+2 oy
365 göst.
Diğer kategorisinde (233 puan) tarafından
uzun zamandir yoktum haydi eşinizle burcunuzu belirtin uyumunuzu yaziyim

49 Cevaplar

0 oy
(3,318 puan) tarafından
Ben yengeç eşim balık
(233 puan) tarafından
İki su burcunun uyumu hiç şüphesiz tartışılmaz. Balık burcu erkeğinde aradığınız hassasiyetin, duygusallığın, merhametin gani ganisi bulabilirsiniz. Hemen her konuya duyarlıdır, resimle, müzikle ilgilenen sanatçı bir yanı vardır. Balık burcunun değişken, her kaba uyan ve herkesle uyumlu kişiliği etrafında çok fazla insanın olmasına neden olabilir. Tıpkı bir mıknatıs gibi, mistik taraflarının da etkisiyle herkesi kendine çekebilir. Siz ise özel ve kendi halinizde, evinizde ve yuvanızda olmayı seven, özel hayatına önem veren birisiniz. Dolayısıyla aranızdaki elektriği bozmamaya gayret etmelisiniz, uyumlu bir ilişkiyi yönetmek ve yönlendirmek sizin elinizde olabilir.
(3,318 puan) tarafından
Valla çok doğru bi tespit olmuş teşekkürler
(233 puan) tarafından
❤️❤️:)
-Reklam-
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Ben yengeç eşim kova
(233 puan) tarafından
Fazlasıyla gelenekçi burcunuzla bunun tam zıttı modern hatta zaman zaman marjinal olabilen Kova’nın uyumu pek kolay bir birliktelik olmayabilir. Kova erkeği yenilikçi, orijinal, sıra dışı yaklaşımlardan hoşlanır, konu ne olursa olsun onun dikkatini çekmek için sürekli farklı şeyler katmalısınız hayatınıza. Kova erkeği sizin aşırı duygusal, ağırbaşlı ve sessiz tavrınızı anlamlandırmakta zorlanabilir. İlişkiniz bir kilide ve düğüme dönüşebilir. Üstelik evi ve mutlu yuvasının yanında toplumsal ilişkileri son derece önemlidir. Arkadaş çevresi, sosyal amaçları hayatında vazgeçilmezdir. Kova erkeğinin mantığı ve rasyonelliğini anlamanız zaman zaman zor olabilir. Yüksek empatinizi onun sıra dışı zekâsıyla bütünleştirdiğinizde güzel bir uyum yakalayabilirsiniz. Aksi halde dikkat edilmesi gereken bir birlikteliktir.
0 oy
(2,887 puan) tarafından
Ben basak eşik akrep
(233 puan) tarafından
Sizi telaşeniz, aşırı zeki, kıvrak yapınız, kusursuzluk beklentiniz sürekli yorup huzursuz ederken, Akrep erkeğini sürekli kendini ve etrafını dönüştürme, değiştirme arzusu huzursuz etmektedir. Dolayısıyla tarafların karşılıklı şekilde huzursuz olduğu bu ilişkiden beklentiniz çok da yüksek olmamalı. Kişisel beklentileriniz ve arayışlarınızla birbirinizi bıktırmamaya çalışmalısınız. Aslında her ikinizin de yapıcı, etkili bir düzen beklentisi içinde kusursuzluk arayışınız birbirinizi anlayabildiğiniz ölçüde bu ilişkiyi farklı boyutlara çekebilir, zor ama ilginç bir ilişkiniz olabilir. Ortak ilgi ve mükemmel hedefler noktasında buluşabilirsiniz. Aslında kendiniz için değil de etrafınızdakiler açısından anlaşılması ve idare edilmesi zor bir birlikteliğiniz olabilir
0 oy
(2,476 puan) tarafından
İkimzde yay....
(233 puan) tarafından
Yay erkeğiyle bol bol gezebilir, seyahatlere çıkabilir, felsefi, dini her türlü görüşünüzü paylaşabilirsiniz. Ancak bu ilişki bir yerlere bağlı kalamama, sınırları fazla zorlama ve abartma, akıl ve mantıkla çözülebilecek konuları görememe gibi bazı handikaplar taşır. Karşılıklı bol bol spor yapıp, gezeceğiniz oldukça dinamik ve hareketli bir ilişkiniz olabilir. Farklı yerlerde oturabilir, sıkça mekân değiştirebilir, aklınıza estiği anda, estiği şekilde yaşamak isteyebilirsiniz. Maddi konular, görev, iş ve sorumluluklar, çoluk çocuk işin içine girdiğinde oldukça zorlayıcı bir ilişkiye dönüşebilir. Bu ilişkinin sınır tanımama, çizememe, belirleyememe gibi sorunları olabilir.
0 oy
(2,692 puan) tarafından

Ben Terazi

Eşim Kova

Hadi bakalım :)

(233 puan) tarafından
Kova için içinde bulunduğu sosyal çevrenin, toplumun huzuru, refahı ve mutluluğu en az kendisininkiler kadar önemlidir. Bu uğurda engel tanımadan gerekeni yapmaya hazırdır, bu nedenle arkadaşlarını ve sosyal çevresini fazlasıyla önemser. Ayrıca orijinal fikirleri, sıra dışı yaklaşımları, akılcı yönleriyle gerçek bir vizyonerdir. Ancak çevresinde sürekli arkadaşları vardır ve çok sosyaldir. Onu arkadaşları ve sosyal amaçları ile birlikte kabul etmelisiniz. Kova erkeğinin zekâsı, parlak fikirleri, uçuk, kaçık tarzıyla aslında sizin aşktan beklentilerinizin çoğunu karşılar. Konuşmayı, paylaşmayı seven yanlarınızla çok iyi iki dost olabilirsiniz her şeyden önce. Tek sorun marjinal ve sıradışı yönlerinin sizin zarif ve kibar tarzınızla örtüşmemesi olabilir. Ayrıca onun bir Satürn erkeği olduğu dolayısıyla biraz sert ve kural sahibi olabileceğini hatırlatalım. Aşktan yana harika olabilir, ilişki için biraz daha fazlası gerekebilir.
0 oy
(4,284 puan) tarafından
Ben yay eşim akrep
(233 puan) tarafından
Akrep burcu erkeğini anlamanız hiç de kolay değildir. Sizin olayların ve kişilerin üzerinde çokça durmayan iyimser ve hoşgörülü tavrınız karşısında o her daim şüpheci ve sürekli bazı şeyleri dönüştürme ve geliştirme arzusundadır. Akrep erkeğinin derinliği, sezgileri sizin bilgeliğinizle birleştiğinde ortaya harika bir ilişki çıkarabilirsiniz. Ancak etrafınızda çok fazla kişi olması, sosyal, gelişime, değişime her daim açık kapılarınız şüpheci ve zaman zaman kıskanç Akrep’e ters gelebilir. Ama yanlış bir şey yapmadığınız sürece hiç sorun olmaz, gözleri ve hisleri her daim üzerinizde olduğundan sizi anlar ve bilir. Yine de zaman zaman farkında bile olmadığınız noktaları zorlamasıyla sizin için kolay bir ilişki olmayabilir.
(4,284 puan) tarafından
Ben şok hepsi kelime kelimesine doğru olabilirmi yaa :o
(233 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️
0 oy
(1,928 puan) tarafından
Koç koç lütfen bilgi verin :) 
(233 puan) tarafından
Hayatınızda hız, yüksek tempo ve heyecan eksik olmasın diyorsanız bu ilişki size göre olabilir. Ancak aynı oranda yorucu ve enerji tüketici bir ilişki de olabilir. Zira ikiniz için de benlik duygusu ve kafanızın dikine gitmek önemlidir. Bu aşk ve ilişkiyi bir alev topuna benzetebiliriz. Yaşamınızda aksiyon ve enerji eksik olmaz. Kavganın, gürültünün son raddesinde olduğu bir ilişkiniz olabilir. Her iki tarafın dediğinde ısrar etmesi, birden bozup atması ilişkiyi aniden bitirebilir. İkinizin Mars ateşinin birbirinizden çok etrafınızı yakabileceğini göz ardı etmemelisiniz. Bunun dışında dağda karşılaşan iki keçi misali bir ilişkiniz olabilir.
(1,928 puan) tarafından
Aaa bu biz :)
Teşekkür ederim
(233 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️
0 oy
(118 puan) tarafından
Eşim terazi ben kova 

 Ayyy lütfen yorumlar mısın hep merak etmişimdir
(233 puan) tarafından
Bu iki hava burcunun uyumu tartışılmazdır. Entelektüel anlamda bu erkekle çok iyi anlaşabilir, her türlü konudan konuşabilirsiniz. Terazi erkeğiyle yapacağınız sehayatler de oldukça keyifli geçecektir. Akıl ve mantık düzleminde Terazi ile süper anlaşırsınız. Adalete ve eşitliğe karşı son derece duyarlı Terazi, sizin toplumcu, ilerici, yenilikçi, vizyoner yönlerinizi mükemmel şekilde tamamlayacaktır. Üstelik Terazi de sosyal bir burçtur, dostluklardan, arkadaşlık ilişkilerinden haz eder. Her ne kadar siz çevrenizde daha fazla kişi ve sağlam bir sosyal çevre arasanız da Terazi’nin bire bir ilişkilerdeki diplomatik, dengeli ve uyumlu tavrından çok etkilenirsiniz. Üstelik Venüsyen cazibesi de başka bir artıdır. Güzel bir ilişkiniz olabilir.
0 oy
(2,255 puan) tarafından
Ben kova eşim koç aynısından kimse yazmamış yazayım bende bakalım
(233 puan) tarafından
Koç erkeğinin enerjisi sizin için fazlasıyla yorucu olabilir. Sizin uzun vadeli vizyonerliğiniz karşısında o daha kısa vadeli sonuçlar ve bunlara ulaşma yolunda mücadeleler peşindedir. Akıl ve mantığın ön planda olduğu düşünceleriniz, sıradışı, uçuk fikirleriniz bir süre sonra Koç erkeğinin sıkılıp masadan kalkmasına neden olacaktır. Üstelik deli dolu, hareketli ve enerjik Koç, enerjisini akıtacağı bir yön bulamazsa patlamaya hazır bir bomba gibidir. Lider ve öncü karakteri sizin toplumsal, herkesin iyiliğine yönelik yapınız ve çalışmalarınıza sekte vurabilir. Sizin gibi her zaman başkalarının iyiliğini ve refahını da düşünen bir kişi karşısında kendi beklentilerini öne koyan biri vardır. Ortak noktaları yakalamanın zor olduğu biraz uğraştıran bir ilişki olabilir.
(2,255 puan) tarafından
Yani evet birçok şeyi yaşıyoruz ama sevgi olunca üstesinden gelmeye çalışıyoruz çok şükür
Çok teşekkür ederim ♥️
0 oy
tarafından
Ben ikizlerim yukselenim yengeç kocam koç burcu onun yukselenide yengeç :-D
(233 puan) tarafından
Sıra dışı zekâ ve kıvraklığınız, esnek ve becerikli yönünüzle başta Koç erkeğinin enerjisine ayak uydurabilirsiniz. Ancak onun lider ve öncü özelliklerine uyum sağlamanız gerekecek. Zira Koç burcu erkeği anlık hevesler peşinde olabilir ve aklını geleni gerçekleştirme konusunda oldukça sabırsızdır. Bir sonraki aşamaya bir an önce geçmek isteyen bir oyuncu gibidir ve hayatı da çoğu kez bir oyun olarak görebilir. Duygusal değildir, konuların üzerinde asla fazla durmaz, hemen unutur, sonra da hatırlamayabilir. Çünkü zaten artık o aşamayı geçmiştir. Bu hızlı erkeğe enerjinizle başta ayak uydursanız da bir süre sonra size oldukça yorucu, yıpratıcı gelebilir. Koç’un hiperaktifliği, canlılık ve enerjisi zaman içinde başınızı döndürebilir. Bu hareketlilik karşısında kıvrak zekânız zayıf gelip yıpranabilir. Bu aksiyon içinde sizin değişken karakterinize ve ruh hallerinize yanıt veremez, anlamakta zorlanır. Üstelik ikinizin de sıkılgan yapısı ilişkiden vazgeçmenize neden olabilir ve bu durum karşılıklı tahammülsüzlüğe gidebilir.
tarafından
Teşekkürler canım benim kocam hiç hiperaktif ve hareketli değildir .. aklına gelen hemen olsun ister evet ben onu bırakmak istedim onun sahiplenilicigi sayesinde hala evliyiz :-D bende becerikli değilimdir :-D
(233 puan) tarafından
abbolii
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Ben koç eşim yengec:)
(233 puan) tarafından
Karşınızda oldukça derin ve duygusal bir kişi var. Bir o kadar da hassas, sevecen, şefkatli ve evine barkına düşkün biri aynı zamanda. Bu açılardan size oldukça cazip gelebilir. Ancak içinizdeki ateşin sularda boğulmasına hazır mısınız? Zira Yengeç’in sessizliği, çoğu zaman ne yapacağını, nasıl ilerleyeceğini hiç belli etmemesi, duygusal olarak manipüle edebilme gücü rahatsız edici olabilir. Tarzlarınız farklı olsa da her ikiniz de lider ve öncü özelliklere sahipsiniz ve bu özelliklerinizi bastırmanız güç olabilir. Yengeç’in duygusal çalkantılarını idare etmek hiç de kolay olmayabilir. Her ne kadar yumuşak gibi görünse de bu görüntünün ardından büyük bir duygusal manipülasyon çıkabilir.
(1,122 puan) tarafından
Ayyy cidden aynı bizzzz buu eşim aynısı tıpa tıp tarif etmiş resmn yaaaa:))))
0 oy
tarafından
Eşim yay ben kova 
(233 puan) tarafından
Yay erkeği hayatınıza yaşam enerjisi ve iyimserlik katarken, birlikte sosyalleşebilir, zengin bir arkadaş grubu edinebilirsiniz. Yay’ın ateşi sizi harekete geçirirken, sizin akılcılığınız ve fikirleriniz onun hayatını kolaylaştıracaktır. Üstelik neşeli ve geniş dünya görüşü, sizin vizyoner yapınızla son derece örtüşür. Ancak Yay’ın değişken yönleri, esnekliği ve sürekli hareket halinde olması, sizin istikrardan ve kararlılıktan yana taraflarınızla çelişebilir. Birbirinizi bu yönlerden tolere edebildiğiniz ölçüde, ki bunu yapabilmeniz çok da zor değildir, güzel bir ilişkiniz olabilir.
tarafından
Hahah aynenn boyle çok iyi anlaşırız genelde  çok şükür ❤️
(233 puan) tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
(28 puan) tarafından
Ben Aslan eşim oğlak
(233 puan) tarafından
Karşınızda dirayeti, kararlılığı, planlı, stratejik yaklaşımlarıyla ciddi bir Oğlak erkeği duruyor. Bu dirayet ve kararlılık karşısında kendi enerjinizin giderek sönükleştiğini fark etmek pek de hoşunuza gitmeyebilir. Zira canlılık, gösteriş ve eğlenceden haz duyan yapınız Oğlak erkeğinin planlarına pek de uymayabilir. Oğlak kadınının hayat planının eninde sonunda bir parçası haline geliyor olmak içinizdeki neşeyi söndürdükçe ve yaratıcılığınızdan size ödün verdikçe hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Zira sizin için dibine kadar tutkuyla yaşanması gereken aşk bile Oğlak burcunun plan ve istikrar çerçevesinde yaklaştığı, kontrolü elden bırakmadığı, ciddi olunması gereken bir konudur. Zor bir ilişki olabilir.
(28 puan) tarafından
Öyle çok doğru ❤
0 oy
(465 puan) tarafından

Ben balık esim başak :)

(233 puan) tarafından
Sizin sonsuz ve sınırsız fedakârlığınız, Başak erkeğinin üretkenliği ve çalışkanlığıyla birleştiğinde müthiş bir ikili olabilirsiniz. Karşılıklı hizmet ve maddi ve manevi alışveriş çerçevesinde sizi buluşturabilecek bir ilişkidir. Ancak aranızdaki alışveriş dengesini iyi gözetmelisiniz. Sizin sezgileriniz, Başak burcunun zekâsı güzel bir alışveriş olabilir. O sizin dünyanıza sınırlar, siz onunkine engin bir dünya görüşü katabilirsiniz. Başak erkeğinin ayakları yere basan, pragmatik, yapıcı, becerikli çalışkanlığını sizin manevi zenginliğiniz, farklı bakış açılarınız tamamlayacaktır. Bu ilişki dengesini iyi kavrayıp yönettiğinizde çok güzel bir beraberliğiniz olabilir.
(465 puan) tarafından
Astrolok musun bacım :D nirden bildin
(233 puan) tarafından
bende guzel bi sayfadan aliyorum sizler icin:)
0 oy
(4,589 puan) tarafından
İkimizin burcu Yay.
(233 puan) tarafından
Yay erkeğiyle bol bol gezebilir, seyahatlere çıkabilir, felsefi, dini her türlü görüşünüzü paylaşabilirsiniz. Ancak bu ilişki bir yerlere bağlı kalamama, sınırları fazla zorlama ve abartma, akıl ve mantıkla çözülebilecek konuları görememe gibi bazı handikaplar taşır. Karşılıklı bol bol spor yapıp, gezeceğiniz oldukça dinamik ve hareketli bir ilişkiniz olabilir. Farklı yerlerde oturabilir, sıkça mekân değiştirebilir, aklınıza estiği anda, estiği şekilde yaşamak isteyebilirsiniz. Maddi konular, görev, iş ve sorumluluklar, çoluk çocuk işin içine girdiğinde oldukça zorlayıcı bir ilişkiye dönüşebilir. Bu ilişkinin sınır tanımama, çizememe, belirleyememe gibi sorunları olabilir.
(4,589 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(549 puan) tarafından
Ben oglak esim akrep
(233 puan) tarafından
Oğlak erkeği sabır ve metanet gerektirir. İlişkinin zorlayıcı yanı duygularınızı biriktirerek sabrınızın tükendiği noktada bir anda patlamanız olabilir. Bu erkeğe karşı duygularınızı biraz daha kontrol edebilmelisiniz. Oğlak’ın prensipleri, kuralları, ciddiyeti, resmiyeti, planları size oldukça kısıtlayıcı, daraltıcı ve zor gelebilir. Onun da sizin derinliğinizi, tutkularınızı, her şeyi kurcalamaya meyilli yapınızı anlaması pek kolay değildir. Ayrıca dışarıda önemli bulduğu daha ciddi iş, görev ve sorumlulukları olabilir ve sınırsız sorgulayıcılığınız, meraklarınız karşısında çok daha sınırlı, klasik ve gelenekçidir. Zor bir ilişki olabilir.
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Asla uyusmayan iki burcuz. Ben balik o başaay iyy
(233 puan) tarafından
Sizin sonsuz ve sınırsız fedakârlığınız, Başak erkeğinin üretkenliği ve çalışkanlığıyla birleştiğinde müthiş bir ikili olabilirsiniz. Karşılıklı hizmet ve maddi ve manevi alışveriş çerçevesinde sizi buluşturabilecek bir ilişkidir. Ancak aranızdaki alışveriş dengesini iyi gözetmelisiniz. Sizin sezgileriniz, Başak burcunun zekâsı güzel bir alışveriş olabilir. O sizin dünyanıza sınırlar, siz onunkine engin bir dünya görüşü katabilirsiniz. Başak erkeğinin ayakları yere basan, pragmatik, yapıcı, becerikli çalışkanlığını sizin manevi zenginliğiniz, farklı bakış açılarınız tamamlayacaktır. Bu ilişki dengesini iyi kavrayıp yönettiğinizde çok güzel bir beraberliğiniz olabilir.
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Ben kova eşim terazi
(233 puan) tarafından
Bu iki hava burcunun uyumu tartışılmazdır. Entelektüel anlamda bu erkekle çok iyi anlaşabilir, her türlü konudan konuşabilirsiniz. Terazi erkeğiyle yapacağınız sehayatler de oldukça keyifli geçecektir. Akıl ve mantık düzleminde Terazi ile süper anlaşırsınız. Adalete ve eşitliğe karşı son derece duyarlı Terazi, sizin toplumcu, ilerici, yenilikçi, vizyoner yönlerinizi mükemmel şekilde tamamlayacaktır. Üstelik Terazi de sosyal bir burçtur, dostluklardan, arkadaşlık ilişkilerinden haz eder. Her ne kadar siz çevrenizde daha fazla kişi ve sağlam bir sosyal çevre arasanız da Terazi’nin bire bir ilişkilerdeki diplomatik, dengeli ve uyumlu tavrından çok etkilenirsiniz. Üstelik Venüsyen cazibesi de başka bir artıdır. Güzel bir ilişkiniz olabilir.
0 oy
tarafından
Ben boğa eşim oğlak. 
(233 puan) tarafından
Karşınızda kuralcı, disiplinli, uzun vadeli strateji konusunda uzman, kariyerine ve itibarına önem veren bir erkek var. Üstelik her ne kadar ciddi duruşunun ardına saklasa da hırsları ve öncü özellikleri oldukça fazla. Maddi güçten hoşlanmanız, güven ve istikrar beklentileriniz sağlam ve güvenilir Oğlak erkeğini sizin için oldukça cazip kılabilir. Üstelik aşkta tenselliğe, tutkuya önem veren Oğlak erkeğinin en âşık olduğu burçların başında Boğa gelir. Zira ona aradığı istikrarı, sabitliği, güveni sunan Boğa kadınından başkası olamaz. Bu ilişkide en ciddi handikap, keyfinize, lükse ve konfora önem veren rahat yönlerinizin karşı tarafta pek de kolay karşılık bulamaması olabilir. Oğlak’ın ciddi ve vakur duruşu size son derece çekici gelse de kurallı ve disiplinli bir hayat bir süre sonra sıkıcı hale gelebilir.
0 oy
(3,681 puan) tarafından

Ben ikizler eşim başak :)

(233 puan) tarafından
Titiz, çalışkan, pratik, becerikli ve hünerli Başak erkeği için zeki, entelektüel ve bilgili karakteriniz oldukça enteresan gelecektir. Üstelik bu burcun hayatınızı çokça kolaylaştıran çalışkan özelliklerini takdirle karşılayabilirsiniz. Ortak noktanız ikinizin de yönetici gezegeninizin zekâyı ve aklı temsil eden Merkür olması. Aranızdaki zekâ oyunları, zekice espriler, nüktedanlığınız bu ilişkinin ateşini sürekli canlı tutabilir. Yalnız Başak burcunun aşırı titiz, detaycı, hesap konusunda kılı kırk yaran taraflarını ise biraz görmezden gelmeniz gerekebilir. Ortak ilgi alanları yaratmak aranızdaki çekimi güçlendirecektir. Sağlık, şifa, doğru ve dengeli beslenme ile ilgili her türlü konu, bitkisel aromatik çaylar, kürler ve her türden bakım Başak sevgilinizin ilgisini çekeceğinden emin olabilirsiniz. Küçük sevinçlerle onu mutlu edebilirsiniz. Karşılığında her ihtiyacınızı sizden önce düşünmekle kalmayıp uygulamaya geçiren geride bıraktıklarınızı toparlayan, unuttuklarınızı hatırlatan birini bulabilirsiniz.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 134 göst.
25 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Kaavi (2,192 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,001 göst.
29 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Aleyna Yalçın (200 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 511 göst.
14 Nisan 2019 Aile kategorisinde Selin07 (447 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 66 göst.
19 Aralık 2023 Aile kategorisinde Arasbebek (105 puan) tarafından soruldu

382,856 soru

11,460,555 cevap

35,046 kullanıcı

...