalır, kötü olursun. 
+1 oy
tarafından
Yemeyenin malını yerler buhic değişmez. Onlar yiyeceğine sen ye. 
0 oy
tarafından
İşte ortaya çıkmış eşinle bu durumu konuş kendi evi dururken neden ailesine versin yani maddi durumları kötü olur tabiki versin ama iyiyken onlara vermesini doğru bulmadım ben.. 
0 oy
(4,089 puan) tarafından
Eşinle konuş kayınvaliden onlara karşı uydurmuş olabilir 
(301 puan) tarafından
Konuşucam eşim şuan iş seyahatinde gelmesini bekliyorum. Kayınvalidem uydurmaz böyle bişeyi, uydursa bana tembihlerdi böyle böyle dicem çaktırma diye.
0 oy
(1,786 puan) tarafından
Kocana sor annen böyle diyo diye.Bana sanki kadına yalan söylrmiş gibi geldi.Ama oğlum bana ev alacak lafını duyduğum an o kaynana benim için biter sen hayırdır derim eve dönünce.Ve net bir sınır çizerim.Madem gücü kendine anca yetiyomuş sizdende bişey beklemesin.Kocana söyle beni kirada oturtuo anana ev alacakmışsın de paranız ortakmış hakkımı helal etmem de.
(301 puan) tarafından
O ev alma mevzusunu bir kaç defa daha demişti ağzımı açmıyorum diye sürekli tepeme çıkıyor bundan sonra cevabını vericem keşke deseydim dün milletin yanında eşim de bana senden başkasına yatırım yapamam diyor deseydim
(1,786 puan) tarafından
Öyle desen milletin ağzına laf verirsin canım sizle dalga geçerler.Sen başbaşayken konuş kaynananla kocan sen üçünüz varken hayırdır anne oğlum bana ev alacak diyip duruyosun kaçtır milletin yanında benim niye haberim yok de gülerek.Oğlu verir ona cevabını.Yak ateşi bekle yangını.Milletin içinde böyle konuşursada sen gül sadece anlayan anlar.
0 oy
(1,777 puan) tarafından

Dedikodu yapma kız günahına bizide ortak etme kwkdkskdkeos kaynana postu olsun, görümce postu olsun herkes sana gaz verir ama yanlış şeylere karşı çıktığımızda ki bunu normalleştirip olabilir diyenler bunada desin lütfen, neyse her dedikodu postuna artık bunu yazicam:D:) kimse günaha batmasın


0 oy
(7,214 puan) tarafından
Bozulcak ne var ki bunda hastane masraflarını karşılamak zorunda değil kimse burda karşı taraf saçmalamış ne yani onlar yapıyor diye herkes yapmak zorunda mı böyle bir konuşma içine itiyorlar sizi ... 
0 oy
(6,464 puan) tarafından
Kayinvalidene değil, o akrabaya ve eşine kizman gerekiyor. O akrabaya ne ki yani kaynanana ben yaptım sende yaparsın diyor ? Ya da senin eşin babanın 15 bin aldığını bildiği halde nasıl para veriyor? Belki hava atmak için demiştir kaynanan eşin vermiyordur. 
(301 puan) tarafından
Canım çok fazla harcama yapıyorlar eşim dediğim gibi asla kıyamaz, kayınvalidem de, görümcem de hiç utanmadan para ister eşimden, eşimin veriyor olma ihtimali fazla. Kayınvalidemin oğlum önce bana ev alacak demesi nolacak peki? İnşallah deyip geçseydi ev, hastanesine masrafları konusunda keşke. Kendini küçük düşürdü çünkü.
0 oy
tarafından
Kayınpederin o kadar maaş alıyosa senin eşinden de para alması ayıp bence. Oğlu vermek istese bile asla kabul etmemeli böyle insanları da anlamıyorum yaa sen gelmişsin kaç yaşına bu saatten sonra evine bişey alsan ya da üstüne başına bişey taksan takıştırsan ne farkeder bırak gençler serbest yaşasın zaten herşey ateş pahası eve ne kadar girse bile o kadar çıkıyo birikim yapmak çok zor. Bide kiracıymışsınız sizi daha çok düşünüp kendi maaşlarından birikim yapıp yardım etmeleri lazım atalık bunu gerektirir bence. Benimde ailem ellerinde ne varsa bize harcarlar benim evime gelirken çuvalıyla şeker pirinç yufka taşırlar ama kaynanam alt katımda bir çöpünü görmedim daha benden ister süt eksik yumurta eksik vs vs.. biz yalnız otururken ağlar hemen alamıyoruz edemiyoruz diye benşmde iki kaynım çalısıyo ikisinin toplam maaşı 13 15 bin arası benim eşim 6 bin kazanıo ona rapmen kaynanam ağlıo istediğini alamıyomus. .
(301 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eşim kazancını söylemez kendi işi ama kayınpederimden fazla kazanıyorsa bile onlara para vermesi gerekmez çünkü zaten onlarda rahatlıkla geçirebilir o parayla. Ayrıca kayınvalidemle görümcem de çalışıyordu düne kadar.
0 oy
(292 puan) tarafından
Aynı beni anlatmışsın kaç kişi çalışıyor onlardan bizde iki çocuk var bi kişi çalışıyor gecibemiyoryz diyorlar ikidebir ben evlendim kaynanam bı iğne almadı bana şimdi kızına ev aldirttiriyo karşı tarafa yoksa vermem diyo benim eşyamı bile benim ailem aldı Allah görüyor hakkın helal değil ben herseylerine koşar yardım ederim onlara ama onlar haketmiyor bayramda iki tane torunu var sadece benim cocuklilarim bayram harçlığı bile vermediler düşünün sadece kendilerine istiyorlar 
0 oy
(1,730 puan) tarafından
Aynı yolun bir benzerini ben geçtim ve evliliğimizin ilk senesi hep kavgayla geçti ve eşimi bosanmakla tehdit ettim korkuttum ve şükür ki şuan 2.5 senelik evliyiz ve eşim artık kimseye boş yere para vermiyor çünkü herkes rahat ve kimse aç değil açıkçası biz de artık yuvayiz ve bize bakmak zorunda yani bu konuda çok savaştım ve düğün borcumuz bitince eşimi kredi çektirip araba aldırdım kimseye gondermesin onu ödesin diye geçen sene aldığımız araba şimdi 115 bin oldu ve artık ben ne dersem onu yapıyor :) 
0 oy
(10,976 puan) tarafından
Bana kaynanan eziklendigi için sıkmış gibi geldi bacım. 
(301 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
İstese kayınvalidem biz de ev alırız, hastane masraflarını da karşılarız diyebilirdi.

İlgili bir soru bulunamadı

381,817 soru

11,430,958 cevap

34,991 kullanıcı

...