0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (984 puan) tarafından
Kızlar bugün direksiyon dersim var 3.sınava girişim olucak az çok bilgim var birkaç hafta oldu gitmeyeli ama çok uzak 2 otobüs değiştiricem ve dışarıda felaket kar var halada yağıyor 37 haftalıkta hamileyim ve akşama taa yazmışlar beni 5 7 arası hadi erken olsa neyse ben bu karda soğukta ve karnım burnumda o kadar yolu nasıl gideyim diye düşünüyorum bir yandan da gideyim diyorum kararsız kaldım açıkçası siz olsanız gider misiniz kalır mısınız? 

9 Cevaplar

0 oy
(1,955 puan) tarafından
Paran da emeğin de boşa gidecek gitmezsen. Hamileliğin de çok ileri hava kötü diyorsun bilemedim.  Keşke götürebilir biri olsa. Yada taksi tutsan çok mu tutar  ? 
(984 puan) tarafından
Keşke en büyük dert ettiğimde o taksi aynen çok tutar olduğum ilçe için otobüse binip merkeze gitmem lazım ordan da ayrı otobüse binip ders yerine gitmem lazım şansıma kar beni buldu ya hava sabah güzeldi Bi umutla kalktım şimdide çok kötü kendimden de korkuyorum birşey olursa falan diye bilmiyorum ki ya.
-Reklam-
0 oy
(22,070 puan) tarafından
Yani canim ben olsam giderim
0 oy
tarafından
Kendin getsen, dönüş saatine biri gelib alsa. Eşin meşgulsa birinden rica ede bilir
(984 puan) tarafından
Kimse yok canım tanıdığım eşimin arkadaş ve komşularda da yok olanda çalışıyor zaten eşimde izin alamıyor kaldı mecburen bende kaldım.
0 oy
(2,593 puan) tarafından
ben olsam giderdim bir daha ki sınav bebekten sonraya kalabilir ve çok daha zor olabilir dikkatli yürürsün ya da arasan kursu durumu açıklasan belki sana bir ayrıcalık gösterirler
(984 puan) tarafından
Söyledim canım hamileyim biliyorlarda doğumum çok yaklaştığını ve 2 saat ders almam lazımken 1 saate düşürdüler ben o tezatlığı hiç anlamadım ilk sınava girdiğimde 130 tlydi şimdi 500 TL son hakkımı deniycem zaten daha ben zırnık bunlara koklatmam.
(2,593 puan) tarafından
Ne yaptın gittin mi canım
0 oy
(8,277 puan) tarafından
Yani 5 7arasıda cok sıkıntılı 
(984 puan) tarafından
Akşam üstelik kar yağışlı tek başımayım çok sorumsuz yer ya ben gelemem o saatte diyorum birtek o saat başka da sen bilirsin diyor parayı ver böyle yapsınlar
(8,277 puan) tarafından
Aslında sana gore ayarlamaları lazım canım benım dıreksıyon hocam bana bırakıyodu zamanı cocugum var dıye
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Para emek boşa gidecek gitmezsende kız yanına birini al git istersen ama tek gitme
(984 puan) tarafından
Kimse yokki canım bırakacak eşim desem askeri personel tam gün kimsenin arabası da yok ki beni bıraksın el mahkum yani.
0 oy
tarafından
Git bence boşa gitmesin sadece yanlız gitme
(984 puan) tarafından
Eşim askeri personel canım izin alamıyor ve tam gün biliyorlar da nerdeyse doğurucam geldiğim yer ilçe mahvoluyorum merkeze gidene kadar ordan da bana tekrar arabaya bin oraya git dedi üstelik 2 saat ders almam lazımdı 1 saate düşürmüşler eşimde  gitme korkuyorum başına birşey gelir diye yere batsın derside parası da dedi gitmemi o da istemedi
0 oy
(3,140 puan) tarafından
Bence git. Ayrıca hamile olduğunu derslerini sana göre yazmalarını iste. Beni hafta başı arayıp hafta içinde istediğim saatlere yazıyorlardi.
(984 puan) tarafından
Çok sorumsuz bir yer ya ben diyorum o vakte doluyuz diyorlar 1 kere bile dediğimi yaptılar desem yalan olur üstüne normalde arabayla götürürlerdi çok uzak diye bu sefere sen tek gidiceksin diyorlar hamileyim el insaf ya gidemedim canım Eşimde çok korktu başına birşey olur diye karda yağıyor ve kayıyordu boşver gitme dedi
(3,140 puan) tarafından
Öyle şey olur mu sen nasıl musaitsen o zamana yazmak zorundalar
(984 puan) tarafından
Keşke işte benim sınav saatimi kendileri yazıyor 4te sınavın var diyor mesela gittiğim de de kimse kalmıyor ve istediklerini yapıyorlar ilk sınava girdiğimde sona kadar geldim  hocanın arabadan çıkmaması lazım değil mi benim ki çıktı adam da ileri dedi birşeyler dedi benim beyin gitti kaldım diğerine girdim ben gördüm yeşil ışıktı adam diyor kırmızıda geçtin hemen dkda bıraktı beni o kadar emek ya karnım burnumda gidiyorum insaf gerçekten bırakmak için yer ayırıyorlar gitsem yine emeğimin karşılığını alamıycam zaten sınava da girsem boş yere eşimde gitmemi istemedi başıma birşey gelse napıcaz ehliyeti napıcaz dersi.
0 oy
(223 puan) tarafından
Aaa bütün sınavlar hafta sonu değil miydi ya 
(984 puan) tarafından
Dersti canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 101 göst.
24 Eylül 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 558 göst.
14 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 577 göst.
27 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Alyakus (2,359 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 318 göst.
30 Haziran 2020 Diğer kategorisinde linosun anasi:) (2,241 puan) tarafından soruldu

378,400 soru

11,326,440 cevap

34,778 kullanıcı

...