0 oy
208 göst.
Aile kategorisinde (1,076 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar eşimin ailesi ile gorusmuyorum. Çünkü bundan 5ay tartıştık kayınvalidem ağzına geleni söyledi.annemi babamı.esimle olan iliskimi çocuğumla olan iliskimi yani enine boyuna düz gitti.hakaret aşağılama, küçük görme, duygusal sömürü yaptı eşimle kocasına... Eşimle babam da hemen inandılar kayinvalideme.esim annesini susturmaya çalıştı ama bir türlü olmadı oda şoka uğradı.daha önce annen böyle yapıyor böyle müdahale ediyor.kiskaniyor .seni benden koruyor.kendi çocuğumu benden koruyor derdim inanmazdi.boylelikle görmüş oldu annesinin babasının gerçek yüzünü...

Evliligimize aşırı müdahale ederlerdi.her akşam görüntülü konuşma.sıkılırdım. eşimle iki muhabbet etmeden onlarla konuşurdu hemen , bende bizim konuşacak bir şeyimiz kalmadı sen ne varsa konuştun derdim.

Ozelimize gelince oda yoktu.yavrum yatak odasında uyuyor diye yatak odasına girmeler.onu değil bunu neden giydirdin.kucagindan almak isterim gel annem diye daha kucağına basar kayinbabam..

Yani kızlar sürekli bir kontrol etme isteği vardı.kayinvalide ve kayinbabam da ama eşim bunu göremiyordu.

Uzun oldu kusura bakmayın!

Tartıştık kızlar onurum kırıldı söylediği sözler hala aklımda çıkmıyor.cikaramiyorum.

Telefon açtı özür diledi.ama içimdeki kırgınlık geçmedi.surekli kendini savunuyor.beni suçluyor.tamam anne benim hatam var kabul ediyorum diyorum.ozurvdiledim.ama o yaptığı davranışı hala savunuyor.hakludsin kızım hataliyim dese sıkıntı yok. İşte sen böyle yaptın ondan böyle oldu.sinirden ağzımdan çıktı diye diye gidiyor.

Şimdi eşim izne çıkmak istiyor.ama kızlar zerre gitmeye gönlüm yok yüzlerini görmeye tahammülüm de yok.kisacasi soğudum.birisunden sogudugum zaman eskisi gibi olamıyorum. Gitsem mi kalsam mı bilmiyorum? Çok kararsızım.
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(451 puan) tarafından
İki ucu b. Oklu değnek misali sende benim gibisi hep böyle sorarım sonra giderim konuşurum ama insan olmayan insanliktn insannlar bunu gorenedgi için üzülen yinee ben olurumn
(1,076 puan) tarafından
5 aydır konuşmuyorum canım içimden gelmiyor artık
(451 puan) tarafından
Benimde gelmiyo ama boşver sen bikez daha git bnce kötülük onlrda kldin
-Reklam-
0 oy
(11 puan) tarafından
Hem özür dileyip hem de kendisini nasıl savunuyor anlayamadım. Aranıza mesafe koyduysanız o mesafede devam etmeniz daha hayırlı.huylu huyundan vazgeçmez. Eşinizin tatilini annesigilde geçirmek yerine tatil yerlerine gidin kafanız dağılır hem güzel olur
(1,076 puan) tarafından
Yaptığı hatanın üstünü kapatmak istiyor canım.tamam diyor özünü diledim.eskisi olalım diyor. İçimden hiç gelmiyor.
(11 puan) tarafından
İçinden gelmiyorsa kendini zorlama bence.tamam küs da kalmayın ama mesafeli ol bence. Mesafeli olduğunda sana karşı kötü bir sey diyemez. Size kaç saat uzaktalar ? Eğer cok uzak degilseler gidip 1-2 gün kal sadece bence. Ve eşine de ailesini kötüleme. Sen kendi halinde ol eşin kendisi farketsin.sen söyleyip durursan eşin kendi ailesini savunur ama sen kötü bir sey yapmıyorken ailesi sana laf edince bu sefer seni haklı bulur
(1,076 puan) tarafından
4 saat uzaklıkta canm.... Eşim kötülemek değil bu olanları göstermeye çalıştım çok uğraştım.sonundabboyle bir durum ile gördü kendisi.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 507 göst.
0 oy
42 cevap 1,306 göst.
0 oy
4 cevap 137 göst.
0 oy
17 cevap 551 göst.
28 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu

381,234 soru

11,413,267 cevap

34,957 kullanıcı

...