0 oy
1,105 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar  2yasinda bir kızım var. Kızım beşiğinde uyumuyo dizimde sallıyorum yer yatağında yatıyor. Neyse doğum yaptım 17gun oldu. Eşim yatak odasında uyuyor ben çocuklarla oturma odasında uyuyorum. Kızım geceleri uyanınca beni istiyor babası bir kaç kere bakmak istedi ama beni istiyor başkası olunca çok fazla ağlıyor. Eşim de çocuklar çok uyandığı için ayrı yatmak istedi işe gidiyor. Bana yatak odasında sen uyu dedi ama yatak odam da çok ayna olduğu için korkutuyorm lohusa da olunca.. ama eşimle aramiz çok mesafeli hiç evli gibi değiliz artık ben çocuklarla ilgileniyorum hep oda akşam işten gelince hemen uyuyor ne yapacağım bu şekilde 

43 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayrı yatma işini anlamıyorum diyenleri ben anlamiyorum sonuçta geçici bir süreç ve eşinle arandaki bağı en iyi sen bilirsin bizde bebeğim 2 aylık oldu halâ ayrı yatıyoruz bir yatmayı denedik ama hem benim için hemde onun için zor  oldu gece geç saatlere kadar uyulmadığı oluyordu bebegimin bende tv izleyip kendimi oyaliyordum şimdi de ramazan var eşim oruç tutuyor diye uykusu bölünmesin istedim ama hergun öperek uyumaya gider ramazan bitsin hep beraber yatcaz der araya soğukluk girmediğini davranışlarından anlıyorum bende 1 aya kalmaz yatakları birlestireceğim şimdiden ona bunu anlatıyorum ki farkına vararak hareket etsin en doğru zamanı ve ne yapacaginizi en iyi siz bilirsiniz
-Reklam-
0 oy
(252 puan) tarafından
Valla burda bir çok post okudum hayret ediyorum hamilesiniz diye çocuğunuz var diye eşinizle yatakları ayırmak nedir ya kusura bakma ama saçmalık  çocuk oldu diye iliskinizimi bitiriyorsun anlamıyorum sizi gerçekten ben 8 buçuk aylık hamileyim birgün olsun ayrı yatmadik yarım saatte bir yatakta dönüyorum dönerkende eşim yardım ediyor yatakta dönemiyorum diye . bebek çocuk olsun sizin ilişkinize engel değil ama siz engel koyuyorsunuz . Valla kocalariniza düşen sorumluluğu üzerlerinden alırsanız başı boş bırakırsaniz evliliğiniz biter benden söylemesi .
(4,089 puan) tarafından
Bende bu yatak meselesini büyütenleri anlamıyorum benim eşim asla çocuk sesinden rahatsız olmaz sesle yatmaya alışmış ama kızım öyle değil eşim dönse uyanıyor çok yorgun olup horlasa uyanır bende sürekli onu dürtüyorum horluyorsun ses yapma diye onun da benimde çocuğunda uykusu hiç oluyor valla çocuğu memeden kesene kadar böyle devam edeceğim odasını ayırır ondan sonra yatağıma geçerim şimdi herkes mışıl mışıl uyuyor sabah kalkıp işimize gidiyoruz her şey normal hayatımızda gitmediğim günler gelip sarılıp öpmeden gitmez işten geldiğinde öpmeden üstünü değiştirmeye gitmez burda yatak meselesi çocuk meselesi olmamasına rağmen aldatan bi sürü erkek postu da okuduk ilişkimizde engel yok ama rahat uykuda engel var ve uykusuz bi insan gün boyu sinirli stresli olur geldi mi eve gelir koltuğa yığılıp uyur bende doğumdan önce senin gibiydim ama hayatına bebek girdi mi eski düzeni bulmak imkansız illa bi şeyler değişiyor ama büyüdükçe toparlıyorsun hemen olması zor en basiti çocuk doğduktan sonra da gezdim tozdum eksik kalmadım diyenler oluyor ya evet gezip tozuyoruz ama nasıl bi gezip tozma altına yaptı çık değiştir karnı acıktı emzirmek için kalk yere düştü git ellerini yıka uykusu geldi hadi kalkalım tüm kahvaltılar akşam yemekleri avm gezmelerimiz böyle çocuklu bi eve misafirliğe gittin mi az kafa dinliyorsun :))
0 oy
(252 puan) tarafından

Kusura bakma ama hata sende eşini rahatlığa alistirmişsın daha birde yatak odasını ona vermişsin  çocukların eşinle ilişki yaşamana aynı yastığa baş koymana engel değil. Eşini kendinden uzaklaştirmiş başını boş bırakmışsin ne bekliyorsun ki :ermm:

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 955 göst.
18 Ocak 2023 Aile kategorisinde Oglumbirtanem (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 201 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Elif34 (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 291 göst.
8 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Eda3434 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 98 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Nazileee (38 puan) tarafından soruldu

381,691 soru

11,426,259 cevap

34,985 kullanıcı

...