+3 oy
508 göst.
Diğer kategorisinde (1,734 puan) tarafından

Misafir perveriz anladık ama bu kadarı çok fazla. Elini kolunu sallayan giriyor içeri ve girenlerin çoğu genç erkek. ne kadın ne de çocuk . Bu başı boş ne olduğu belirsiz ınsanların bizim ülkemizde be işleri var bir siyaset uğruna ülkenin demografik yapısını kültürel yapısını mahvediyorlar içim parçalanıyor savaşarak vermediğimiz topraklarımızı savaşmadan kaybediyoruz çok üzülüyorum çok. Bu topraklarda Arapların işleri yok onlar hiç bir zaman bizlerin yanında olmadı savaş dönemlerini araştırabilirsiniz yardımsa yaptık daha hala neden tutuluyorlar hala önlerine gelene vatandaşlık veriyorlar bu duruma ağlamamak için kendımı zor tutuyorum yazık ne hallere geldık .güvenliğimiz kalmadı 

https://twitter.com/incisozluk/status/1521523069403209728?s=21&t=R-hcM8LW8SSefUwTHGjI5Q

14 Cevaplar

+6 oy
tarafından
Oyun büyük ama Allah sebep olanların ayağına dolasin. Hicbirsey tesadüf değil . Bende sevmiyorum Arapları sevmek zorunda da değilim. Herkes defolsun gitsin ulkesine deve gibi adamları beslemek zorunda değiliz başımıza bela oldu bunlar daha iyi günlerimiz ins kazasız belasız atlatırız şu dönemi.
(907 puan) tarafından
Gebegzd agzini yorma bence , bu azize denen canliya laf anlatamazsin, peygamber efendimiz diye baslayip hakaret eden mahluktan ne beklersin ki !! Guya musluman zorlamasan bile boyleleri kufurde eder, kavgada eder kul hakkida yer ama sorsan hemen peygamber efendimizin ismini agzina almaya cesaret edebilir.Cahille karsilastiginda tek soylemen gereken kelime he dir ))
tarafından
Ama bılıyorsun boylelerı surekli din propagandası yapmayı severler :D en dindar onlardır ve Allah onları cok sever gerıye kalan herkesı Allah ıslah etsin :D
(1,734 puan) tarafından
Azize sen kim köpeksin TÜRKLERE böyle konuşuyorsun her milletının içinde ıyısı kötüsü var sen burda tüm Türk milletine nasıl tecavuzcu sapık şu bu dersın hayırdır yemek yedirin kaba mı s.çyorsun utan utan
(907 puan) tarafından
Bahar canim iste ulkemizde yasayan onune gelen tiplerden )) yedigi kaba sican hepsi ayni, git arabistana biz seni tutmayalim orda bol bol arap arap bir birlerini opsunler , bize irkci diyen tipe bak ))
tarafından
Azizeeeee sen tam bir Türk düşmanısin daha önce de saçma sapan yorumlar yaptıgini hatırlıyorum. Burası Türkiye işine gelmeyen yallah arabistana. Senin savundugun araplar  bile ülkesini sevmiyor zenginleri yurtdışında gününü gün ediyor, bizden baska sahip çıkan yok ,yetti artık iyilikte bir yere kadar.kimse cebinden çıkarıp da para vermiyor bunların hepsi bizim vergimizle yasiyolar. Zehir zıkkım olsun tmm mi. Eli ayağı tutan çalışacak kimsenin ırzına ,malına göz dikmeyecek. Savaş bitince gidecek burası yol.hecen hani değil.  Ayrıca herşeye de dini alet etmeyi bırakin artikk. Bıktık siz ve sizin gibilerden , sizin yüzünüzden bu haldeyiz. O kadar yorumunu  okudum bı halt anlaşılmıyor ne dediğini kendin de bilmiyorsun. Kuran'da bile oku diyor ,cahil cahil konusachina biraz oku,bilgi sahibi ol da öyle gel. Kulaktan dolma, ezbere, yalan yanlış şeyleri kendi fikrinmis gibi sunma.
-Reklam-
+2 oy
(323 puan) tarafından
Çıkar için ne yapacağını şaşırdı koltuk sevdası 
tarafından
Artiladim seni +++++
+2 oy
(2,645 puan) tarafından
Ah ah esim tir şoförü bu şerefsizler yüzünden ekmeğimizden oluyoruz yeri geliyor tirlarin biyerlerine saklaniyorlar gümrükte yakalanıyorlar ve şoföre ceza kesiyorlar yazım.günah neden onlara bi ceza uygulama yok neden benim eşimin ve  bu mesleği yapan arkadaşlarının hakkına giriliyor askerlerimiz daglarda savaşıyor bunlar burda sevisiyor  yazıklar olsun bunlara sebeb olanlara çocuklarımın hakkını yedirenlere hakkım zehir zıkkım olsun 
+1 oy
(272 puan) tarafından
Dogu türkistanda benim kardeslerim zulüm görürken ülkemde sefa sürenleri gördükce yüregim ciz ediyo cok yazik
0 oy
tarafından
Oy gelecek bacim oy. Boru mu..
0 oy
(3,127 puan) tarafından
Nereden nereye nereden nereye hep bu şarkı geliyor aklıma. Resmen ülkenin içinden geçti adam. İnşallah son saltanatligi olur bu artık yeter da. 
0 oy
tarafından
Onlar yatsın yesin içsin sefa çeksin biz cefa cekelim 
0 oy
(2,376 puan) tarafından
Bunlari gordukce sinirlerim tepeme cikiyo oy verenler gorsunler bak nasil kariscak ortalik
0 oy
(6,548 puan) tarafından
Bu hükümet göndermez çünkü onlardan oy toplayacak. Vah benim güzel ülkeme. Önüne gelen giriyor. Şansımıza hep cahil geri kafalılar geliyor. 
0 oy
(15,512 puan) tarafından
Amaç misafirperverlik ya da din kardeşliği değil zaten. Eksilen oyların yerini doldurmak
0 oy
(15,512 puan) tarafından
Sınırlarımızı elek gibi yaptılar. O kadar asker boşuna sınır bekliyo
tarafından
Kesinlikle, terörden korumak için Suriye sınırında askerimiz.ama bütün leşler ülkenin her yerine dağılmış durumda
0 oy
(5,377 puan) tarafından
İnşallah defolup giderler de kurtuluruz suriyeli si afganı Pakistan leş gibi nerde işe yaramaz adam var doldular
0 oy
(119,758 puan) tarafından
bitmiyolar       
0 oy
(242 puan) tarafından
Allah sonumuzu hayır etsin valla gidişat kötü :( resmen kendi ulkemizde sıgıntı gibi yaşıyoruz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 376 göst.
14 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena98 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 415 göst.
8 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babygirl babyboy (1,347 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 607 göst.
8 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Smyra01 (1,777 puan) tarafından soruldu
+6 oy
8 cevap 507 göst.
11 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

382,882 soru

11,461,425 cevap

35,049 kullanıcı

...