0 oy
358 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
rahim iltihabı için soğan kürünü kullanmak istiyorum ama nasıl bişey nasıl yapılıyor uygulanması nasil

4 Cevaplar

0 oy
(127 puan) tarafından
1 sogani kabugunu soy 4 e bol 1.5 bardak suda kaynat 5 dk. 

İliyinca ic sabah aksam ac karnina
-Reklam-
0 oy
(25,225 puan) tarafından
Kabuğu Kahverengi soğan olucak beyaz soğan olmaz , suyu kaynatın kaynayan suyun içine 1 soğanı 4 e bölüp koyun 5 dk daha devam etsin kaynamaya sonra süzüp sabah akşam için. Her içişte yeni yapılması gerek sabah yaptıgını akşam içemezsin fayda etmez
(1,093 puan) tarafından
O kullanmıs bu kullanmıs onun yolu falan degil tabi herkese saygımız var ancak ömrünü bitkisel tedaviye vermis saracoglu diyor ki :)
(1,093 puan) tarafından
Soğan suyu kürü, maksimum fayda sağlaması için en az altı ayda bir defa 15 gün süreyle uygulanmalıdır. Bu süreyi aşmamaya dikkat edilmelidir. Hazırlanmış olan kürü ılık olarak tüketmelisiniz. Öğle ve akşam yemeklerinden on dakika önce bir bardak içmelisiniz.

Ayrıca soğan suyu hazırlanmasında dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. İlk olarak içeceğiniz soğan suyu kürü muhakkak taze olarak hazırlanmalıdır. Kürü hazırlamak için mutlaka açık kahverengi kabuklu beyaz soğan kullanılmalıdır. Kullanılacak soğanların dış kabuğu kuru ve taze olması gerekir. Çimlenmiş ve köklenmiş olanlar bayattır.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından tavsiye edilen bu kürün yılda iki defa uygulanması ile kadınlarda polikistik over kanseri, erkeklerinden iyi huylu prostat büyümesi tedavisinde doğal bir çözüm olduğu söylenmektedir. Diğer yandan bu kürün yine şöyle faydaları vardır:

Adet düzensizliğini ortadan kaldırır.
Polikistik over tedavisinde son derece başarılıdır.
Vajinal akıntıyı keser.
Bağışıklığı kuvvetlendirir.
Doğal antibiyotiktir.
Menopoz şikayetlerini en aza indirir.
Balgam söktürücü etkiye sahiptir.
Zayıflamaya yardımcıdır.
tarafından
Ben ne dersem o uzatmayin :) :) :)
(25,225 puan) tarafından
Saygılar abla :D
tarafından
Sagollll:) iki gözüm
0 oy
tarafından
Canim dabah aksam yemeklerden sonra b8r eu bardagi iceceksin. Bir sogani kabuklarıyla yika dörde böl kaynat.  İltahaba cok iy geliyo bebegi olmayanlar icin sifa kaynagi.rahmi temizler. Hamile bi kDin icerse yarim saat icerisinde bebegini kaybeder. Ve cok dikkat edilmeli. Bu kürü 15 gun duzenli iceceksin bir hafta ara verip 15 gun tekrar iceceksin. Ben bu kurden sonra hamile kaldım. Once Allah'ın izniyle sinra kürün vesilesiyle.
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Saracoğlundan sogan kürü yazıp bakın.. Ilık ılık icmeniz gerekiyor bu arada soguyunca etki etmiyor.. Birde incir kürü tarifi tahim icin onarıcı toparlayıcı oda saracoğlundan tarifine bakın derim.. Youtubeda bu ikisini anlattıgı videoları var.. Birde vucudunuz icin genel olarak bir bardak suyu bir yemek kasıgı elma sirkesi koyup günlük icmeyi alıskanlkk edinebilirsiniz.. Elma sirkeside enfeksiyon vs icin cok iyi.. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 69 göst.
4 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnnt_xxcvgn (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 137 göst.
31 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde 1234ts (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
25 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde PrensininAnnesiii (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.

374,576 soru

11,203,314 cevap

34,502 kullanıcı

...