+1 oy
727 göst.
Aile kategorisinde (930 puan) tarafından
Alt komşum var samimiyiz cok bide bacısı var onunlada samimi sayiliriz oda karşı sokakta oturuyor benim bacısı neyse bu kadin evli 3 kızı var genc kızları biri hafız oldu biri öğretmenlik kazandi diğeri de okuyor maşallah kizlar süper anneleri de oyle zamaninda yeni evli iken bu kocasının fakirliğini çekmiş durumlarinda yolmuştu sonra adam is yeri aciyor falan filan işi düzeliyor zengin oluyor cok evi arsası arabasi bir sürü maşallah sonra adam 3 kızı var oğlu yok diye kadinin üstüne evleniyor kuma getiriyor oglu olur diye suriyeli bi kadinla evlendi sonra 3çocugu oldu ondan  oğlu bi tane oldu arka arkaya dogurdu karı 4uncüyude dogurdu yenile yaşı yok daha 30 varsa Suriyelinin neyse bugun komşumdan duydum adam tekrar imam nikahlı tekrar evlenmis o da Suriyeli onuda hamile bırakmış yuhhhhhh dedim uzuldum kadina ilk karisina ama kendi belli etmiyor lkinci kumasina oh olsun beni yaktı kendi de yansin diyomus ablasina komşuma yani karışık durumlari nolcak bilmiyorum adam 50 yaşında yok bile 3 karisi oldu ve 7 çocugu var 8inci de yolda tekrar galiba adam zengin diye evleniyorlar anam hayret ettim tam karşi sokagimda yeni ev yaptirdilar 3 katlı son model her şeyiyle ilk karı en üstte oturuyor ikinci suriyeli iknici katta 3çüncu gelcekte 1 katı dösuyormus adam hepsi aynı binaya doldurdu adam ben olsam napardim acep 

29 Cevaplar

0 oy
(128 puan) tarafından
Bana çooook normal geldi. Valla üniversite ev sahibimin  7 tane Eşi vardı  hepsi de aynı  evdeydi her evin girişinde  kamera vardı hiç biri birbiriyle konuşmayacak yanyana gelmeyecek adam 70 yaşında. 25 yaşındaki  ermenistan karısını ben hep kızı sanıyordum.
-Reklam-
0 oy
tarafından

Sülümanım zannetti kendini heralde harem kurmuş adam:D

0 oy
(2,067 puan) tarafından

Bizim bir komşu vardı 6 êş yaptı adam :ermm:

0 oy
tarafından

Benim kocamda bana diyor ki önce benim karım arabamdı. Seni kuma aldım:D:'(Ama yani hiç birimizi ihmal etmez. Arabasıylada çok ilgili Allah var üstte.

0 oy
(6,436 puan) tarafından
Erkeği çoklukla kadını yoklukta tanırsın diye bir söz vardır.. burada hata kadında. Evli olduğunu görüp bildiği halde bekarlar dururken ne işin var geliyorsun dimi yani. 
(930 puan) tarafından
Para kokusuna geliyor galiba bide aynı bimada oturcak odan
0 oy
(6 puan) tarafından
Böyle olaylar var maalesef benim bi tanıdığım da kumasıyla birlikte oturuyor 
0 oy
(62 puan) tarafından
Bu adam.yeni gelin diye bi dizi vardı o ağayı çok izlemiş sanirim
0 oy
tarafından

Bu evlenmiş açık açık öbürü gidiyor aldatıyor. Bu devirde 3 evlenen yoksa bile üçünü ikisini bi arada idare eden gizliden yapmaya çalışan çok :pouty:

0 oy
(2,746 puan) tarafından
Pezev.enk herif adam denmez buna i.t desem köpeğe ayıp

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 119 göst.
+4 oy
30 cevap 1,732 göst.
1 Mart 2024 Diğer kategorisinde Yaprak.k (11,390 puan) tarafından soruldu

381,157 soru

11,410,642 cevap

34,951 kullanıcı

...