+5 oy
1,864 göst.
Diğer kategorisinde (233 puan) tarafından
kizlar uyuyanakadar analiz edebildigimi edicem edemedigimi diger gunlere birakicam hemen yazamayadabilirim bilginize sadece isminizi birakmaniz yeterli:) not; birden fazla isim lutfen soylemeyin :)

123 Cevaplar

0 oy
(610 puan) tarafından

Yasemin <3 

(12 karakter )

(233 puan) tarafından
Kendine özgü kişiliği vardır. Olaylara farklı pencerelerden bakmayı sever. Yaptığı her işte azimlidir. Özgürlükçü ve barışçıl bir yapısı vardır. Net bir insandır. Kimseden bir beklentisi yoktur, çıkar ilişkilerinden nefret eder. Hayatı sevmek, sevilmek ve dürüst olmak üzerine kuruludur. Kötü gün dostudur. Kimseyle yarış içinde değildir. Sevdikleriyle bir arada olmaktan keyif alır. Uzun süreli dostluklara sahiptir.
(610 puan) tarafından
Beni anlatmışsın resmen :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gülçin 

Ay baya olmuş post açılalı ama eni görür yaparsın inşallah canım ❤️ 
(233 puan) tarafından
Değişime karşı koymaz, hatta hızlı bir şekilde ona ayak uydurur. Uysal bir karaktere sahip olması onun iyi yanları arasındadır. Duygusal konularda insanlara fikir verirken aynı zamanda onları cesaretlendirir. Herhangi bir şekilde özgürlüğünün kısıtlandığını anladığı an ciddi tepki gösterir. Zeki, analitik, hızlı düşünme yeteneği sayesinde, neredeyse yaptığı her işte başarılı olur. Biri konuşurken onu sonuna kadar dinlemeyi bilir. Duygusal anlamda çok hassas bir yapısı vardır. Kimseyle yarış içinde değildir

Gülcine not;hayatındaki fazlalıklardan kurtul. Seni görmezden gelenleri, mutsuz edenleri, sana acı verenleri, çabanı hiçe sayanları, sana değersiz hissettirenleri sil gitsin. Unutma; temizlik iyidir, insanı kuş gibi hafifletir.
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Gamze kızımın adı da Buğlem Gökçe beni analiz etmese de. De kızımı edersen sevenirim
(233 puan) tarafından
gamze Eli bol biridir, insanlara ikramlarda bulunmaktan büyük keyif alır. Kimseyi ötekileştirmez, insanları dışlamaz. En umutsuz olaylar karşısında bile ümidini yitirmeyen güçlü bir yapıya sahiptir. Arkadaşlık konusunda seçici davranır, hak etmeyen insanları çevresinde barındırmaz. Dik duruşundan taviz vermez. Bilmiş tavırlardan hoşlanmaz. Dobra ve adil bir karaktere sahiptir. Pozitif bir enerji yayar, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayabilir. Hisleri kuvvetlidir. Sevdiği insanlara karşı fedakâr bir tutum sergiler.

Buglem ;Kararlı ve enerjisi yüksek biridir. Gereksiz konuşmayı sevmediği gibi anlatmak istediğini az ve öz bir şekilde dile getirir. Rahatına düşkün biridir ve konfordan hoşlanır. Hissettiklerini söylemekten çekinmez, açık sözlü ve nettir. Hayattan büyük beklentileri yoktur. Basit şeylerle bile mutlu olabilir. Zamanın hızlıca akıp gittiğinin farkındadır, bu nedenle gerekiz şeylere zaman harcamaz.
(1,321 puan) tarafından
Gerçekten eline sağlık cidden dgru bir analiz . Teşekkür ederim
0 oy
(4,430 puan) tarafından
Pınar.                          
(233 puan) tarafından
Gülerken gözlerinin içi güler. Yüzü her şeyi yansıtır. Yaşadığı olumsuzluklara rağmen vazgeçmeyi bir an olsun aklından geçirmez. Açık sözlü olması sayesinde lafı dolandırmadan karşısındakine kolay bir şekilde iletebilir. Yan yana duracağı insanları iyi seçer. Saygı çerçevesinde yapılan eleştirilere açıktır. Hayatın paylaştıkça güzelleştiğine inanır..

Pınara not; gün geçmişe baktığında en güzel yıllarının mücadele ile geçen yıllar olduğunu göreceksin. Kendini kıyaslamak zorunda olduğun tek kişi geçmişteki. sensin. Hiç durmadığın sürece, ne kadar yavaş gittiğinin bir önemi yok.
(4,430 puan) tarafından
Vallahi ağzına sağlık demekki cidden isim onemliymis:)
0 oy
tarafından
Dünya ismini yapar mısın lütfen canım :))
(233 puan) tarafından
Her daim yeni fikirlere açıktır, fakat kendi düşünceleriyle hayatını şekillendirmeyi ister. Güzel bakan, hoşgörü ile yaklaşan kimsedir. Hayata karşı sergilediği mücadeleci tavrı, büyük sorunların üstesinden gelmesini sağlar. Güzel sanatlarla ilgilidir. İç huzura önem verir. Sevdiği insanlarla geçirdiği her dakika onun için paha biçilemezdir. Pozitif enerjisi ve güler yüzüyle bulunduğu ortamı güzelleştirir.

Dünyaya not; kimsenin gülümsemene mani olmasına göz yumma. Acıdan, kederden korkma. Yaşanması gerekenlerle yüzleşmesini bil. Dünyanın geri kalanı aynı fikirde olmasa bile değerli ve güzel olduğunu düşündüğün şeylerden vazgeçme.
tarafından
Çookk teşekkür ederim canııım
0 oy
(503 puan) tarafından
Yonca merak ettim kendimimi
(233 puan) tarafından
Kararlı ve ayakları üzerinde durabilen biridir. Pes etmekten hoşlanmaz, inatçı ve mücadeleci bir yapısı vardır. Kalbinin güzelliği yüzüne yansır. Kötü durumlarda bile iyimser tavrını ve umudunu yitirmez. Seçenek değil, öncelik olmak ister. Çıkarı uğruna karakterine aykırı davranışlarda bulunmaz. Pozitif enerjisiyle etrafındaki insanları çok kolay motive edebilir. Şüphe duyduğu her şeyden uzak durur.

yoncaga not;Kendine ait olan hayatı, başkalarını memnun etmek için harcama
0 oy
(2,562 puan) tarafından

BUĞLEMMM(◕ᴗ◕✿)

(233 puan) tarafından
Ayaklarını yere sağlam basmayı sever. Düşünmeden hareket etmez. Diğer insanların etkisinde kalarak karar vermez. İyi huyu, temizliği ve dürüstlüğü ile tanınır. Üzüntü ve sevinç gibi farklı duyguları andı anda yaşayabilir. Sır tutabilme konusunda oldukça güvenilir bir duruşa sahiptir. Çoğunlukla hisleriyle hareket eder. Bir konuda karar verirken etrafındaki insanların sözünden ziyade kendi bildiğini uygular. Kendisini ilgilendirmeyen konulara müdahil olmaz.



Bugkeme not; Acılarından beslenenler var bolca gül açlıktan öldür onlari
0 oy
(795 puan) tarafından
Sibel diyeyim 
(233 puan) tarafından
Çok yönlü bir kişiliğe sahiptir. Arzu ettiği başarıya ulaşmak için yılmadan çalışır. Son derece hassas bir kalbi vardır. Mutluluğunun temel koşulu uyumdur. Bilmediği konularda yorum yapmayı, insanları yanlış yönlendirmeyi sevmez. Öfke kontrolünde başarılıdır, düşünerek hareket eder. Farklılıkları dışlamaz. Sevginin her şeyi iyileştireceğine inanır.

sibele not;Tepende kara bulutlar olsa bile gökyüzünün maviliğinden asla kuşku duyma.
(795 puan) tarafından
Kara bulut derken kötü anlamda mi
0 oy
(795 puan) tarafından
Sibel diyeyim
0 oy
(43 puan) tarafından
Oğlumun adı Jan anzor teşekkür ederim :) 
(233 puan) tarafından
Hem iş konusunda hem de diğer konularda asla risk almaktan kaçmaz. Öğrendiklerini kendinė saklamak yerine başkalarıyla paylaşmayı sever. Kendine güvenen biridir. Biri konuşurken onu sonuna kadar dinlemeyi bilir. Kısıtlanmaktan hoşlanmaz. İnsanları kusurlarıyla sever. Samimi bir kişiliktir. İnsanlarla iyi iletişim kurabilmesi sayesinde yeni arkadaş gruplarında hiçbir zaman zorluk çekmez. İyi bir birey olmak yaşam felsefesini oluşturuyor. Alçak gönüllü biridir, kendisini kimsenin üstünde görmez.
(43 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim:)
0 oy
(11,505 puan) tarafından

Kızım için yapar mısın canim adı TUSEM

(233 puan) tarafından
Sevdiği insanlara karşı korumacı bir tavır sergiler. Yumuşak kalpli olması sayesinde etrafındaki kimseyi kırmadan incitmeden problemlerini çözebilir. Enerjik olması ve hayata pozitif bakması sayesinde de etrafındaki insanların neşe kaynağıdır. Eskide takılı kalmaz, yeniliklere ve değişime açıktır. Güzel şeyleri kendine toplamayı sever.
(11,505 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
(5,012 puan) tarafından
Hifanur  ve hediye  biliyorum zorlancksin blki de cvp vermezsin ama deniym dedim
(233 puan) tarafından
Hediye; Çözüm odaklıdır. Dokunduğu her şeyi güzelleştirir. Sevgisini hissettirir. Her zaman yeniden başlama cesaretine sahiptir. Anlayışlı biridir. Kendisine yapılmasını istemediği hiçbir şeyi başkasına yapmaz. Herkesi memnun etmeye çalışmaz. Gerektiği zaman hayır demeyi bilir. Kendi yolunda yürümeyi sever. Tanıştığı her insanda güzel bir iz bırakır.

Hifa;Arkadaş canlısıdır, çevresi tarafından sevilir. Arkadaş edinmede zorluk çekmez. Azimlidir, hedefine ulaşmak için elinden gelen tüm çabayı gösterir. Yere sağlam basan biridir. Ayakları üzerinde durmak onu mutlu eder. İnsanlardan beklentisi dürüstlüktür. Kötü gün dostudur. El becerisi oldukça iyidir. Sakin bir kişiliğe sahiptir. Düşünerek hareket eder, fevri çıkışları yoktur. Güzel şeyleri kendinde toplamayı sever. Kinci bir yapısı yoktur. Kararlıdır, sorumluluk almaktan kaçmaz.
(5,012 puan) tarafından
Hifada inşallah öyle olur kızımın adı hifa ah annem benim... Hediyede benim adım  nerden buluyorsun ya aynı beni anlatmışsın yüreğine sağlık çok teşekkürler cnm bnm
0 oy
(3,681 puan) tarafından
Kader             
(233 puan) tarafından
Kendi değerlerinin farkındadır. Her şeyi çabucak çözmeye çalışmaz, kendine zaman tanır. Herkese karşı açık ve dürüsttür. Farklılıkları kabul eder. Kendini sevgi dolu insanlarla çevreler. Hayat doludur fakat incindiğinde sessizleşir. Sorunlara üzülmek yerine çözüme odaklanır. Sözlerin en güçlü silahı olduğunu bilir ve kelimelerini buna göre seçer. Olduğu yeri güzelleştirir.
.Kadere not; yaptığın şeyler, hayatında. seninle olanlar, hayatta oynadığın roller ve yaşadığın kötü zamanlar" sen" değildir. Onlar hayatının bir parçası, ama sen değiller. Seni tanımlayamazlar. Sen zaten bir bütünsün, değerlisin ve yetersin ve o şeyler bu gerçeği değiştiremez.
0 oy
(599 puan) tarafından

Gizem:)..........

(233 puan) tarafından
Sezgileri çok kuvvetlidir. Uyumlu biridir. Olaylara umutla yaklaşır ve en kötü durumlarda bile iyimser tavrını ve umudunu yitirmez. Zarif ve arkadaş canlısı biridir. Özgürlükçü bir ruha sahiptir. Dışa dönük bir yapıya sahiptir, insanlarla iletişimi oldukça iyidir. Mücadele etmeyi seven biridir. Daha çok mantığıyla hareket eder. Kararlı bir yapısı vardır. İyi bir eş, yarı yolda bırakmayacak bir yoldaş ve samimi bir dost olur.

gizeme not;Gizem, hayat çok kısa. İdeallerin, arzuların ve en önemlisi sevgin için yaşamayı unutma. Kalpten istediğin her neyse onun için mücadele etmeyi bırakma. eğer inanıyorsan yollar sana kendiliğinden çiçeklenecektir. Umudun yanında olduktan sonra yollar hep gökyüzü.
0 oy
(303 puan) tarafından
Damla Nur☺☺☺☺☺☺
(233 puan) tarafından
Pozitif bir yapısı bulunur ve bunu diğer insanlara da geçirir. Uyumlu ve paylaşımcıdır. Arkadaş bulma konusunda hiçbir zaman zorluk çekmez. Problemlerini büyütmez, üstesinden geleceğine inanır. Sevdiklerini ihmal etmekten ve ihmal edilmekten hoşlanmaz. Gerçeklerle yüzleşmekten korkmaz.Bilmediği konularda yorum yapmayı ve insanları yanlış yönlendirmeyi sevmez. Sorumluluk almaktan kaçınmaz bu nedenle el attığı işlerde başarılı olur. Dokunduğu her yeri güzelleştirir.
damlaya not;hayat çok kısa. İdeallerin, arzuların ve en önemlisi sevgin için yaşamayı unutma. Kalpten istediğin her neyse onun için mücadele etmeyi bırakma. eğer inanıyorsan yollar sana kendiliğinden çiçeklenecektir. Umudun yanında olduktan sonra yollar hep gökyüzü.
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Büşraa♥️♥️♥️
(233 puan) tarafından
Temiz kalbi, merhametli ve paylaşımcı olması onu özel kılar. Her zaman dürüst ve adil olmaya dikkat eder. Sevdiği insanların fikirlerine değer verir. Fakat işine çok karışılmasından hoşlanmaz. Kendi sınırlarını kendi belirlemek ister. Zarif ve mütevazı bir kişiliğe sahiptir. Sorumluluk almaktan kaçmaz. Kendini huzurlu hissetmediği ortamlarda durmaz. Sevgi doludur, enerjisini her zaman yüksek tutar. Kötü gün dostudur. Hayatına insan alırken seçici davranır. Nerede nasıl davranmasını bilen, yere sağlam basan biridir.

Büsraya not: Büşra, eğer güzel gözlerin olmasını istiyorsan, insanlara iyilikle bak. Eğer saçların güzel olsun istiyorsan, bırak çocuklar ellerini geçirsin saçlarından. Ince bir bedense isteğin, ekmeğini açlarla bölüş. Ve güzel dudaklara sahip olmak için sadece güzel sözler söyle.
(2,525 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️
0 oy
(854 puan) tarafından
     ilayda❤️❤️
(233 puan) tarafından
Çalışma ve eğlenceyi bir arada yürütebilen güler yüzüyle etrafına neşe saçan biridir. Sadıktır. Insanları olumsuz zamanlarında motive etmekten oldukça keyif alır. Bu yüzden genelde kötü gün dostudur. Çok güçlü bir karaktere sahiptir. Doğal, gönlünden nasıl geçiyorsa öyle hareket eden, enerjisi yüksek biridir. Haksızlığa gelemez, kararlı, sorumluluk sahibi ve azimlidir. Yeni insanlarla tanışmaktan, yeni yerler keşfetmekten keyif alır. İnsanlarla iletişimi oldukça kuvvetlidir. İnsanlarda aradığı özellikler zekâ ve neşedir.

 Not: e, biliyoruz ki bütün acılar geçer, fotoğraflar sararır. Yara kabuk tutar, kapanır. Sokakta mevsimi fark edersin, aynada kendini. Önce belirli belirsiz, sonra gamzene kadar gülersin. Kuşlar konar dallarına. Kırıldığın yerden çiçek açarsın; bütün acılar bir gün geçer ya da alışırsın.
(854 puan) tarafından
harika canim tesekkurler tamda ben
0 oy
(721 puan) tarafından

Efsane 

gecde yazsan bekliyicem :)

(233 puan) tarafından
Çoğu zaman pozitif düşünen ve etrafindaki insanları motive eden biridir. Güçlü bir iradeye sahiptir. Çekici, sevimli ve güvenilir kişilik özelliklerine sahiptir. Yaşamında öncelikli amacı, manevi anlamda kendisini güvende hissedebileceği ortamı sağlamak ve ruhsal doyuma ulaşmaktır. Başkalarının ihtiyaçlarına karşı hassastır; tolerans tanır

ve kin tutamadığı için oldukça bağışlayıcıdır. Hayal gücü yüksek ve yaratıcılıkta sınır tanımaz. Yaşamında sanat ve doğa aşkı çok büyük yer kaplar. İletişim konusunda oldukça yeteneklidir. Renkli bir karaktere sahiptir.

efsaneye not; kızgın olsanız da affedin. Konuşabilme imkanınız varken susmayın. Bir şeyleri değiştirme imkanınız varsa beklemeyin. Sevdiklerinizin ve sizi sevenlerin kıymetini bilin. Ölüm var. Her defasında bunu kendinize hatırlatın. Çünkü; hayat çok kısa.
(721 puan) tarafından
Tam beni anlatmişsin, zaman ayirib yazdiģin için teşekkur ederim canim❤
0 oy
(3,950 puan) tarafından

Ismim Halime  bakalim ner yazacaksin:)

(233 puan) tarafından
Kendine özgü kişiliği vardır. Kendisine güveni tamdır. Olaylara farklı pencerelerden bakmayı sever. Yaptığı her işte azimlidir. Net bir insandır. Kimseden bir beklentisi yoktur, çıkar ilişkilerinden nefret eder. Hayati sevmek ve sevilmek, dürüst olmak üzerine kuruludur. Kötü gün dostudur. Kimseyle yarış içinde değildir. Zorlukların üstesinden gelmek için mutlaka bir yol bulur.

halimeye not; kimsenin gülümsemene mani olmasına göz yumma. Acıdan, kederden korkma! Yaşanması gerekenlerle yüzleşmesini bil. Dünyanın geri kalani aynı fikirde olmasa bile değerli ve güzel olduğunu düşündüğün şeylerden vazgeçme.
(3,950 puan) tarafından
Kesinlikle cok doğru bi tesbit tam da ismimin anlamını tasiyorum
Cok sağol  canım
0 oy
(599 puan) tarafından

Minik kızım asel için olsun buda o zaman :)

(233 puan) tarafından
Sevdiklerine karşı sahiplenici bir tutum sergiler. Net bir insandır, belirsizlikten hoşlanmaz. Uyumlu ve uzlaşmacı bir kişiliğe sahiptir. Emek vererek, başarı merdivenlerini tırmanmak onu mutlu ediyor. Güzel şeyleri kendinde toplamayı sever, onunla sohbet etmekten keyif alırsınız. Sadık bir insandır, uzun dostluklara sahiptir. Hayatı dolu dolu yaşamayı seviyor. Özgürlükçü ve mücadeleci bir yapısı vardır. Pusulası, kendi doğrularıdır. Kararlı bir yapısı vardır.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 491 göst.
30 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Humrayy (760 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 587 göst.
0 oy
32 cevap 513 göst.
19 Şubat 2022 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 469 göst.
16 Haziran 2021 Aile kategorisinde Büşraaaa (2,956 puan) tarafından soruldu

382,069 soru

11,438,728 cevap

35,007 kullanıcı

...