+5 oy
1,866 göst.
Diğer kategorisinde (233 puan) tarafından
kizlar uyuyanakadar analiz edebildigimi edicem edemedigimi diger gunlere birakicam hemen yazamayadabilirim bilginize sadece isminizi birakmaniz yeterli:) not; birden fazla isim lutfen soylemeyin :)

123 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Sevgi.              
tarafından
En ıyı cevap secmıssın sebebını merak ettım beklıyorum analizini canım :)
-Reklam-
+1 oy
(15,842 puan) tarafından
Zeynep ❤️❤️❤️❤️❤️
(233 puan) tarafından
Çözüm odaklıdır. Dokunduğu her şeyi güzelleştirir. Sevgisini hissettirir. Her zaman yeniden başlama cesaretine sahiptir. Anlayışlı biridir. Kendisine yapılmasını istemediği hiçbir şeyi başkasına yapmaz. Herkesi memnun etmeye çalışmaz. Gerektiği zaman hayır demeyi bilir. Kendi yolunda yürümeyi sever. Tanıştığı her insanda güzel bir iz bırakır.
Zeynep'e not
Zeynep, hangi bedende, şekilde, renkte olursan ol, sevgiyi hak ediyorsun. Sen güzelliğin tanımısın. Kimsenin seni aksine inandırmasına izin verme. Kendine karşı nazik ol ve bu nezaketi tanıştığın herkese yay. Sadece içinde olmakla bile bu dünyayı güzelleştiriyorsun.
(15,842 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️Bu kadar olur ya ❤️❤️Çok teşekkür ederim canim ❤️❤️
(3,205 puan) tarafından
Teşekkürler Zeynepler adına ☺️ girdigim gibi adımı buldum
(2,536 puan) tarafından
Ben de Zeynep teşekkür ederim
+1 oy
(2,501 puan) tarafından
Esra ♥️☺️☺️☺️
(233 puan) tarafından
Güven verir. Sakin tavırlara sahiptir. Duygusaldır. Hassas bir bünyeye sahiptir. Sevdiklerine gönülden bağlıdır. İyimser tavırlar takınır. Kararlı yapısı sayesinde hedeflerine daha kolay ulaşır. İnsanlarla uyum sağlama konusunda sıkıntı çekmez. Dinamiktir. Nerde nasıl davranması gerektiğini iyi bilir. Maneviyata önem verir.İnsani değerleri her şeyin üzerinde tutar. İnsanlara karşı kin gütmeyen yapısı sayesinde doğru arkadaşlıklar kurar. İnsanların üzerinde güzel etkiler bırakır.

Esraya nkt; Esra tavır bir seçimdir. Mutluluk bir seçimdir. İyimserlik bir seçimdir. İyilik bir seçimdir. Vermek bir seçimdir. Saygı bir seçimdir. Ne seçim yaparsan, o seçim seni sen yapar. Bilgece seçim yap.
0 oy
tarafından

İrem diyorum kiz :D

(233 puan) tarafından
Arkadaş canlısıdır, çevresi tarafından sevilir. Arkadaş edinmede zorluk çekmez. Azimlidir, hedefine ulaşmak için elinden gelen tüm çabayı gösterir. Yere sağlam basan biridir. Ayakları üzerinde durmak onu mutlu eder. İnsanlardan beklentisi dürüstlüktür. Kötü gün dostudur. El becerisi oldukça iyidir. Sakin bir kişiliğe sahiptir. Düşünerek hareket eder, fevri çıkışları yoktur. Güzel şeyleri kendinde toplamayı sever. Kinci bir yapısı yoktur. Kararlıdır, sorumluluk almaktan kaçmaz.

İreme not: İrem, başka bir insanın hakikati, onun sana açıkladığı şey değil, açıklayamadığı şeydedir. Bu yüzden, onu anlamak istersen, söylediğine değil, söylemediğine kulak ver. İnsan, sustuğu şeyler kadardır ve insan insanı, anlatamadığı yerden anlayabiliyorsa yakındır.
tarafından
Kinciyim aşırı fevri cikişlarim var ve asla sakin değilim tez canliyim :) onun haricindekiler dogru tesekkur ederim
0 oy
(4,700 puan) tarafından
Şuheda :) bekliyom 
(233 puan) tarafından
Sosyal ve dışa dönük biridir. Monotonluktan ve rutinden hiç hoşlanmaz. Sezgileri kuvvetlidir. Mücadeleci bir yapıya sahiptir. Net bir insandır, belirsizlikten hoşlanmaz. Pozitif biridir ve çevresinde de böyle insanlara yer veriyor. Sevdiklerine karşı şefkatli bir tutum sergiler. Sadık ve dobra bir kişiliğe sahiptir. İnsanlardan beklentisi dürüstlüktür. Başarılı ve zeki olmanın yanı sıra güzel şeyleri kendinde toplamayı seven biridir.

Şüheda'ya not; Sevdiklerine bağlı ol ama bağımlı olma. Fedakar ol ama kendini feda etme. Dünü unutma ama saplanıp kalma da. Sabret ama katlanma. Eleştir ama suçlama. Iste ama ısrar etme. Ve en önemlisi hiç kimseye biat etme.Bir gün hepimizin öleceğini de asla unutma.
(4,700 puan) tarafından
Ay resmen ben :) saol kuzum
0 oy
(833 puan) tarafından
Benim ismim '' HASRET''
(233 puan) tarafından
Karakterinin en belirgin özelliği değişim arzusu. Yeniliklerden hoşlananan biridir. Yeni ülkeler görüp, yeni insanlar tanımak ve hiç bilmediği yaşamları keşfetme isteği vardır. Öğrendiği her yeni şey onu değiştirir. Herkesten farklı olmak gerektiğine inanıyor. Gelenekler ve sınırları çizilmiş bir yaşam tarzı ona göre değil. Özgürlüğüne düşkündür. Düşünceli ve merhametli kişilik özelliklerine sahiptir. Cana yakın biri olmasından dolayı arkadaş edinmede sorun yaşamaz. Belirsizlikten hoşlanmaz, hayatının her yerinde netlik ister. Her zaman kendisini daha fazla geliştirme çabası içindedir.

Hasrete not: Hasret, seni önemseyene incelik; seni eksiklerinle seven, yanlışını sana gösterip doğrusunu öğreten insana saygı; seni kırmaya çekinen insana anlayış gösterilir. Değmeyecek kişiler için taviz vermemek, sevgiyi yıpratmamak gerekir. Görmek isteyene her şey gayet nettir.
0 oy
(1,277 puan) tarafından
İsmim belli kız zaten ama hiç sevmiyorum ismimi :D
(233 puan) tarafından
Güçlü ve emin adımlarla ilerler. Fedakarlık yaptığında bunlardan pişmanlık duymaz, hak eden insanlar için her şeyi yapabilir. Sevdiği insanlara karşı korumacı bir tavır sergiler. Yumuşak kalpli olması sayesinde etrafındaki kimseyi kırmadan incitmeden problemlerini çözebilir. Enerjik olması ve hayata pozitif bakması sayesinde de etrafındaki insanların neşe kaynağıdır. Hiçbir konuda risk almaktan kaçınmaz. İnsanlara karşı ön yargılı değildir. Kendini net bir şekilde ifade eder.

Kezbana Not:insanları hayatından çıkarabilmeyi öğren. Olay çıkarma ya da dramaya girme. Boşu boşuna konuşma ya da kavga etme. Sakince uzaklaş. Sen hedeflere, hayallere ve harika bir geleceğe sahipsin. Kendini gereksiz yere üzme.
0 oy
(802 puan) tarafından
canan diyorum bekliyirum
(233 puan) tarafından
Uyumlu, değişime açık biridir. Kimseye ön yargılı yaklaşmaz. Oldukça barışçıl ve iyimser bir tavır sergiler. İçinde kötülük beslemez. Hedefleri doğrultusunda hareket eder. Azimli ve kararlı bir yapısı vardır. Kimi zaman inatçı ve sabırsız davranabilir. Güven duygusu onun için çok önemlidir. Sorunlu bir yapısı yoktur. Sevdiklerine karşı ilgili ve şefkatli bir tutum sergiler. Hayata karış her zaman pozitiftir. Eğlenceli biridir. Yanında olmaktan keyif alırsınız.

Canana not:kendini değersiz hissettiğin zamanların üzülme süresi vardır. O süre bittiğinde kendine saygı duyman gerektiğini öğrenirsin, mantığın konuşur. Kendine saygı duydukça, hak etmediğine inandığin, değersiz hissettiğin yerden kalkıp gitmeyi öğrenirsin. Yürümeyi öğrenmek böyle bir şey.
(802 puan) tarafından
varya tam ustune basa basa aynisi yemin ederim
0 oy
tarafından
Büşra gör lütfen
(48,907 puan) tarafından
ayy polen deme.bana nefes alamiyorum
tarafından
Ay seninde mi kız ilkbaharı yazı çok seviyorum ama bunların yüzünden nefret eder oldum
(48,907 puan) tarafından
disari cikamiyorum evde en azından az burnum akiyo tikali sadece disari cikayim ölüyorum resmen
tarafından
Valla bizim mahallede çok fazla var pencereleri açsam direkt koku içerdedir
(2,562 puan) tarafından
Aynen doğru hepsi ben yazmadan cevabı aldım(θ‿θ)
0 oy
tarafından

Hülya canım :D

(233 puan) tarafından
Kendinden emin tavırlar sergiler. Sağduyuludur. Verdiği söze sadıktır. Açık sözlüdür fakat insanları kırmamak için bunun dozunu iyi ayarlar. İnsanları olduğu gibi kabul eder, kusurlarıyla sever. Yeniliklere açıktır. Arkadaşlık seçimlerinde oldukça seçici davranır. Uzun süreli dostluklara sahiptir. Sevdiği insanları önemser, onları incitmekten kaçınır. Güzel şeyleri kendinde toplamayı sever. Yumuşak ve temiz bir kalbe sahiptir. Pusulası, kendi doğrularıdır. Hayatın zorluklarına karşı verdiği mücadele ve dik duruşu onu daha da güçlü kılar.

Hulyaya not: Hülya, kimse senin nelerle başa çıkmaya çalıştığını, neleri yendiği, yenemediğini, kimlerin yanında olmak istediğini, nelerin ağrıttığını başını, neler hissettiğini, neleri hissetmekten korktuğunu, içini, senden daha iyi bilemez. O yüzden dik yürü hep, kendine, sadece kendin lazımsın.
tarafından
Ayyy inanmıyorum aynı tıpkı ben ☺ çok teşekkür ederim canım ❤
0 oy
(2,585 puan) tarafından

Sema Nur 

İkisinden biri olacaksa semayi çok fazla kullanıyorum

(233 puan) tarafından
Değişim ve maceradan hoşlanır. Dinamik, vizyon sahibi ve çok yönlüdür. Özgürlüğü yapıcı bir şekilde kullanır. Kural ve baskı altında olmaktan hoşlanmaz, rahat olmak ister. Hümanist, enerjik ve kolayca arkadaş edinme eğilimindedir. Özel hayatında aceleci değil, yavaş adımlar ile hareket eder. Adımlarını sağlam atar. Dik durmaya özen gösterir. Neşeli yapısı ile en mutsuz olan insani bile kolay bir şekilde motive eder. Kin gütmez ve insanları dinlemeden yargılamaz. İyi niyetlidir fakat iyi niyetini suistimal ettirmez. Uyumlu ve yapıcı bir kişiliği vardır.

Semaya not:Sema, birilerini sen iyileştiremezsin, tek taraflı çabayla devranı döndüremezsin, her zaman koşan taraf sen olamazsın, bir şey daha yapsan ya da söylesen de değişmez. Bu işler öyle olmuyor, her şey insanın içinden geldiği kadar. gayret yoksa önemi de yoktur, çok basit.
(2,585 puan) tarafından
Ne kadar da güzel anlatmışsın.Cok teşekkür ederimm❤️❤️❤️❤️
0 oy
(2,646 puan) tarafından

Hande: cennette bir fidan_ mutluluk ☺️❤️

Miray:ay gibi ışık saçan
(233 puan) tarafından
Çalışma ve eğlenceyi bir arada yürütebilen güler yüzüyle etrafına neşe saçan biridir. Sadıktır. Insanları olumsuz zamanlarında motive etmekten oldukça keyif alır. Bu yüzden genelde kötü gün dostudur. Çok güçlü bir karaktere sahiptir. Doğal, gönlünden nasıl geçiyorsa öyle hareket eden, enerjisi yüksek biridir. Haksızlığa gelemez, kararlı, sorumluluk sahibi ve azimlidir. Yeni insanlarla tanışmaktan, yeni yerler keşfetmekten keyif alır. İnsanlarla iletişimi oldukça kuvvetlidir. İnsanlarda aradığı özellikler zekâ ve neşedir.

Handeye Not: Hande, biliyoruz ki bütün acılar geçer, fotoğraflar sararır. Yara kabuk tutar, kapanır. Sokakta mevsimi fark edersin, aynada kendini. Önce belirli belirsiz, sonra gamzene kadar gülersin. Kuşlar konar dallarına. Kırıldığın yerden çiçek açarsın; bütün acılar bir gün geçer ya da alışırsın.
0 oy
tarafından

Tuğba ( sadece ismim 12 karakter etmedi:D)

(233 puan) tarafından
Doğal, gönlünden nasıl geçiyorsa öyle hareket eden, enerjisi yüksek biridir. Haksızlığa gelemez, kararlı, sorumluluk sahibi ve azimlidir. Kendini geliştirmeyen insanları çevresinde tutmaz. Yaşamı boyunca hep kendisini bir adım öne taşima gayreti içindedir. Hayatına aldığı insanların akıllı ve yeniliğe açık birey olmasını ister. Sevdiklerine karşı şefkatli ve merhametli bir tutum sergiler. Insanlardan beklentisi dürüstlüktür. Ayakları üzerinde durabilen ve ne istediğini bilen biridir, hedefleri doğrultusunda hareket eder.

Tugbaya not: Tuğba, kimse için kendinden taviz verme. Kimse için değişmek zorunda değilsin, kendi benliğin, gücün olsun. Seni seven kusurlarınla sevsin, seninle olmak isteyen varlığının değerini bilsin. Kendini sev. Bırak, herkes yerini kendi belirlesin.
tarafından
Teşekkürler canım ❤️
0 oy
(7,319 puan) tarafından
Merve diyorum been 
(233 puan) tarafından
Neşeli, enerjik, kendine güvenen kişilik özelliklerine sahiptir. İnsanları ötekileştirmeyen, bütünleyici davranış sergileyen biridir. Hoş ve alımlı olmayı sever. İnsanların ezilmesinden hoşlanmaz. Hissettiklerini söylemekten çekinmez. Sevdiği insanları her türlü kötülüklere karşı koruyup kollayan bir yapıya sahiptir. İnsanlara karşı kin gütmeyen yapısı sayesinde uzun dostluklara sahiptir. Yaşadığı olumsuzluklara rağmen vazgeçmeyi bir an olsun aklından geçirmez. Başkalarıyla kıyaslamayı sevmediği gibi kıyaslanmaktan da hoşlanmaz.

Merveye not: birinin gerçekten mutlu bir hayat yaşadığının en büyük kanıtı, kendi yaşadıkları hayatı başkalarına gösterme arzularının olmamasıdır. En mutlu hayat, başkalarından onay almaya ihtiyaç duymayanların hayatıdır. Başkalarının fikirlerinin seni üzmesine, aşağı çekmesine izin verme.
(7,319 puan) tarafından
Ay evet ya teşekkür ederim
0 oy
(3,327 puan) tarafından
Merve diyorum
(233 puan) tarafından
Neşeli, enerjik, kendine güvenen kişilik özelliklerine sahiptir. İnsanları ötekileştirmeyen, bütünleyici davranış sergileyen biridir. Hoş ve alımlı olmayı sever. İnsanların ezilmesinden hoşlanmaz. Hissettiklerini söylemekten çekinmez. Sevdiği insanları her türlü kötülüklere karşı koruyup kollayan bir yapıya sahiptir. İnsanlara karşı kin gütmeyen yapısı sayesinde uzun dostluklara sahiptir. Yaşadığı olumsuzluklara rağmen vazgeçmeyi bir an olsun aklından geçirmez. Başkalarıyla kıyaslamayı sevmediği gibi kıyaslanmaktan da hoşlanmaz.

Merveye not: birinin gerçekten mutlu bir hayat yaşadığının en büyük kanıtı, kendi yaşadıkları hayatı başkalarına gösterme arzularının olmamasıdır. En mutlu hayat, başkalarından onay almaya ihtiyaç duymayanların hayatıdır. Başkalarının fikirlerinin seni üzmesine, aşağı çekmesine izin verme.
(3,327 puan) tarafından
Özellikle not tam bana göreydi valla süpersin yine teşekkürler
0 oy
(12,503 puan) tarafından
Emine.          :) 
(233 puan) tarafından
Hayatı, samimiyet ve merhamet üzerine kuruludur. Aklına geleni yapma özelliğine sahip olan, dışa dönük, algılaması yüksek, mantıklı karar veren, hayattan dersler alan, iç dünyasında kırılgan olan, hırslı ve zorluklara karşı direnen, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden bir kişilik enerjisine sahiptir. Sevdiklerine oldukça bağlıdır, onları hayatının merkezine koyar. İnsanlardan beklentisi dürüstlüktür. Her zaman doğallıktan yanadır yapmacık davranan insanlardan hoşlanmaz.

Emineye not:Emine, ne olursa olsun hiçbir şeyi içine atma, ne varsa dök ortaya, herkes payına düşeni alsın. Kimseyi hayatında tutmak için kendini yorma, bırak biraz da onlar senin hayatında kalmak için çabalasın.
(12,503 puan) tarafından
Sağol kuşum
0 oy
tarafından
Tuğba ismim ♡
(233 puan) tarafından
Doğal, gönlünden nasıl geçiyorsa öyle hareket eden, enerjisi yüksek biridir. Haksızlığa gelemez, kararlı, sorumluluk sahibi ve azimlidir. Kendini geliştirmeyen insanları çevresinde tutmaz. Yaşamı boyunca hep kendisini bir adım öne taşima gayreti içindedir. Hayatına aldığı insanların akıllı ve yeniliğe açık birey olmasını ister. Sevdiklerine karşı şefkatli ve merhametli bir tutum sergiler. Insanlardan beklentisi dürüstlüktür. Ayakları üzerinde durabilen ve ne istediğini bilen biridir, hedefleri doğrultusunda hareket eder.

Tugbaya not: Tuğba, kimse için kendinden taviz verme. Kimse için değişmek zorunda değilsin, kendi benliğin, gücün olsun. Seni seven kusurlarınla sevsin, seninle olmak isteyen varlığının değerini bilsin. Kendini sev. Bırak, herkes yerini kendi belirlesin.
(48,907 puan) tarafından
nasilsin canim.ne zamandir denk gelmiyoruz
0 oy
(2,545 puan) tarafından

Şeyda :) hadi bakalm :)

(11 puan) tarafından
Sema çok teşekkür ederim kardeşim
(2,545 puan) tarafından
isminin analiz edilmesini istiyorsun dimi sema
(233 puan) tarafından
Sanatsal anlamda yeteneklidir. Hümanist bir kişiliğe sahiptir. Aşkı en sınırsız ve doyasıya

yaşayan nadir insanlardandır. Özgürlüğüne düşkündür. Etrafına sınırlar çizilmesinden hoşlanmaz. Kinci bir yapısı yoktur fakat yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmaz. Başladığı bir işi yarım bırakmayı sevmez, sorumluluk almaktan kaçmaz. Hayata karşı genellikle pozitiftir. Negatif enerji yayan ortamlardan ve insanlardan uzak durur. İstediği her şey için emek verir. Mücadeleci ve hırslı bir kişilik özelliğine sahiptir. Sevdiklerine değerli olduğunu hissettirir. Onlara karşı ilgili ve şefkatli bir tutum sergiler.

Şeydaya Not: Şeyda, Kötü günlerin geçtiğini gördün. Her şeyin geçici olduğunu öğrendin. Yapamam dediklerin olmadan yaptın. Atlatamayacağını sandıklarını atlattın. Bittin zannettiğinde yeniden başladın. Hiçbir şey gözünü korkutmasın. Her şey güzel olacak. Yeterki pes etme.
(2,545 puan) tarafından
Çok çok çok teşekkür ederim canım eline emeğine sağlık. Evet bu benim :)))))
0 oy
tarafından
Duygu :) bir çok yerde okumuştum ama senin söyleyeceklerini merak ettim. 
(233 puan) tarafından
Çalışma ve eğlenceyi bir arada yürütebilen güler yüzüyle etrafına neşe saçan biridir. Ailesine oldukça bağlıdır. Sadıktir. İnsanları olumsuz zamanlarında motive etmekten oldukça keyif alır. Bu yüzden genelde kötü gün dostudur. Çok güçlü karakteri vardır. Net ve dobra bir kişiliğe sahiptir. İnsalcıl, özgürlükçü ruha sahip, üretken, sosyal, yenilikçi kişilik özelliklerine sahiptir. Dediğim dedik ve inatçı bir yapısı vardır. Her zaman yaptıklarının, söylediklerinin ve kendisinin arkasında durur. Kendinden emin tavırlar sergiler. Güzel şeyleri kendinde toplamayı sever.

Duyguya not: Duygu, her şeyle başa çıkamayabilir, her zaman güçlü duramayabilirsin. Seni sen yapan yenilgilerin, acıların bazen düşüşlerin. Hiçbir şey son değildir, öğrenebildiğin an tekrar başlarsın. Hayat sunarken olgunluk katar insana. En güzeli bir daha aynı yerden düşmez, aynı şeye yenilmezsin.
tarafından
Yooook artık. Eeee bu beeeen :) :) Teşekkürler canım :)
0 oy
tarafından

Uyumadiysan Havva ya da bi el ativer sana zahmet :D

(233 puan) tarafından
Sevdiği insanlarla gönül bağı oldukça kuvvetlidir. Toplumsal meselelere karşı duyarlıdır, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla yaşamaz. Kendisiyle barışıktır. Dışa dönük bir kişiliği vardır. Her şeyi detaylı düşünen, meraklı ve titiz bir yapısı vardır. İnsanlara karşı ön yargılı değildir fakat herkese güvenmemek konusunda da oldukça tecrübelidir. Çıkara dayalı arkadaşlıklardan hoşlanmaz. Bulunduğu yeri güzelleştiren biridir.

Havvaya not:Havva, kendini, kendin için ara. Başkalarının senin için yol çizmesine izin verme. Bu senin, yalnız senin yolun. Başkaları seninle beraber yürüyebilir ama senin için yürümez. Hiçbir şey için geç kalmadın, sadece doğru zaman gelmedi.
tarafından
Ayy cok guzel canim valla cok da doğru ☺ tesekkur ederim simdi uyuyabilirim iyi geceler☺❤

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 495 göst.
30 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Humrayy (760 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 590 göst.
0 oy
32 cevap 513 göst.
19 Şubat 2022 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 473 göst.
16 Haziran 2021 Aile kategorisinde Büşraaaa (2,969 puan) tarafından soruldu

383,358 soru

11,472,877 cevap

35,076 kullanıcı

...