+5 oy
1,861 göst.
Diğer kategorisinde (232 puan) tarafından
kizlar uyuyanakadar analiz edebildigimi edicem edemedigimi diger gunlere birakicam hemen yazamayadabilirim bilginize sadece isminizi birakmaniz yeterli:) not; birden fazla isim lutfen soylemeyin :)

123 Cevaplar

0 oy
(48,821 puan) tarafından
ikbal ☺️☺️☺️ 
(232 puan) tarafından
Sakin bir kişiliğe sahip olması nedeni ile çözüm üretme yeterliliği çok yüksek biridir. Kendinden emin kişiliği ile her zaman hayata sağlam adımlarla basıp ilerlemeyi kendinsine hedef çizmiştir. Kin güdecek bir kişiliği yoktur. Kin gütmekten ve insanları dinlemeden yargılamaktan hoşlanmaz. Neşeli yapısı ile en mutsuz olan insanı bile kolay bir şekilde motive edebilir. Fedakarlık yaptığında bunlardan pişmanlık duymaz, hak eden insanlar için her şeyi yapabilir.

İkbale not:neden yaptığını, doğruluğunu ve nasıl hissettirdiğini tüm kalbinle biliyorsan eğer asla geri adım atma, inandığın şeyin peşinden ne pahasina olursa olsun git ve arkasında dur. Böyle biri olduğun için kendinle gurur duy, yarı yolda bırakılmak hiç önemli değil.
(48,821 puan) tarafından
teşekkür ederim canim benim ❤️hicte usenmiyosun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Esma.         
(232 puan) tarafından
İletişim konusunda doğuştan yeteneklidir. Renkli karaktere sahiptir. Şartlara hızlica uyum sağlar ve çabuk yön değiştirir. Çalışkan ve ne istediğini bilen tavrı sayesinde istediği her şeyi kolayca elde edebilir. Sosyal ortamlarda dikkat çekmeyi ve ilgiyi kendine toplamayı anında başarır. Özgüveni yüksektir ve sevdiğine karşı oldukça kendinden emin tavır gösterir. Sevgisini sonuna kadar belli eder ve derin yaşar. Özel hayatında aceleci değil yavaş adımlar ile hareket eder. Sevgi dolu bir kalbi vardır ve barış yanlısı bir karaktere sahiptir. Olan biteni eleştirmekten kaçınmaz fakat eleştirileri yaparken kimseyi kırmamaya önem gösterir.

Esmaya not: Esma, düşün, kim üzebilir seni senden başka? Kim doldurabilir içindeki boşluğu, sen istemezsen? Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen? Kim yıkar yıpratır, sen izin vermezsen? Kim sever seni, sen kendini sevmezsen? Her` şey sende başlar, sende biter.
0 oy
(852 puan) tarafından
Gülsün diyorum bnde canm
(232 puan) tarafından
Mütevazı, anlayışlı ve anlaşılır bir kişiliğe sahiptir. Sevdiklerine karşı ilgili ve sahiplenici bir tutum sergiler. Hoş sohbeti ve güler yüzüyle sizi hemen motive eder. Baskı altında kalmaktan hoşlanmaz. Kendi doğrularını yaşamaktan keyif alır. Haksızlığa asla tahammül edemez. Mücadele ettiği her işte mutlaka başarılı olur. Kendinden emin tavırlar sergiler. Bu sayede çevresinin güvenini ve sevgisini kazanan biridir.

Not:ağaçta duran kuş, dalın kırılmasından hiç korkmaz. Onun güveni ağaca değil, kendi kanatlarınadır. İşte bu yüzden, her şeyden önce kendine yaslan.
(852 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim emeğine sağlık:)
0 oy
(204 puan) tarafından
Nursena (✿ ♡‿♡)
(232 puan) tarafından
Pozitif bir yapısı bulunur ve bunu diğer insanlara da geçirir. Uyumlu ve paylaşımcıdır. Arkadaş bulma konusunda hiçbir zaman zorluk çekmez. Problemlerini büyütmez, üstesinden geleceğine inanır. Sevdiklerini ihmal etmekten ve ihmal edilmekten hoşlanmaz. Gerçeklerle yüzleşmekten korkmaz.Bilmediği konularda yorum yapmayı ve insanları yanlış yönlendirmeyi sevmez. Sorumluluk almaktan kaçınmaz bu nedenle el attığı işlerde başarılı olur. Dokunduğu her yeri güzelleştirir.

Nursenaya not: kötü günlerin geçtiğini gördün. Her şeyin geçici olduğunu öğrendin. Yapamam dediklerin olmadan yaptın. Atlatamayacağını sandıklarını atlattın. Bitti zannettiğinde yeniden başladın. Hiçbir şey gözünü korkutmasın. Her şey güzel olacak. Yeter ki pes etme.
0 oy
tarafından
Miyaser hafaczz
(232 puan) tarafından
İyiliğin bir zincir olduğuna inanır. Hayat felsefesi sevgi ve iyilik üzerinedir. Neşeli, hoşgörülü ve samimi kişilik özelliklerine sahiptir. Sosyal insandır, hayatında arkadaşları çok büyük yer kaplar. Bilginin peşinden koşmayı sever ve sürekli arayış içinde olduğu için farklı kültürleri tanımayı önemser. Yaşamında kendini sürekli geliştirmeyi ister. Bu sebeple yeniliğe açıktır, kendini günceller ve hevesli bir tutum sergiler. Sınırlamalardan nefret eder, özgürlüğüne çok düşkündür. Kendini kanıtlama çabası içine girmez, hedefleri doğrultusunda hareket eder.
not:bunu her zaman kendine tekrarla; Kendimi seviyorum. Vücudumu seviyorum. Aklımı, kişiliğimi ve bana ait olan her şeyi seviyorum. İçinde bulunduğum bu beden için kendime müteşekkirim. Hayatımı ve içindeki herkesi seviyorum. Hayatımın her alanında sevgi ve mutluluğun olmasını diliyorum.
tarafından
Teşekkür ederim burda tutmayan şeyler var aslında serbest olsam yapacağım ama şuan olmayan şeyler
0 oy
tarafından
Miray diyorummm
(232 puan) tarafından
Miray, yumuşak başlılığı, güzel huyu temsil eder. İyi ahlak ve pozitif tavırlara sahiptir. Miray, insanın duygusal yanını temsil eder. Duygusal, merhametli ve düşünceli kişilik özelliklerine sahiptir. Eğlenmeyi ve sosyalliği sever, toplum içinde de sevilen vardır, o yanınızdayken kendinizi güvende ve huzurlu hissedersiniz. Doğal ve anlayışlı tavrını her zaman korur. Sorumluluk almaktan kaçınmaz. Sevdiklerine karşı ilgili ve de şefkatli bir tutum sergiler.

miraya not; Miray, kimsenin gülümsemene mani olmasına göz yumma. Acıdan, kederden korkma. Yaşanması gerekenlerle yüzleşmesini bil. Dünyanın geri kalanı aynı fikirde olmasa bile değerli ve güzel olduğunu düşündüğün şeylerden vazgeçme.
0 oy
tarafından
Kübra  canim bekliyorum 
(232 puan) tarafından
Dengeli bir hayat yaşar. Söylenilen sözden çok gösterilen çabaya önem verir. Kendi sezgilerine güvenir. Güzel bakan, hoşgörü ile yaklaşan kimsedir. Mücadeleci yapısı, büyük sorunların üstesinden gelmesini sağlar. Mutluluğunu bir başkasının ruh haline bağlamaz. Kendinin en yakın arkadaşıdır. İnsanlarla iletişiminde açık ve dürüsttür. Hayat ne kadar zor olursa olsun yeniden başlama enerjisini hep içinde taşır.

Kübraya not: Kübra, hiçbir şey sonsuza dek sürmez. Bu, રૂપ i anda yaşadığın zorlukların ve acının da sonsuza kadar kalmayacağı anlamına gelir. Unutma, hayatın mevsimleri vardır, birbiri ardına gelir ve ayrılırlar. Hepimizin kötü günleri olur. İşin sırrı kötü günlerin kazanmasına izin vermemektedir.
0 oy
(770 puan) tarafından
Nehir :) bekliyorum 
(232 puan) tarafından
Dikkatli ve özenli kişilik özelliklerine sahiptir. Sevgiyi paylaşmayı ve sevilmeyi de aynı oranda hissetmek ister. Hırslı ve hedef odaklı bir yapısı vardır. İnce eler sık dokur. Biraz kuşkucudur. Her konuyu derinlemesine inceler. İç dünyasındaki yoğun duyguları ve bitmeyen enerjisiyle hayatı doyasıya aşkla yaşar. Kendisiyle barışıktır. Tek başına kendi ayakları üzerinde durabilmek onun için çok önemlidir. Fikirlere açık olsada en sonunda yine kendi bildiği yoldan gider. Sevdiklerine gönülden bağlıdır.

Nehire not: Nehir, hayat devam ediyor geçmişe takılip kalma ama unutma da .Eleştir ama sakın suçlama. Rica et, iste ama Israrcı olma. Çok sev, sevdiklerine kalpten bağlı ol ama sakın kimseye bağımlı olma. Fedakârlığı kendini feda etmekle karıştırma. Hepsinden önemlisi kimsenin egemenliği altına girme.
0 oy
(2,769 puan) tarafından
Burcu diyorum. ..
(232 puan) tarafından
İnsancıl ve özgürlükçü bir yapıya sahiptir. Önsezi duygusu çok kuvvetlidir. Sezgilerine dayanarak iş yapmayı sever. Olaylara umutla yaklaşır ve en kötü durumlarda bile iyimser tavrını ve umudunu yitirmez. Konuşkan bir yapıya sahip olduğu için arkadaş edinmede sorun yaşamaz. Kimse hakkında kötü düşünceler beslemez. Kimsenin hayatına müdahil olmaz. Net biridir, belirsizlikten hoşlanmaz. Pozitif düşüncelidir ve olaylar karşısında analitik düşünür. Hayatında onu mutlu eden şeylere yer veriyor.

Buecuya not: Burcu, denediysen ve olmadıysa, çabaladıysan ve başaramadıysan, eline bir kova alıp serptiysen yangın yerine belki söner diye, bir güneşi kucaklayıp koyabildiysen karanlığının çaprazına olmadıysa yine de, çok da üzülme. Yorgunluğu güzeldir çünkü, "içim rahat" diyebilmenin.
0 oy
(193 puan) tarafından
Havvanur  bakarmisin lutfen
(232 puan) tarafından
Sevdiği insanlarla gönül bağı oldukça kuvvetlidir. Toplumsal meselelere karşı duyarlıdır, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla yaşamaz. Kendisiyle barışıktır. Dışa dönük bir kişiliği vardır. Her şeyi detaylı düşünen, meraklı ve titiz bir yapısı vardır. İnsanlara karşı ön yargılı değildir fakat herkese güvenmemek konusunda da oldukça tecrübelidir. Çıkara dayalı arkadaşlıklardan hoşlanmaz. Bulunduğu yeri güzelleştiren biridir.

Havvaya not:Havva, kendini, kendin için ara. Başkalarının senin için yol çizmesine izin verme. Bu senin, yalnız senin yolun. Başkaları seninle beraber yürüyebilir ama senin için yürümez. Hiçbir şey için geç kalmadın, sadece doğru zaman gelmedi.
0 oy
(1,414 puan) tarafından
Ayşegül ❤  ilkkez böyle bişey yapıyorum hiç merak etmemiştim daha önce
(232 puan) tarafından
Her zaman kendisine ait fikirleri ve düşünceleri bulunmaktadır. Başkalarının ona zorla kabul ettirmek istedikleri fikirleri kabul etmek asla hoşuna gitmez. Kendi fikirlerinin doğruluğunun kendisi yaşayarak görmeyi tercih eder. Cesur bir yapıya sahiptir. Yaşayarak öğrenmek ona daha doğru gelmektedir. Kendi bildiğini okumaktan vazgeçmez. Özgürlüğü onun için önemlidir. Sosyal ortamı geniştir. Sorunlar ile baş etme özelliği vardır. Pes etmeyi sevmez. Azimlidir. Güzel şeyleri kendinde toplamayı sever. Hayatı sevmek ve sevilmek üzerine kuruludur. İletişim becerileri oldukça kuvvetlidir. İyi bir sırdaştır.

Aysegule not;Ayşegül, kimse senin nelerle başa çıkmaya çalıştığını, neleri yendiği, yenemediğini, kimlerin yanında olmak istediğini, nelerin ağrıttığını başını, neler hissettiğini, neleri hissetmekten korktuğunu, içini, senden daha iyi bilemez. O yüzden dik yürü hep, kendine, sadece kendin lazımsın.
(1,414 puan) tarafından
Aynı bennnn teşekkür ederim Özellikle not kısmı sanki son zmnlar yaşadıklarımı hissettiklerimi bilerek yazmışsın gibi..
0 oy
(4,101 puan) tarafından
Selmaaaaa  diorumm yap lütfen
(232 puan) tarafından
Kesin çizgileri vardır. Kimsenin bu alanları aşmasina izin vermez. Sevgi ve saygı üzerine bir yaşam felsefesi vardır. Özgürlüklerini belirlerken başkasının özgürlüklerini sınırlamaz. Yeniliklere açıktır. Hayatın paylaştıkça güzelleştiğine inanır. Pratiktir ve el becerisi yüksektir. Hayata karşı iyimser bir bakış açısı ile yaklaşır, en zor durumda bile umudunu yitirmez. İnsanları kıskanmak yerine başarılarını ve mutluluklarını paylaşır. Tutmayacağı sözler vermekten kaçınır.

Selmaya not;Selma, kimsenin gülümsemene mani olmasına göz yumma. Acıdan, kederden korkma. Yaşanması gerekenlerle yüzleşmesini bil. Dünyanın geri kalanı aynı fikirde olmasa bile değerli ve güzel olduğunu düşündüğün şeylerden vazgeçme.
(4,101 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim çoğu doğru:)
0 oy
(544 puan) tarafından
Necla ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
(232 puan) tarafından
Sevdiği insanlara karşı korumacı bir tavır sergiler. Yumuşak kalpli olması sayesinde etrafındaki kimseyi kırmadan incitmeden problemlerini çözebilir. Enerjik olması ve hayata pozitif bakması sayesinde de etrafındaki insanların neşe kaynağıdır. Eskide takılı kalmaz, yeniliklere ve değişime açıktır. Güzel şeyleri kendine toplamayı sever.

Neckaya not; henüz her şeyi görmedin. Kötü günlere rağmen daha pek çok güzel gün gelecek. Daha yaşamadığın bir sürü mutlu an olacak. Seni sonsuza kadar sevecek birçok güzel insanla henüz tanışmadın ve daha tüm hayallerinin gerçeğe dönüştüğünü görmedin. Sadece biraz sabırlı ol.
0 oy
(2,512 puan) tarafından
Melodi :) ayyy meraktayim 
(232 puan) tarafından
Her şeyde netlik arar. Zihni sürekli bir şekilde yeni fikirler üzerine ya da var olan fikirleri sorgulamaya devam eder. Konuları ve oluşumları başkalarıyla tartışmaktan zevk duyar. Sorumluluklarını çok ciddiye alır ve sorumluluklarına bağlıdır. Güven ve kararlılık onun için yaşamının vazgeçilmezidir. Sıcakkanlı ve nahif tavırları ile çevresi tarafından da çok sevilir. Motive eden bir yapısı vardır, kötü gün dostudur. Güler yüzüyle etrafina neşe saçar. Hayata karşı her zaman pozitiftir. Doğal tavırlar sergiler. Sevdiklerine karşı oldukça şefkatli ve ilgilidir. Anlayışlı ve anlaşılır bir kişilik özelliğine sahiptir.

Melodiye not;kimsenin gülümsemene mani olmasına göz yumma. Acıdan, kederden korkma! Yaşanması gerekenlerle yüzleşmesini bil. Dünyanın geri kalanı aynı fikirde olmasa bile değerli ve güzel olduğunu düşündüğün şeylerden vazgeçme.
(2,512 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
tarafından
Ali Kaan :)) ben daha önce yaptırdım kendime. Oglusumunkini merak ediyorum. 
(232 puan) tarafından
burcu ne ona gore hisey soyleyebilirim
tarafından
Yengeç
(232 puan) tarafından
eyvahh duygulariyla basi dertte diyebilriiz elestirileri sevmeyen duyguyla hareket eden  ilgi isteyen bi kisilik olabilir ilgisizliye dayanamaz ve cok evcimen bir erkek olacak esine ailesine cok deger vericek tam ideal evlenilecek adam diyebilririz
(232 puan) tarafından
tam aile adami arada huysuz kisilik olabilir ama soz dinleuen uysal bi kisilik olabilir
tarafından
Ayy sorma yaa:( daha 9.5 aylık istediği olmayınca hemen ağlar nazlı. İlgiyi çok sever. Dışa dönük ama biranda da aglayabilir çok değişken ruh hali. :D
0 oy
(788 puan) tarafından
Reyhan :))   diyorum canimmmm.
(232 puan) tarafından
Ayaklarını yere sağlam basmayı sever. Düşünmeden hareket etmez. Diğer insanların etkisinde kalarak karar vermez. İyi huyu, temizliği ve dürüstlüğü ile tanınır. Üzüntü ve sevinç gibi farklı duyguları andı anda yaşayabilir. Sır tutabilme konusunda oldukça güvenilir bir duruşa sahiptir. Çoğunlukla hisleriyle hareket eder. Bir konuda karar verirken etrafındaki insanların sözünden ziyade kendi bildiğini uygular. Kendisini ilgilendirmeyen konulara müdahil olmaz.

Reyhana not; insan zor zamanında en çok güvenmesi gerekenin kendisi olduğunu ve iyi kötü her yolun sonunda kendine dönmek zorunda olduğunu fark ediyor. Döndüğünde kendi omzuna yaslanacak kadar güçlü olabilmek için daha sağlam adımlar atmayı öğreniyor. Bunun adına da akıllanmak diyoruz.
(788 puan) tarafından
Çok teşekkür ediyorum canım birçok ozelligimi taşıyor:))
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Sedanur.     
(232 puan) tarafından
Barışçıldır. Kendisiyle barışık olduğu gibi

etrafındaki kimse ile de küs kalamaz. Cömert biridir. Sevdikleri için para harcamak ve insanlara ikramlarda bulunmak onu mutlu eder. Huzursuzluk ve kavgadan hoşlanmaz. Başarılı yollarda ilerlemek için sürekli olarak okumayı ve araştırma yapmayı sever. Altıncı hissi kuvvetlidir. Yeniden başlamaktan korkmaz, yeniden başlamanın güzelliklerine bakar. Kendinden emin kişiliği ile her zaman hayata sağlam adımlarla basıp ilerlemeyi kendisine hedef çizmiştir. Karşı cinste aradığı özellikler sadakat ve dürüstlüktür.

Sedanura not:neyi neden yaptığını, doğruluğunu ve nasıl hissettirdiğini tüm kalbinle biliyorsan eğer asla geri adım atma, inandığın şeyin peşinden ne pahasına olursa olsun git ve arkasında dur, böyle biri olduğun için kendinle gurur duy, yarı yolda bırakılmak hiç önemli değil.
(3,505 puan) tarafından
Yorumun için teşekkürler ❤️
0 oy
(572 puan) tarafından
Büşra benide analiz et 
(232 puan) tarafından
Temiz kalbi, merhametli ve paylaşımcı olması onu özel kılar. Her zaman dürüst ve adil olmaya dikkat eder. Sevdiği insanların fikirlerine değer verir. Fakat işine çok karışılmasından hoşlanmaz. Kendi sınırlarını kendi belirlemek ister. Zarif ve mütevazı bir kişiliğe sahiptir. Sorumluluk almaktan kaçmaz. Kendini huzurlu hissetmediği ortamlarda durmaz. Sevgi doludur, enerjisini her zaman yüksek tutar. Kötü gün dostudur. Hayatına insan alırken seçici davranır. Nerede nasıl davranmasını bilen, yere sağlam basan biridir.

Büsraya not: Büşra, eğer güzel gözlerin olmasını istiyorsan, insanlara iyilikle bak. Eğer saçların güzel olsun istiyorsan, bırak çocuklar ellerini geçirsin saçlarından. Ince bir bedense isteğin, ekmeğini açlarla bölüş. Ve güzel dudaklara sahip olmak için sadece güzel sözler söyle.
0 oy
(540 puan) tarafından

❣️❣️BETÜL❣️❣️

(232 puan) tarafından
Duygusal biridir. Bazı zamanlarda içe kapanık olabilir. Çok şefkatli, merhametli ve iyi huyludur. Dost canlısı, barışçıl bir yapıya sahiptir. Başkalarını mutlu etmek onu çok mutlu eder. Oldukça sadık ve ailesine düşkündür. Her şeyi yaşayarak öğrenmek ister. Sevgi doludur. Hayata gülerek bakan, sakin, uysal, güvenilir ve iş hayatında başarılı bir kişilik enerjisine sahiptir. Bilgisi olmadığı konularda konuşmayı sevmez. Yeni yerler keşfetmekten, yeni insanlar tanımaktan keyif alır. Kimsenin hayatına müdahil olmaz. İnsanlardan beklentisi dürüstlüktür. Kendini iyi ifade eder ve hayata karşı içinde hep bir umut taşır.

Betjle not: Betül, bir müddet sonra kendine yazık ettiğini anlıyorsun. İnsanları memnun etme adına kendinden çaldığın zaman, boyunu aşacak dereceye geliyor. Düşünmekten kafayı yiyecek dereceye geldiğin anlar,

uyuyamayacağın zamanlar olucak. Değmiyorlar biliyorsun, fakat yine de çabalıyorsun.
(540 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim tam brbimtarif ettin valla bu kadar olur ❣️❣️❣️☺️
0 oy
(135 puan) tarafından
Hazel bunu da yapar mısın
(232 puan) tarafından
Kendine has düşüncelere sahiptir. Seçici bir kişiliği vardır. Mutlu olduğu yoldan yürür. Kimseyi acımasızca yargılamaz. Diğer insanların etkisinde kalarak karar vermez. Sakin bir yapıya sahiptir. Kolayca öfkelenmez fakat haksızlığa ve saygısızlığa uğradığında sakin kalamayabilir. Hayata iyiyi gören bir gözle bakar. Pozitif enerjisiyle bulunduğu ortama renk katar.

Not: hayatın boyunca, seni üzen, kalbini kıran, tanıyabileceğin en kötü insan türlerine rastladın ve ne olursa olsun bu insanların kalbini değiştirmesine izin vermedin. Onlar gibi olmadın. Nefreti ve sevgisiz olmayı reddettin. Seninle gurur duyuyorum.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 490 göst.
30 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Humrayy (760 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 587 göst.
0 oy
32 cevap 513 göst.
19 Şubat 2022 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 469 göst.
16 Haziran 2021 Aile kategorisinde Büşraaaa (2,948 puan) tarafından soruldu

381,817 soru

11,430,930 cevap

34,991 kullanıcı

...