+5 oy
1,865 göst.
Diğer kategorisinde (233 puan) tarafından
kizlar uyuyanakadar analiz edebildigimi edicem edemedigimi diger gunlere birakicam hemen yazamayadabilirim bilginize sadece isminizi birakmaniz yeterli:) not; birden fazla isim lutfen soylemeyin :)

123 Cevaplar

0 oy
(119,668 puan) tarafından
sevda        
(233 puan) tarafından
Akılcı ve dürüst bir kişiliğe sahiptir. Mücadeleci bir yapısı vardır, hedefleri doğrultusunda hareket eder. Haksızlığa ve saygısızlığa tahammül edemez. Hayatı dolu dolu yaşamayı sever. Güzel konuşmak, anlayışlı ve anlaşılır olmak en temel özellikleridir. Hayat felsefesi, sevmek ve sevilmek üzerinedir. İnsanlardan beklentisi, hoşgörüdür. Hoş gören, insanları kusurlarıyla seven biridir. Başarılı ve iş ahlâkı olan biridir. İnsanlarla iletişimi oldukça iyidir.

Sevdaya not; Sevda, kimmseye bile isteye sırtını dönmedin. Gönlündeki kimseye yalan söylemedin. Yarı yolda veya şüphe içinde bırakmadın. Gönül eğlendirmedin. Sevdasına gönül verdiğin bile oldu bir şeylerin değerini ve sevmeyi bildiğinden. Ama hayat yine en çok seni yordu, olsun en azından vicdanın rahat.
(119,668 puan) tarafından
yaa cok sagol ♥️♥️♥️♥️
-Reklam-
0 oy
(1,418 puan) tarafından
Satiye kız herkes de yok bu isim :)) millet duyunca şaşırıyor anlamı ne falan diyorlar 
(233 puan) tarafından
İnsanları ezen biri değildir, herkes onun gözünde değerlidir. Yeni insanlar ve yeni kültürler tanımayı çok sever. Hayattan büyük beklentileri yoktur. Basit şeylerle bile mutlu olabilir. Sakinliği sayesinde bir olay karşısında iyice düşünmeden ölçüp tartmadan karar vermez. Sevdiklerini ihmal etmekten ve ihmal edilmekten hoşlanmaz. İnsanlar üzerinde çok güzel bir etki bırakır. Çok hırslıdır, zorluklara karşı direnmesini sever.İnsanları olduğu gibi kabul eder.

Satiyeye not;Güneş, diz çökenlerden önce ayakta duranların üzerinde parıldar, dik durmalısın.
(1,418 puan) tarafından
Çok sağol canım ama pek sakin olduğum söylenemez :)
0 oy
(5,272 puan) tarafından
Sadegül......
(233 puan) tarafından
Dikkatli ve özenli kişilik özelliklerine sahiptir. Sevgiyi paylaşmayı ve sevilmeyi de aynı oranda hissetmek ister. Hırslı ve hedef odaklı bir yapısı vardır. İnce eler sık dokur. Biraz kuşkucudur. Her konuyu derinlemesine inceler. İç dünyasındaki yoğun duyguları ve bitmeyen enerjisiyle hayatı doyasıya aşkla yaşar. Kendisiyle barışıktır. Tek başına kendi ayakları üzerinde durabilmek onun için çok önemlidir. Fikirlere açık olsada en sonunda yine kendi bildiği yoldan gider. Sevdiklerine gönülden bağlıdır.

Sadegüle not; kimsenin gülümsemene mani olmasına göz yumma. Acıdan, kederden korkma. Yaşanması gerekenlerle yüzleşmesini bil. Dünyanın geri kalanı aynı fikirde olmasa bile değerli ve güzel olduğunu düşündüğün şeylerden vazgeçme.
(5,272 puan) tarafından
Çok tşk ederim
0 oy
(4,068 puan) tarafından

Tuğba 

Bekliyorum :) analizni

(233 puan) tarafından
Doğal, gönlünden nasıl geçiyorsa öyle hareket eden, enerjisi yüksek biridir. Haksızlığa gelemez, kararlı, sorumluluk sahibi ve azimlidir. Kendini geliştirmeyen insanları çevresinde tutmaz. Yaşamı boyunca hep kendisini bir adım öne taşima gayreti içindedir. Hayatına aldığı insanların akıllı ve yeniliğe açık birey olmasını ister. Sevdiklerine karşı şefkatli ve merhametli bir tutum sergiler. Insanlardan beklentisi dürüstlüktür. Ayakları üzerinde durabilen ve ne istediğini bilen biridir, hedefleri doğrultusunda hareket eder.

Tugbaya not: Tuğba, kimse için kendinden taviz verme. Kimse için değişmek zorunda değilsin, kendi benliğin, gücün olsun. Seni seven kusurlarınla sevsin, seninle olmak isteyen varlığının değerini bilsin. Kendini sev. Bırak, herkes yerini kendi belirlesin.
(4,068 puan) tarafından
Çok teşekkürler kalbim çick açtı şuan :)
(233 puan) tarafından
yaa❤️❤️
0 oy
(87 puan) tarafından
♡♡Melisaaa♡♡
(233 puan) tarafından
Sezgileri oldukça kuvvetlidir. Huzur ve uyum tek amacıdır. Bulunduğu ortamda barış olmasını ister. Adımları güvenilir ve sağlamdır. Sevgi ve şefkat onun için önemli kavramlardır. Etrafı sarıp sarmalayan enerjisi ile insanları motive eder. Bağımsızlığına önem verir. Baskı altında yaşamak ona göre değil, kısıtlanmaya gelemez. Hafızası kuvvetlidir. Kolay kolay unutmak bir kenara yıllar üstesinden geçmiş olsa bile dün yaşanmış gibi net bir şekilde hatırlar. Hayal kırıklığına uğramaktan nefret eder. İnsanlardan beklentisi dürüstlüktür.

Melisyaa not; Melisa, hayat çok kısa. İdeallerin, arzuların ve en önemlisi sevgin için yaşamayı unutma. Kalpten istediğin her neyse onun için mücadele etmeyi bırakma. eğer inanıyorsan yollar sana kendiliğinden çiçeklenecektir. Umudun yanında olduktan sonra yollar hep gökyüzü.
(87 puan) tarafından
Canım benim ya cok teşekkür ederim gerçekten beni yansıtan şeyler var bu yazıda
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Efsa :)))) kızımın adı
(233 puan) tarafından
İyiliğin bir zincir olduğuna inanır. Hayat felsefesi sevgi ve iyilik üzerinedir. Neşeli, hoşgörülü ve samimi kişilik özelliklerine sahiptir. Sosyal insandır, hayatında arkadaşları çok büyük yer kaplar. Bilginin peşinden koşmayı sever ve sürekli arayış içinde olduğu için farklı kültürleri tanımayı önemser. Yaşamında kendini sürekli geliştirmeyi ister. Bu sebeple yeniliğe açıktır, kendini günceller ve hevesli bir tutum sergiler. Sınırlamalardan nefret eder, özgürlüğüne çok düşkündür. Kendini kanıtlama çabası içine girmez, hedefleri doğrultusunda hareket eder.
tarafından
Anlamı ne cnm
Birde kolay söyleniyor mu öyle cümle arasında :))
(1,290 puan) tarafından
Valla kolay söyleniyor mu  bilmiyorum çünkü yeni koyduk ismini ve kızım daha kuvezde o kadar yeni yani  



Anlamı  cennet ırmaklarından birinin adı diye biliyorum birkaç anlamı var
0 oy
(812 puan) tarafından
❤️Yaren ❤️

De yapar mısın canım kızımın adı
(233 puan) tarafından
Zorluklara karşı mücadele eden, ayakları üzerinde duran, sağlam karakterli biridir. Güzel bakan, güzel düşünen, pozitif bir insandır. Hayatı, sevmek ve sevilmek üzerine kuruludur. Sosyal bir kişiliği vardır, uzun dostluklara sahiptir. Insanlardan beklentisi sadakattir. Kinci bir yapısı yoktur. Kendinden emin tavırlar sergiler. Sıcak bir kalbe sahiptir, merhametlidir.
0 oy
(13,841 puan) tarafından

Elif:)bakalim bakalim 

(233 puan) tarafından
Problemleri büyütmez, üstesinden geleceğine inanır. Uzlaşma konusunda başarılıdır. Sevdiği insanları her türlü kötülüklere karşı koruyup kollayan bir yapıya sahiptir. Sakin bir kişiliğe sahip olması nedeni ile çözüm üretme yeterliliği çok yüksek biridir. Bilmiş tavırlardan hoşlanmaz. Güvenilir kişiliği sayesinde sağlam ve samimi arkadaşlıklar edinir.

Elife not;kimsenin gülümsemene mani olmasına göz yumma. Acıdan, kederden korkma. Yaşanması gerekenlerle yüzleşmesini bil. Dünyanın geri kalanı aynı fikirde olmasa bile değerli ve güzel olduğunu düşündüğün şeylerden vazgeçme.
(13,841 puan) tarafından
Ay bayildim super:)
0 oy
(2,266 puan) tarafından

Nazlı 


Teşekkürler şimdiden :)

(233 puan) tarafından
Zorluklara karşı mücadele eden, ayakları üzerinde duran, sağlam karakterli biridir. Güzel bakan, güzel düşünen, pozitif bir insandır. Hayatı, sevmek ve sevilmek üzerine kuruludur. Sosyal bir kişiliği vardır, uzun dostluklara sahiptir. Insanlardan beklentisi sadakattir. Kinci bir yapısı yoktur. Kendinden emin tavırlar sergiler. Sıcak bir kalbe sahiptir, merhametlidir.

nazliya not; istediğin kadar bir taşı sula, taş büyümez. Hayat da biraz böyle. Sevgi tek başına hiçbir şeydir. Neyi, kime ne kadar verdiğin önemlidir bazen. Taşı suladığın için taş nasıl büyümezse çok suladığında çiçek de büyümez, ölür. İlact zehir yapan ölçüsüdür, sevgiyi de.
0 oy
(419 puan) tarafından
Seher cnm❤️❤️❤️❣️
(233 puan) tarafından
Merhametli ve çevresine duyarlı bir kişiliğe sahiptir. Kinci değildir, affedicidir. Nerede, nasıl davranılacağını bilir. Genellikle duygularıyla hareket eder. Yapıcı bir kişiliğe sahiptir. Maneviyata çok önem verir. Değer verdiği insanlardan anlaşılmayı bekler. Negatif ortamlardan uzak durmaya çalışır. Elinden geldiğince pozitif bir hayat sürdürmek ister. Karamsarlığa düşmeyi sevmez.

sehere not;çok şey atlattın, zihinsel olarak mücadele ettin, en düşük ve yalnız hissettin ama yine de asla vazgeçmedin ve başardın. Bu yüzden kendinle gurur duy. Sen artık tamamen farklı birisin ve eğer şu anda işler yolunda gitmiyorsa, her zaman yaptığın gibi bunu da başaracağını unutma.
(419 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim sondaki yazdığın o kadr iyi geldi ki inşallah her ne olursa olsun güçlü durabilirim
0 oy
(199 puan) tarafından
Zilan canım❤️❤️❤️
(233 puan) tarafından
Kötü gün dostudur, etrafındaki insanları daima motive eder. Hızlı düşünür ve mantıklı kararlar alır. Uzaklaşmak yerine uzlaşmayı tercih eder. Sorunlu bir yapısı yoktur. Görev ve sorumluluk almaktan kaçmaz. Risk almayı sever ve hayatı dolu dolu yaşar. İnsanlardan beklentisi sınırlarını bilmeleridir. Güler yüzlü ve dost canlısı olmasından dolayı arkadaş edinmede zorluk çekmez. İçinde kötülük beslemez, dobra ve net bir kişiliğe sahiptir.

zilana not;kimsenin gülümsemene mani olmasına göz yumma. Acıdan, kederden korkma! Yaşanması gerekenlerle yüzleşmesini bil. Dünyanın geri kalanı aynı fikirde olmasa bile değerli ve güzel olduğunu düşündüğün şeylerden vazgeçme
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Burcu canım ♥️♥️♥️♥️
(233 puan) tarafından
korkularla savaşmayı, kendine inanmayı ve hayatı yaşamayı seçer. Kendi hayatını başkalarının hayatıyla kıyaslayarak mutluluğunu çöpe atmaz. Özgürlük sınırlarını çizerken başkasının özgürlüğünü sınırlamaz. Etrafında olan insanlara güvenir, güvenmediği insanları çevresinde barındırmaz. Kalbinin sesini dinlediği konularda yanılmaz.

burcuya not;hayat çok kısa. İdeallerin, arzuların ve en önemlisi sevgin için yaşamayı unutma. Kalpten istediğin her neyse onun için mücadele etmeyi bırakma. eğer inanıyorsan yollar sana kendiliğinden çiçeklenecektir. Umudun yanında olduktan sonra
yollar hep gökyüzü.
0 oy
(4,152 puan) tarafından
elif❤❤   bekliyorum☺
(233 puan) tarafından
Problemleri büyütmez, üstesinden geleceğine inanır. Uzlaşma konusunda başarılıdır. Sevdiği insanları her türlü kötülüklere karşı koruyup kollayan bir yapıya sahiptir. Sakin bir kişiliğe sahip olması nedeni ile çözüm üretme yeterliliği çok yüksek biridir. Bilmiş tavırlardan hoşlanmaz. Güvenilir kişiliği sayesinde sağlam ve samimi arkadaşlıklar edinir.

Elife not;kimsenin gülümsemene mani olmasına göz yumma. Acıdan, kederden korkma. Yaşanması gerekenlerle yüzleşmesini bil. Dünyanın geri kalanı aynı fikirde olmasa bile değerli ve güzel olduğunu düşündüğün şeylerden vazgeçme.
(4,152 puan) tarafından
malesef cok sinirli biriyim cok cabuk parliyorum ve su sira esimle cok fenayiz bu yuzden dolayi benden sogumus ins atlatiriz.

elifee nor kismina dogru seyler yaziyo onlari yapicam artik degismemm sart. dik bi insan olmaktan kurtulmamm lazm
0 oy
tarafından
nursel cnm şimdiden teşekkürler
(233 puan) tarafından
Mücadeleci ve özgürlükçü kişilik özelliğine sahiptir.Hayatın fani, kırgınlıkların saçma olduğunu savunur. Bu nedenle, dostlarına karşı çok titiz ve hoşgörülü davranır. Zor durumda olan insanlara yardım etmekten hoşlanır. Herkesi mutlu görmek ister. Karşı cinste aradığınız özellikler ise iyi niyet ve samimiyettir. Toplumsal meselelere karşı duyarlıdır, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla yaşamaz. Kinci bir yapısı yoktur. Kendisini olduğu gibi yansıtır, başka biri gibi görünmekten hoşlanmaz. Doğal ve içten tavırlar sergiler. Güzel şeyleri kendinde toplamayı sever.

nursele nott;nefret olan her yere sevgi ekebilmeyi sağla. Şüphe olan her yere inanç, ümitsizlik olan her yere umut, karanlık olan her yere ışık, üzüntü olan her yere neşe götür. Sevgi aramaktansa sev. Çünkü biz ne verirsek onu alırız.
0 oy
(2,287 puan) tarafından
İlayda çok merak ettim ney acaba 
(233 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çalışma ve eğlenceyi bir arada yürütebilen güler yüzüyle etrafına neşe saçan biridir. Sadıktır. Insanları olumsuz zamanlarında motive etmekten oldukça keyif alır. Bu yüzden genelde kötü gün dostudur. Çok güçlü bir karaktere sahiptir. Doğal, gönlünden nasıl geçiyorsa öyle hareket eden, enerjisi yüksek biridir. Haksızlığa gelemez, kararlı, sorumluluk sahibi ve azimlidir. Yeni insanlarla tanışmaktan, yeni yerler keşfetmekten keyif alır. İnsanlarla iletişimi oldukça kuvvetlidir. İnsanlarda aradığı özellikler zekâ ve neşedir.

 Not: e, biliyoruz ki bütün acılar geçer, fotoğraflar sararır. Yara kabuk tutar, kapanır. Sokakta mevsimi fark edersin, aynada kendini. Önce belirli belirsiz, sonra gamzene kadar gülersin. Kuşlar konar dallarına. Kırıldığın yerden çiçek açarsın; bütün acılar bir gün geçer ya da alışırsın.
0 oy
(261 puan) tarafından
Havva diyorum bekliyorum :)
(233 puan) tarafından
Sevdiği insanlarla gönül bağı oldukça kuvvetlidir. Toplumsal meselelere karşı duyarlıdır, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla yaşamaz. Kendisiyle barışıktır. Dışa dönük bir kişiliği vardır. Her şeyi detaylı düşünen, meraklı ve titiz bir yapısı vardır. İnsanlara karşı ön yargılı değildir fakat herkese güvenmemek konusunda da oldukça tecrübelidir. Çıkara dayalı arkadaşlıklardan hoşlanmaz. Bulunduğu yeri güzelleştiren biridir.

Havvaya not:Havva, kendini, kendin için ara. Başkalarının senin için yol çizmesine izin verme. Bu senin, yalnız senin yolun. Başkaları seninle beraber yürüyebilir ama senin için yürümez. Hiçbir şey için geç kalmadın, sadece doğru zaman gelmedi.
0 oy
(979 puan) tarafından
Esma canım bnde
(233 puan) tarafından
İletişim konusunda doğuştan yeteneklidir. Renkli karaktere sahiptir. Şartlara hızlica uyum sağlar ve çabuk yön değiştirir. Çalışkan ve ne istediğini bilen tavrı sayesinde istediği her şeyi kolayca elde edebilir. Sosyal ortamlarda dikkat çekmeyi ve ilgiyi kendine toplamayı anında başarır. Özgüveni yüksektir ve sevdiğine karşı oldukça kendinden emin tavır gösterir. Sevgisini sonuna kadar belli eder ve derin yaşar. Özel hayatında aceleci değil yavaş adımlar ile hareket eder. Sevgi dolu bir kalbi vardır ve barış yanlısı bir karaktere sahiptir. Olan biteni eleştirmekten kaçınmaz fakat eleştirileri yaparken kimseyi kırmamaya önem gösterir.

Esmaya not: Esma, düşün, kim üzebilir seni senden başka? Kim doldurabilir içindeki boşluğu, sen istemezsen? Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen? Kim yıkar yıpratır, sen izin vermezsen? Kim sever seni, sen kendini sevmezsen? Her` şey sende başlar, sende biter.
(979 puan) tarafından
Tşk.edrm cnm valla dgru yaaa <3
0 oy
(184 puan) tarafından
Mine........... 
(233 puan) tarafından
Risk almaktan kaçınmaz. Sorumluluklarına önem verir. Güvenilir ve yardımseverdir. Detaylarla uğraşmak istemez. Hareketli bir yaşam sürmek ister. Insanlarla ilk tanıştığında mesafelidir. Olayları algılama duygusu gelişmiştir. Mantıklı düşünür ve empati kurarak hareket eder. Pozitif enerji almadığı insanlardan uzak kalmayı tercih eder. Mütevazı ve anlaşılır bir kişilik özelliğine sahiptir. Hayatının temelini saygı ve sevgi oluşturur. Kimsenin özel hayatına müdahil olmaz. Haksızlığa tahammül edemez. Hedefleri doğrultusunda hareket eder, net biridir.
(184 puan) tarafından
Sağol canım :)
0 oy
(184 puan) tarafından
Defne...........
(233 puan) tarafından
Özgürlüğüne düşkündür ve gezmeyi çok

sever. Uyum içinde yaşamayı bilir. Üzüntü ve sevinci bir arada, dolu dolu yaşar. Sanatsal yetenekleri gelişmiş, iç dünyasında hassas, duygusal, olmasının yanı sıra sakin, uysal, güvenilir bir kişilik yapısına sahiptir. Hayatı sevmek ve sevilmek üzerine kuruludur. Karşı cinste aradığı özellikler ise sonsuz aşk ve sadakattir. Sevgi dolu bir kalbi var ve barış yanlısı bir karaktere sahiptir. Maneviyata çok önem verir. Baskı altında kalmaktan hoşlanmaz. Kendi kararlarıyla hareket etmeyi tercih eder. Nazik ve kendini bilen tavırları sayesinde etrafındaki herkesin sevgisini kazanır.
0 oy
(678 puan) tarafından
Meral :) diyorum güzel şeyler duymaya ihtiyacım var 
(233 puan) tarafından
Aile ve arkadaş hayatını çok önemser.

Hoşgörülü ve anlayışlı bir yapısı vardır. Manevi konular onun için her zaman önceliklidir. Baskıya asla gelemez. İyi bir dinleyicidir. Çevrendeki insanların sorunlarına karşı oldukça duyarlıdır.İnce ruhlu ve naziktir. Genelde kalbinin sesini dinleyerek hareket eder. Gereksiz samimiyet ve boş konuşmalardan hoşlanmaz.Çevresinde her zaman yol gösterici rol üstlenir. Art niyetten uzaktır. Hayata karşı bakış açısı ve kendine has tarzıyla insanların üzerinde güzel bir etki bırakır.

Merala not;bırak senin hakkında yanılsınlar. Sen başkalarının senin için çizdiği yoldan yürümüyorsun. Sen, birilerine bir şey ispat etmek için değil, kendine verdiğin sözleri tutmak için emin adımlarla yürüyorsun.
(678 puan) tarafından
Bı isim bukadar mi net söyler güzel şeyler söyler tam olarak beni anlatmış teşekkür ederim canım :)
(233 puan) tarafından
x❤️❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 491 göst.
30 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Humrayy (760 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 588 göst.
0 oy
32 cevap 513 göst.
19 Şubat 2022 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 469 göst.
16 Haziran 2021 Aile kategorisinde Büşraaaa (2,958 puan) tarafından soruldu

382,178 soru

11,442,946 cevap

35,014 kullanıcı

...