0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (3,151 puan) tarafından
Daha önce duymuştum ama çokta inanmazdım. Daha tıbbi bakardım hep mesela gece yatarız bişey yok sabah kalkarız sivilcemiz lekemiz uçuk vs çıkmıştır ya hani. Bunu da o tarz bişey görürdüm. Başıma gelene kadar. Dün gece 3 yaşındaki kızım odasında uyuyordu her zamanki gibi gece çok ağladı babası ve babannesi avutmus uyutmus sonradan yanımıza geldi sabahı bizim odada etti. Normalde de çoğu gece rüya görüp ağlar zaten yanımıza gelme huyu da çok vardır. Neyse sabah bı kalktım kahvaltıda baktım elleri lekeli gibi çikolata falan bulaştı sandım. Yıkadık gitmedi inceledim kına yakılmış 2 eline iç dış komple bileğine kadar hatta sağ elinden dorsegine kadar da uzanmış sanki sıvı koymuslarda suyu akmış gibi. Ve dizinde de parmak basmış gibi 3 nokta olarak var yanlışlıkla değmiş gibi hani. Buram buram kına kokuyordu ve evimde tek toz tanesi kına yok. Herkes farklı anlatıyor bu mevzuyu net bilen var mı korkmalı miyim?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir çok hurafe var. Yok cinlerin kınasına katılmışsın yok gelip seni kınalamışlar filan. Hepsi hurafe canım. Kına gibi kokan ve kınaya benzeyen şey bir çeşit Mantar canım. Kendiliğinden geçiyor genelde ama tedirgin olursan doktoruna götür. 
(3,151 puan) tarafından
Bende hep tıp konusuna yorardim ama hani koku da kına kokusu olunca tirsmadim değil. Bu mantar olayını da duymuştum dediğim gibi bı çeşit cilt sorunu diye biliyorum ama kokusu da mi varmış onu duymamıştım.
tarafından
Herşeyiyle kına gibi canım. Bende de çok oluyor. Kokusu da kına gibi ama herkes kokusunun psikolojik olarak alıyorsun diyorlar.
(3,151 puan) tarafından
Bilmem ki psikolojik olsa herkese mi olur ben eşim kaynanam hepimize baya kokuyordu. Kim yaptı bunu dediğimizde ablamla beraber yaptik öykü boyadı ellerimi diyor. Ablası 5 kendisi 3 yaşında aynı odada yatiyolar. Tedirgin oldum öyle kendinden emin ısrarla öykü boyadı deyince. Geçmezse bayram sonrası dermatoloji Dr na götürürüm artik
tarafından
Aynen bir doktora göster canım.
(3,151 puan) tarafından
Teşekkür ederim bilgi icin
-Reklam-
0 oy
(175 puan) tarafından
Ben bunu araştrmştm bıraz dün gece yani bahsettgnix gece yatmadan çocgunuxa muz verdnizmi
(3,151 puan) tarafından
Hayır yememisti. Muzla ne ilgisi varmks ki normalde kızım çok sık yer sever de hatta bazen günde 4 5 tane yiyor. Ama dün yemedi hic
(175 puan) tarafından
Muz a dokunup elimizi yıkamzsak onun içinde bulunan Bi madde bu şekilde iz yaparmış
(3,151 puan) tarafından
Ha yok hiç duymadım kızıma hep veriyorum yiyor hiç olmamisti. Bı çeşit mantar diyolar tıpta da.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,910 göst.
0 oy
13 cevap 658 göst.
27 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Semraclk (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
+1 oy
18 cevap 590 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde baltopagiannesi (638 puan) tarafından soruldu

380,716 soru

11,398,862 cevap

34,923 kullanıcı

...