0 oy
929 göst.
Aile kategorisinde (672 puan) tarafından
Aldatma kötü söz söyleme şiddet yok ama sevsin istiyorum benim sözüme değer versin istiyorum. Ailesine karşı beni savunsun istiyorum. Ne yapmam gerek, nasıl cilve yapıyorsunuz? 

 Sadece soruma cevap bekliyorum

36 Cevaplar

0 oy
(1,309 puan) tarafından
Bu konu kişiden kişiye değişir kimi erkek kaçanı kovalar kimisi kendini yücelteni yüceltir
(672 puan) tarafından
İşler çok karışık desene
-Reklam-
0 oy
(678 puan) tarafından
Hiç bir şey yapmıyorum tam tersi çok laf söylerim sonunda beraber seviyoruz deriz nasıl böyle oluyor bilmiyorum haa devamlı da tartışma içinde oluyoruz ilişkimiz biraz tuhaf bizim :) 
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Annesine iyiysen oda sana iyi emin ol . Asla annesi hakkında kötü konusmayacaksin öle el üstünde olursun 
(672 puan) tarafından
Annesi diyor gelin bu gece bizde kalın. Evimiz var. Annesi diyor her hafta sonu gelsin bir işimizi görsün annesi diyor oğlum en sevdiğim çocuğum yesin yesin kilo alsin, oğlun çok yese sorun karaciğer yağlanması var yok diyor oğluma karışma. Oğlum meyveni soyayim oğlum kelle yapayım oğlum öyle söyle. Evlenecegiz kadın ağlıyor oğlum artık evime gelmeyecek diye. Oğlum yazıktır demiyor, onlara baksın istiyor. Bekar çalışan oğlun var, kızın var onlar sana baksın.
Kötü konusmuyorum ama ablası da biniyor üstüne. Ablası için beni eziyor, çok zoruma gidiyor
0 oy
(1,730 puan) tarafından
Aldatma kötü söz şiddet yoksa adamı da çok da kılıbık etme bence 
(672 puan) tarafından
Yok bunlar ama kılıbık değil. Ablası bana laf söylese ablam patavatsız der geçer. Eee ben ne olacağım?
0 oy
(2,097 puan) tarafından
Saygı, sözüne zevklerine değer verme, onu önemsediğini hissettirme, ve sıfır eleştiri. Cilveden önce bunlar kesinlikle. Bunları yapınca zaten kocan gözünün içine bakar :) Sonra azıcık cilve de olayı bir üst seviyeye taşır :)))
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Çok şükür eşimde hepsi var ama olmaasydi da hicbisey yapmazdım zorlanmi sevdiricem kendimi
0 oy
(7,661 puan) tarafından
Erkeklere aileleri hakkında ufacık bile bir kötü yorum yapmamak gerekiyor çünkü bu onların kırmızı çizgisi malesef sonra kimsenin kocasıyla kıyaslamamak gerekir,evde bir iş yaptığı zaman tatlı tatlı övmek gerekir,işten gelince güler yüzle karşılamak ve sorunlardan yakınmamak gerek çünkü beyefendiler sorun dinlemekte istemiyorlar bunları başarabilen kadın kazanır ama sabır ister tabiki.
0 oy
(453 puan) tarafından
O karakterle alakalı birşey bence, ben ekstra birşey yapmam ama eşim Allah razı olsun savunur beni
0 oy
(2,578 puan) tarafından
Hiç birşey yapmıyorum canım bu tamamen eşinin karakterine ve sana olan sevgisine değerine bağlı diye düşünüyorum çok şükür benim eşim beni herkese karşı savunur ama şöyle birşey var çoğu kadının yaptığı yanlış ben onu asla yapmıyorum ya senin annende şöyle böyle senin babanda şöyle böyle diyip kötü birşey olsada eşime söylemiyorum benim eşim kendi der babam ne derse sen onun on katını söyle kayınpederimle tatlı atışmalarımız oluyor hoşuna gidiyor :) yani bu şekilde asla eşinize annesini babasını kardeşlerini kötülemeyin 
0 oy
(632 puan) tarafından
Ben sana kendi inandigim seyi soyleyeyim mi evliligin gjdisati buyuk oranla erkege bagli. Zaten duzgun bir esin varsa olmasi gerektigi gibi hayatta duzgun bir sekilde devam ediyor diger cozumlerin hepsi gecici gibi geliyor bana
0 oy
(6,575 puan) tarafından
Canım çok klişe olacak ama çevremde ki kadınlardan yola çıkarak söylüyorum. O kadınlar kendilerini öyle seviyorlar öyle övüyorlar ki görsen suratına bakmazsın ama özgüven tavan. Ve eşleri ağzının içine düşüyor. Öyle güzellik falanda yok ama bakımlı, kıyafetlerine önem verirler. Eminim yatakta da iyilerdir.  Ben o kadınlar gibi olamıyorum anca bir iki gün sonra eski ben. Ama o bir iki gün de eşimin bana olan ilgisini hissediyorum. Aileci erkeklere gelirsek ne yaparsan yap anacı olan erkeği anasının memesinden ayiramazsin. İster öv,ister şov,ister terket... Sadece ailesinin yanlışlarını görmesini saglarsan yavaş yavaş mesafe sokabilirsin araya hepsi bu.
0 oy
tarafından
Bağlamak için uğraşmıyorum arada saygı, sevgi, ilgi varsa zaten bağlı kalır
0 oy
(7,125 puan) tarafından
İçinde olacak canım. 
0 oy
(2,405 puan) tarafından

İllaki her ailede olduğu gibi tartışıyoruz kusuyoruz trip atıyoruz birbirinize ama bu sözünü çok severim sen ALLAH'IN bana emanetisin der ve anne söz verdim der ALLAH razı olsun elinden geldiğince yapar eder aynı şekilde bende heee arada naz olmasa  olmaz ;)

0 oy
tarafından
Kaçan kovalanır 
0 oy
(2,512 puan) tarafından
Valla canım ben hiç aramam kocamı yurtdisina gider başka şehire gider o gidince bende seyehate tatile giderim beklemem onu çalışıyorum da asla kocama annelik yapmam kıskançlık yapmam ama şöyle diyeyim her zaman çok şık olmaya çalışırım dışarda evde desen yaz kış açık giyinirim iç çamaşırana dünya para veririm ama hani kendimi de iyi hissederim bu şekilde bakımlı güzel olarak eşiminde hoşuna gider çok bağlıdır sevgisini belli eder 

İlgili sorular

+1 oy
46 cevap 1,564 göst.
0 oy
30 cevap 887 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde &Kuzeyim& (1,862 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 319 göst.
8 Eylül 2023 Aile kategorisinde Oykulku (1,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
61 cevap 1,086 göst.

383,341 soru

11,472,612 cevap

35,076 kullanıcı

...