0 oy
663 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kimseye anlatamıyorum derdimi doldukça doluyor yüreğime yoruldum usandım dayanamıyorum galiba ...

12 Cevaplar

0 oy
(588 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
 
En İyi Cevap

ALLAH kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemez bu da bizlerim imtihanı herkesin diemedigi onca şey var dilinin yetmediği anlatsa geçicek gibi gelen ama anlattıkça katlanan her ayağa kalktıkça seni en derine çeken dertleri var peşini bırakmayan hayat bu bizde insaniz rabbimizden birbirimize dua etmekten başka ne seçeneğimiz var ki belki diceksin beni anlamıyorsun insanlar zordur hayat ise daha zor ne ben seni anlarım nede sen beni belki bizden daha kötüleri de vardır bende pes ettim hala da öyle canına kıymaya dahi kalktım defalarca belki bir seçeneğim olsun simdi bile ölmek isterdim ama emanet can işte kıyamıyorsun mecbur yaşıyorsun derdini bilmiyorum ama dilerim ki en yakın zamanda geçer tüm dertlerin hayatında çiçekler acar unutma rabbim kulum bittim dediğinde ben yettim derim die buyuruyor üzülme yüreği güzel kardeşim Allah büyük :(

-Reklam-
+1 oy
(2,201 puan) tarafından
Bazen bende tam senin dedigin gibi hissediyorum. 
tarafından
Çok zor oluyor bağırıp çağırmak yıkmak istiyorum sesim kesilene kadar bağırmak istiyorum ağlamak istiyoru.
0 oy
tarafından
Yaz canım buraya içinde kalmasın 
tarafından
Yetmiyor keşke yetse kaç kere yazdım sildim yazdım sildim kimse anlamıyor kimseye anlatamıyorum dayanamıyorum
0 oy
tarafından
Rabbim yadimcin olsun kuzum. Feraha cikarsin seni ve senin gibileri ♥
tarafından
Amin aminnnnnn
0 oy
tarafından

bizimle paylaşabilirsin kuzumm.. atma içine <3

tarafından
Hiç bir farkı yok ki der bitmiyor şükür bin şükür sağlık iyi ama işte yetiremiyoruz ki insan oğlu istedikçe istiyor galiba benim istediğim de çok zoe birşey
tarafından
ne istiyorsun ki bu kadar zor canım? maddi bir şey mi bu nedir seni böyle yiyip bitiren yani..
tarafından
Gözüm malda mülkte değil ki bir tane can istiyorum bende içinde büyüyen bir can arkamdan anne diye bağıran
tarafından
ah canım şimdi anladım.. ama Allah büyük. her yolu denemeden, her şeyi feda etmeden bunalıma girmek doğru değil. önce imkanlarını zorladın mı deneyebileceğiniz her yolu denediniz mi eşinle beraber?
0 oy
(1,082 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardimcin olsun ❤
tarafından
Aminn aminnn
0 oy
tarafından
Canım yaptığın yorumlardan okudum . Rabbimin vardır senin için hayırlı gördüğü.  Bende sen gibiydim bana evladın olmaz dedi doktorlar. Esimdede sorun çıkmıştı.  Tedaviyle olabileceğini falan söylediler.  Ama umudumu kesmedim tedaviye gerek kalmadan hamile oldugumu öğrendim . Insallah rabbim bu guzel duyguyu sanada ve isteyen herkese tattirsin. Kimsenin kucağını boş koymasın.  Dualarimdasin.
0 oy
tarafından
hayirdir canim ne derdin var
0 oy
tarafından
Canım benim ben sana demiştim kimse anlamaz. Boşverip anı yaşamaktan başka çaren yok. Ve daha yeni sayılırsın demiştim sana ben 9 sene bekledim. Geçen nisan ayında hamile kaldım 6. Gebeligimdi öncesi yok. Kaynımın düğünü idi. Olu orta ağlama huyum yoktur ama sinirlerim o kadar bozuktu ki biri öyle kötü de olmayan birşey dedi benden başladı dökülmeye. Hamile olduğumu sonrasında öğrendim yazın bayramda köye gitmedim millet yarım yamalak ne duyduysa yeni evlenen eltime hayirli olsun demişler ne kadar benden umut kesilmişse. Şimdi o da hamile yeni. 

Ben 32 yaşında oldum evlendiğimde 23 yaşında idim. 2015 de kaybım oldu ilk onu bile unutamadım hiç. Yaşanıyor bir şekilde bu şekilde kendine zulüm etme.
0 oy
(628 puan) tarafından
Canım dertsiz kimse yok ama şunu biliyorum sadece Rabbimden iste sabret ve dua et inşallah istediğin gibi olur herşey. Ben o kadar dua ettim ki. Dedim tamam Rabbim bana sadece bir evlat uygun gördü daha olmuyor. En son bıraktım istemiyorum dedim zaten yaşta gitti dedim. Kendimi bir anda evde fide yetiştirirken buldum. Onlara baktıkça mutlu oldum. Sonrasında mucizem geldi ben burdayım dedi bize ve dünyalar bizim oldu. Rabbim dualarını kabul etsin inşallah sende anne olursun. Sakın ama sakın isyan etme sadece stres yapmadan oluruna bırak herşeyi. 
0 oy
(523 puan) tarafından

Rabbim kucagini doldursun tez vakitte hayirli evlat versin sana:(<3

0 oy
tarafından
Bende sana anlatamıyorum. Kendine dert etmek yerine çözüme git bence. 

http://akson.com.tr/max-seed/ araştır şu vitamini. Doktora sorun onay verirse eşin kullansın, rahatlayın. Bu kadar dert keder yaşayacak problem değil bu. 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,312 göst.
1 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Zelis... (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,017 göst.
11 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Mlekdlra (1,063 puan) tarafından soruldu

379,491 soru

11,360,400 cevap

34,838 kullanıcı

...