0 oy
105 göst.
Aile kategorisinde (4 puan) tarafından

Merhaba kızlar oğlumun bana cok fazla gulmemesinden muzdaribim kayinvalidemle beraber oturuyoruz babaannesiyle halasina agulayip agzini ayira ayira guluyor resmen bana da uykudan uynadiginda guluyor ama gun icinde onlar gibi konusmaya calissam da onlara guldugu kadar gulmuyor bi de şeyi farkettim onlar kucagina aldiginda bana odaklanabiliyor ben gulerek laf attigim zaman cok guzel guluyor bi ara sadece bana odakladim surekli ilgilendim onlarin eline pek birakmadim bile kayinvalideme bana su anki davrandigi gibi davrandi gulmuyordu pek ama halasina gulmeye devam etmisti ayni seyi tekrar yapmak istiyorum ama bu sefer etkili olacagini sanmiyorum pek hareketlerinden dolayi cok zoruma gidiyor acaba beni sevmiyor mu ki ya da ben eglendiremiyor muyum onlar kadar cok kotu bi durum sen karninda tasi dogur agrisini sancisini cek ama baskalariyla haşır neşir olsun :((

Kucakta gezmeyi cok seviyor o yuzden surekli kucagimda gezdiririm etrafa merak sardigi icin benimle konusmuyor kucagimdayken de,yatarken 3 5 dakika anca konusabiliyorum cingirakla oynatmaya calisiyorum iki uc birsey guluyor sonra yine sagina soluna bakiniyor sıkılıp yalandan agliyor bana gozumun icine bakiyor kaldirip gezdir diye ben de tabi aglamasin diye alip gezdiriyorum bu durum artik beni cok sinirlenmeye basladi hic mutlu degilim hatta kaynanamla gorumcem sevmesinler doye kiskanmaya basladim insAllah bu sekilde devam etmez boyle bi olay yasayan var mi yoksa da bana tavsiyede bulunur musunuz sizce ne yapmam lazim ?

3 Cevaplar

0 oy
(328 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Bence öyle düşünme. Benim oğlum gülüyor ama sürekli gün içinde benimle olduğu için başka bir yüz görünce bana pek bakmıyor. Bence senin içinde öyle durum. Üzülme.. onlar da sıkılıyor ister istemez :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende sanırım kıskanıcam çocuğumu)))senin yaşadakılarını yaşamış gibi düşündüm kötü oldum
0 oy
(2,634 puan) tarafından
Kıskanmaya bir kenara bırakıp ne güzel seviyorlar diye mutlu olmanı beklerim. Bol bol konuş, arkadaşınmış gibi anlat. Bol bol sev, kaynanıda gorumceni de sev :) yoksa o hayat sana zindan olur kendi kendini mahvedersin.
(4 puan) tarafından
Evet konusmayi birakmayi dusunumuyorum odaya cekilip sadece benimle vakit gecirsin diye denedim ama bu sefer de huysuzlasti cani cok skldi o yuzden kendi haline biraktim artik ne kadar ilgilenirlerse diye  bu aylarda bebekler etrafa cok merakli oluyormus ve bu durum onun gelisimi icin cok onemliymis bu duruma ne kadar uzulsem de onemli olan bebegimin sagligi sonucta

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 181 göst.
21 Nisan 2023 Aile kategorisinde Sadece cocuk (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 478 göst.
11 Nisan 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

383,678 soru

11,480,533 cevap

35,105 kullanıcı

...