0 oy
164 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (582 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar Ramazan bayramı için yıllık izin de kullanacağım, 20 günlük bir tatil yapacağız. Bunun 10 gününü Karadeniz bölgesinde geçirmeyi planlıyoruz. Sürekli gezer halde olacağımız için bize pansiyon, butik otel ya da günlük kiralık daire yeterli olacaktır. Şimdiden satın almaları yaparsak uyguna gelir diye şimdiden soruyorum.

Karadeniz bölgesinde önerebileceğiniz bildiğiniz temiz pansiyon, butik otel ya da günlük kiralık ev var mıdır? Şehir-otel ismi şeklinde yazarsanız çok güzel olur kızlar
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Postun yukarı çıksn canm
-Reklam-
0 oy
(9,626 puan) tarafından
Başlığını değiştir postun kapanır canim 
0 oy
tarafından
Başlığını düzelt canım postun kapanmasin
0 oy
tarafından

Canım öncelikle çok güzel düşünmüşsünüz :) biz eşimle balayına karadenize gitmiştik. Hiç otellere falan boş yere para vermeyin gereksiz pahalı zaten sadece yatmaya dinlenilmeye giriliyor. Biz ilk rizede kaldık. Yamantürk öğretmenevinde fırtına deresinin yanındaydı fiyatıda uygundu. Rizeye yakın yerleri orada kaldığımızda gezdik gün içinda gezip geri öğretmenevine dönüyorduk her şehirde tek tek kalmadık yani. Sonra Trabzonda Devlet su işlerinin misafirhanesinde kaldık aşırı güzeldi denize sıfırdı resmen otelde kalsam belki öyle bir manzara olmazdı. O daha daha uygundu günlük oda parası alıyorlardı kişi başı günlük değil öğretmenevleri kişi başı alıyor genelde. Sonra trabzondan trabzona yakın şehirleri yine aynı şekilde gün içerisinde gezip geri döndük. Toplamda 6 günde güzel zaman geçirdik. Gezdik. Eğer ikinizden biri bile memursa kesinlikle öğretmenevlerinde devlet su işleri misafirhanesinde kalın. Sivillerde kalabiliyor ama memur biraz daha ucuz oluyon Otel parasını benzin parası yeme içme parası yaparsınız umarım yardımcı olmuşumdur:angel:

0 oy
tarafından
Oteller pahali canim apart kiralayin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 180 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.
6 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Sineem1 (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 527 göst.
+1 oy
8 cevap 219 göst.

382,754 soru

11,458,131 cevap

35,042 kullanıcı

...