0 oy
473 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Mesela sırf bakalım diye oyun amaçlı TV'ye vuruyor. Kizacağimizi bile bile telefon ısırıyor. Bilerek koltuğun telpesine çıkıyor. Bilerek prizle oynuyor. Bunları yaparken gözümüzün içine bakıp sırıtıyor.. nasıl terbiye verecez veya nasıl ceza verecez.Yani vurulmaz, bağırılmaz diyoruz da peki neyapilir?

24 Cevaplar

0 oy
(5,491 puan) tarafından
Çocuğunla daha fazla ilgilenmen gerek dikkat çekmek için yapıyo. Bi de tv için ekran koruyucu alın
tarafından
Yeni almışım. Elini TV ile cam arasına koyup o ekran koyucuyu çekiştirip duruyor
(5,491 puan) tarafından
O zaman bol bol bebeğinle zaman geçir. O seninle oynamak istiyo dikkatini çekmek için çabası
-Reklam-
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Ben kızıma hayır derim seer otoriter bi tonda dedigim an anlar. Kucukkukten beri derim bunu ama her seye demem yani proz konusunda priz koruyucu aldim ciss doyorum onu oyun yapti parmagini sokardi sokamiyo artik ciss diyom bende guluyi 2 sn icinde birakiyo çünkü yasak degil. 

Proz koruyucusu tavsiye ederim 5 lira bi seydi benim aldigim yasakladikca tatlı geluyo ve hayır kelimesini öğret cnm ama her şeye dememelisin ve kararlı olmasin hayir diyip sobra iyi tamam yap dememen gerek.gun icinde de oyalabacagi altiviteler bulursan hayir o olmaz ama bunu yapabiliriz me dersin diyerek onun da gonlunu yapabilirsin. 
tarafından
Almışım fakat yinede yaoiyor
(7,791 puan) tarafından
E yapsin o zmn bizde prizler kapalı koruyucusu da cikmiyo zaten sen uyarmayi birakinca o da yapmiyo.
0 oy
(9,014 puan) tarafından
Ayni benim oglum bi de sinirliii
0 oy
(331 puan) tarafından

Genelde bebekler yapar keisnlikle burada yazılanlardan dolayu kendinizi suçlamayın. Herkes her şeyi çok biliyor. Bence ilgisini dağıtın başka şeylere çekin. Bebekler kuraldan anlamazlar onlar ilgi alakayı severler. İlgi çekmek için yaptığı kesin ama bu sizin ilgiyi eksik bıraktığınız anlamına gelmiyor. Geneli böyle dediğim gibi. Benim bebeğimle teksek sürekli sarılıyoruz sürekli onun hizasında olmaya çalılıyorum sürekli laf atıyorum gülümsüyorum benden başka her gün anane babane amca dayı dede görüyor babası da çok ilgili çok şükür yani ilgi eksiklşği yok ama aynııı hareketleri yapıyor aynııı. Ve 12 aylık daha. Ben vu çocuğa nasık ceza  cereyim demek ki ilgisini dağıtmak başka şeylerle tatmin etmek lazım diye düşünüyorum :)

tarafından
Bende ilgisiz bırakmıyorum. Tek başıma çok iyi performans bence. Yani ben ceza diyebyazmisim yukarda ama nasıl ceza vereyim demek değil yani. Yani cezamı veriliyor diye sormuştum. Birkaç kişi çocuğa ceza verilmez falan diyor. Yapma etme deyip yanıma getiriyorum. Başka elimden birşey gelmiyor. Sanirm zamanla geçecek bir durum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 64 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Huzunlu_poncik (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 186 göst.
25 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 169 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Linammmm (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 298 göst.

383,098 soru

11,466,642 cevap

35,069 kullanıcı

...