0 oy
900 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar şu an 17 haftalık hamileyim ve zaten sıkıntılı bir evliliğin içerisindeyim, eşim yüzünden ölmek istiyorum. Çok severek evlendim. Eşim yeryüzünün en kıskanç insanı, yemeğe gitsek garsonla bile konuşturmaz. O olmadan markete bile gitmisligim yok, onsuz kapının önüne çıkamam. ikimizde güya eğitimli insanlarız, sabrediyorum bebek doğsun belki biraz kendini törpüler diye. Kendi iş yeri var bir sürü kadın çalışanları, evlenmeden önce bana kimseyle muhatap olmadığını söylemişti. Ama evlendim kızlar gece gündüz iş bahanesiyle yazıp duruyor. Az yine yazisti kavga ettik, yarın iş yerinr gelip kızı rezil edeceğim dedim, ben de seni babanın evine bırakırım dedi. Artık sabredemiyorum ben de insanim.

27 Cevaplar

+6 oy
(161 puan) tarafından
Bak ne güzel işte babanın evine bıraksın bir dahada yüzünü görme böyle öküzlerle ömür geçmez 
tarafından
Benim boşanma durumum yok o da bunu bildiği için en ufak şeyde seni boşarim diyor.
(1,439 puan) tarafından
Eğitim li insansın çalışmıyor musun canim niye yok
tarafından
Bosanma durumu niye olamaz?
tarafından
Şu an çalışmıyorum çünkü eşim çalışmamı istemiyor ihtiyacımız yok diye, benim yanimda çalışırsın dedi ama hemen hamile kalınca ve riskli bir gebelik olunca calisamadim. İnsanlar sadece para için çalışmaz bunun bilincindeyim.
-Reklam-
+2 oy
(419 puan) tarafından
Esin kisaknc değil hasta tedavi olamadı gerek 

Ne demk kizlarla konuşup işi bahane edip sen diyince baba evine bırakıyor ki 

Keşke çocuk doğduğunda toparlanarak demeden tedavi olup iyi olduğunda çocuk getirseydin 
tarafından
Tedavi olmasi gerektiğinin farkındayım, ben bunu bir defa bile dile getirmiş değilken kendisi bana devamlı sen hastasin diyor.
+2 oy
(907 puan) tarafından
Esin herkesi kendisi gibi zannettigi icin kiskaniyor olmasin !! Ben kiskanc erkeklere guvenmem asla ! Insan kendisi neyse karsidakinide oyle sanar , bu tarz bir kiskancligim sevgi ile alakasi yok , madem egitimli bir insansin boyle bir insana neden cocuk yapiyorsun ? Ben bu platforma anlamadigim tek konu bu ! Sorunku ese duzelir diye cocuk yapmak 
(632 puan) tarafından
Cok dogru soylemissin fazla kiskanclik bence kendisi is cevirenlerde oluyor.
tarafından
Düzelir diye çocuk yapmadım, çocuktan sonra belki sorumluluklarının farkına varır evli olduğunu idrak eder diye düşünüyorum. Çocuk sahibi olmak istediğimiz için hamile kaldım.
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Allah seni eşin için göndermedi dünyaya isyan etme belki imtihandır sana sabırlı ol
0 oy
(14,428 puan) tarafından
Çüş çüş çüş bence sen onu babasının evine bırak canım kedi yavrusumu bırakıyor sokağa
0 oy
tarafından
Bence senin eşin kıskanç değil ruh hastası kıskançlık sevgiden ibaret değildir bazı kadınlar kıskançlığı sevgi olarak algılıyor ama maalesef öyle bir dünya yok sevse zaten asla üzülmeni incinmeni istemez. 

Bence böyle bir insan tarafından ölmek istemek bence çok saçma kendi değerini bilmeyi öğren arkanda sahip çıkacak biri varsa zaten o istese de sen durma ne demek babanın evine bırakırım eşin galiba kendi yaptığı yanlışlıkları seninde yapacağını zannediyor o yüzden ölmeyi bir aklından çıkar kimse kimse için ölmek zorunda değil öyle bir dünya yok insanlara ve eşyalara bağımlı kalmayı sevmiyorum oldu bitti de sevmedim bir gün herkes ölecek ama biri yüzünden ölmemeli Allah verdiği canı alacağı zamanı bilir o yüzden kendin için harekete geç kendinin değerli olduğunu hissettir. 

Hamilesin karnındakini de düşün bu kadar kendini üzme otur konuş anlamıyorsa kafamı dinlemem için belirli bir süre uzaklaş
0 oy
(2,097 puan) tarafından
İkiniz de sakin olun bi. Bir kere sen şu an hormonların etkisiyle daha da duygusalsin o nedenle sağlıklı düşünmeye çalış. Esin nasıl bir iste çalışıyor ki akşamın bu saatinde kızlar yazabiliyor? Ayrıca seni kapı önüne çıkarmazken ondaki ne bu rahatlık.. Eşinin tavırları hiç normal değil. Hem psikologa gitmesi için ikna et hem de birlikte bir aile danışmanına başvurun benim sana tavsiyem. İntiharı ise aklından sil at. Bak bebisin olacak Allah'ın izniyle... Rabbim yuvanıza huzur versin inşallah.
tarafından
Tedavi olmasi gerektiğinin farkındayım, incinmesin diye hiç dile getirmedim. Başka tartışmada aile terapisine gidelim dedim asla kabul etmedi.
(2,097 puan) tarafından
Canım gerekirse artık incinsin.. Ayrıca birçok aile terapisti tek taraflı da görüşüyor başta. Belki senin davranışlarında değiştirecegin şeyler olayı biraz daha yoluna koyar. Ancak onun psikolog tedavisi şart gibi..
tarafından
Yatak odasına girdim kapıyı kilitledim bir saat oldu, öldü mü kaldı mı demiyor, o kadar umrunda değil. Yeryüzünde en çok istediği şey baba olmaktı ama bu hamile halimle oldu kaçtır kavga edip her defasında seni bosayacagim babanın evine bırakacağım diyor.
Lafa gelince de sen de korku yok, korku olsa evliliğin yıkılmasından endişe duyarsın diyor. Evlenmisiz gitmiş hala benden evlilik bitecek diye korkmami bekliyor. Evliliğin bitmesinden korkuyorum ama bunu her gün dile getirecek biri değilim. Daha önce babanın evine git bosuyorum dedi kürtaj olacaksın dedi. Çocuğu doguracagim ayrıca ben gitmiyorum sen git dedim, valizlerini hazırladı gitti.
0 oy
(119,843 puan) tarafından
ölmeyi bayilma sanma babana birakirim demis biraksin
tarafından
Ölmenin bayılma olmadığıni kardeşimi toprağa gömerek yaşamış biriyim. İçinde bulundugum durumu anlamış olsaydınız böyle demezdiniz
(119,843 puan) tarafından
ne yasarsan yasa bi anne adayi olarak ölmeyi dusunme saglikli bi dusjnce degildir
0 oy
tarafından
Yaşadığın şeyler evet ağır ama bir insan için bu düşüncede olmak bile çok sakıncalı anne olacaksın sen canım annee bir can var şu an bedeninde yarın olduğunda ömür boyu sana muhtaç olacak canından biri
0 oy
(219 puan) tarafından
Anlattığın gibiyse babanın evine bırakması şans bence. 
0 oy
(265 puan) tarafından
Rabbim hepsini bildiği gibi yapsın
0 oy
tarafından
Kişi kendinden bilir işi derler
0 oy
(18,087 puan) tarafından
Oo bi kız için babanın evinemi yolluycakmış gavattttt 
0 oy
(14,008 puan) tarafından
Herkesi kendi gibi sandiği için seni kısıtlıyor. Bu kiskançlik değil resmen senin özgürlüğünü elinden aliyor. 
0 oy
(11,217 puan) tarafından
iyide onun yaprigi yanlis seninde yaptigin yanlis. sen beni kiskanion kisitluon bende seni kisitlicam dion senin istegin onun bunu yapmamasi mi yoksa senindw ona aynisini mi yapabilmen anlamadim
tarafından
Bir insan karşıdakinden ne bekliyorsa kendisinin de onu yapması gerekir. Kendisi bu kadar kısıtlayıcı ve kıskançken, bu derece rahat olması davranmasi anormal ve beni delirtiyor.
(11,217 puan) tarafından
cozum bu dgl iste
0 oy
(2,498 puan) tarafından
En ufak şeyde boşarım diyen insanla ömür değil gün bile geçmez ha çocuk olunca düzeleceğini umut ediyorsun ama böyle hasta ruhlu insanlar tedavisiz düzelmez 
0 oy
tarafından
Bıraksın böyle ömür mu geçer. Kendi sapik herkesi öyle sanıyor. Keşke evlenmeseydin.
0 oy
tarafından
Babanın evine git gözü açılsın. Sevmek bu değil sevgi bu değil 
0 oy
(1,363 puan) tarafından
O ne ya, kargoya kolimi birakiyo seni babanin evine birakirim ne. Yazisiyoda ne yaziyo. Konu ne iş disindami sohbetleri? 
0 oy
(534 puan) tarafından
Allah sana sabır versin eşin ya hasta canım ve büyük ihtimalle kendi pis bir zihniyete sahip ve bütün erkeklerin öyle oldugunu düşünüyor hamilesin yazık bebeğin zarar görür düşünmemeye çalış boşver takma ne hali varsa görsün 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 314 göst.
0 oy
13 cevap 504 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Zeynep Osman (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 726 göst.
24 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Eslo (791 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,226 göst.
13 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

383,312 soru

11,471,920 cevap

35,076 kullanıcı

...