+2 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde (232 puan) tarafından
uzun zamandir yoktum haydi eşinizle burcunuzu belirtin uyumunuzu yaziyim

49 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşim aslan ben başak 
(232 puan) tarafından
Aslan erkeğinin çok da fazla emek ortaya koymaya gerek duymadan sergilediği özgüven, gösteriş ve abartılı hareketler, sizin gibi fonksiyonelliğe, işlevsel amaçlara, faydaya değer veren çalışkan Başak kadınına oldukça abartılı, gereksiz veya anlamsız gelebilir. Bu yönden birbirini anlamakta zorlanabilen bir çift olabilirsiniz. Aslan’ın hayatın her yönünden zevk alıyor olması, abartılı zaman zaman teatral ve dramatik yönleri, vur patlasın çal oynasın eğlenceden hoşlanan tarafı size oldukça fazla gelebilir. Siz hayattaki küçük şeylerden, detaylardan, titizlikten, evcil hayvanlarınızla küçük mutluluklardan hoşlanırken bunca gürültü patırtı çok fazla gelebilir, zor bir ilişki olabilir.
-Reklam-
0 oy
(11,438 puan) tarafından
Benim aslan eşimin yay
(232 puan) tarafından
Yay burcu erkeğinin enerjisi ve hareketi ile sizin coşku ve heyecanınız birbirini tamamlayan bir ateş çemberi yaratabilir. Yay erkeği hayatınıza bol sosyallik, paylaşım ve hareket getirirken o da sizin gücünüzden, sağlam ve kararlı duruşunuzdan, alçakgönüllüğünüz ve bonkörlüğünüzden etkilenecektir. İkinizin de eğlenceden, yeme, içmeden zevk alan yönleriniz aranızda güzel bir sinerji oluşmasını sağlayabilir. Enerjisi yüksek uyumlu bir ilişki yakalayabilirsiniz. Birlikte yapacağınız yolculuklar bu ilişkiyi besleyen etken olacaktır. Bir Yay ile birlikteyseniz biraz macerayı göze alıp tahtınızı zaman zaman da olsa bırakmayı düşünmelisiniz.
(11,438 puan) tarafından
Ay hiç uymuyor bize ikimiz de evcümeniz hiç sevmeyiz gezme tozma eğlence işlerini sosyal değiliz yani  :)
0 oy
tarafından
Ben akrep esim terazi
(232 puan) tarafından
Akrep kadını olarak müthiş sezgi ve duygularıyla hemen her konuyu sorgulabilecek güçtesiniz ve bu zaman zaman hem kendinizle hem de çevrenizle mücadele içinde olmanıza neden olabilir. Terazi’nin zarafeti ve kibarlığından etkilenmeyecek kadın ise yok gibidir. En önemli silahı ise sakin ama etkili tarzıdır. İnanılmaz diplomatik ve politik davranabilir, nabza göre şerbet vermekte ustadır, yumuşak görüntüsü ardında öncü ve lider bir karaktere sahiptir. Onunla birlikte olmak istiyorsanız değiştirmeye asla çalışmamalı, kendi halinde ve özgür bırakmalısınız. Zira bu nezaket ve kibarlığının ardında dominant bir yapısı vardır, detayları hiç ummadığınız bir şekilde yakalayabilir, çok şeyi zaten bildiğinizi zannederken sizi şaşırtabilir. Gerçekten sürprizli bir ilişki olabilir.
tarafından
Teşekkürler canm gercekten de dedigin gibi :)
(232 puan) tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Ben yengeç o terazi  şimdiden teşekkürler
(232 puan) tarafından
Yüksek empati gücünüz, şefkat ve merhametiniz Terazi erkeğinin kendini uzak ve yabancı hissettiği özellikler olabilir. Mantığı ve aklıyla bunları anlamlandıramayan Terazi erkeğine ilk bakışta oldukça ters gelebilirsiniz, aranızda bir anlaşamama veya çatışma durumu söz konusu olabilir. Ancak huzur ve konfor noktasında size aradığı yumuşaklığı bulabilir ancak her ikiniz de öncü burçsunuz dolayısıyla onun da beklentileri olacaktır ve bu gemiyi kimin güdeceği bir anlaşmazlık konusu olabilir. Aranızdaki ilişki zamanla rayına oturacaktır, zira kalpleriniz birbirinizi anladıkça çatışmaların bertaraf edilebileceğini görebilirsiniz. Sessiz, ağırbaşlı, anlayışlı ve hassas özellikleriniz Terazi erkeği tarafından er ya da geç fark edilir ve bu kadın aklı ve mantığıyla aranızdaki mükemmel uyumun sırrını çözebilir.
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(3,835 puan) tarafından
Benim Başak eşimin Akrep :)
(232 puan) tarafından
Sizi telaşeniz, aşırı zeki, kıvrak yapınız, kusursuzluk beklentiniz sürekli yorup huzursuz ederken, Akrep erkeğini sürekli kendini ve etrafını dönüştürme, değiştirme arzusu huzursuz etmektedir. Dolayısıyla tarafların karşılıklı şekilde huzursuz olduğu bu ilişkiden beklentiniz çok da yüksek olmamalı. Kişisel beklentileriniz ve arayışlarınızla birbirinizi bıktırmamaya çalışmalısınız. Aslında her ikinizin de yapıcı, etkili bir düzen beklentisi içinde kusursuzluk arayışınız birbirinizi anlayabildiğiniz ölçüde bu ilişkiyi farklı boyutlara çekebilir, zor ama ilginç bir ilişkiniz olabilir. Ortak ilgi ve mükemmel hedefler noktasında buluşabilirsiniz. Aslında kendiniz için değil de etrafınızdakiler açısından anlaşılması ve idare edilmesi zor bir birlikteliğiniz olabilir
0 oy
(7,072 puan) tarafından
Eşim Aslan ben Akrep
(232 puan) tarafından
Aslan neşesi, kahkahası, eğlenceli yönleriyle hayatınıza renk ve canlılık katar. Bu ilişkinin olumsuz tarafı her ikinizin de değişik tarzda inadı olabilir. Aranızdaki çatışmaları kilit noktasına vardırmadan çözmeye çalışmalısınız. Derin tespitlerinizi ortaya koyan sivri dilinizle Aslan’ın gururunu kırmamaya çalışmalısınız. Zira egoları güçlü Aslan burcu erkeği sabit fikirli olması ve tutunduğu ve azmettiği konuda hırsı ve inadıyla da bilinir. İnatlaşmamaya çalışmak, onun kafasını taktığı konuda ilerlemesine destek olmak bu ilişkiyi besleyecektir, aksi halde çatışmalar söz konusu olabilir.
(7,072 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım.
0 oy
tarafından
Ben boğa eşim oğlak 
(232 puan) tarafından
Karşınızda kuralcı, disiplinli, uzun vadeli strateji konusunda uzman, kariyerine ve itibarına önem veren bir erkek var. Üstelik her ne kadar ciddi duruşunun ardına saklasa da hırsları ve öncü özellikleri oldukça fazla. Maddi güçten hoşlanmanız, güven ve istikrar beklentileriniz sağlam ve güvenilir Oğlak erkeğini sizin için oldukça cazip kılabilir. Üstelik aşkta tenselliğe, tutkuya önem veren Oğlak erkeğinin en âşık olduğu burçların başında Boğa gelir. Zira ona aradığı istikrarı, sabitliği, güveni sunan Boğa kadınından başkası olamaz. Bu ilişkide en ciddi handikap, keyfinize, lükse ve konfora önem veren rahat yönlerinizin karşı tarafta pek de kolay karşılık bulamaması olabilir. Oğlak’ın ciddi ve vakur duruşu size son derece çekici gelse de kurallı ve disiplinli bir hayat bir süre sonra sıkıcı hale gelebilir.
0 oy
(4,430 puan) tarafından
Ben başak eşim akrep
(232 puan) tarafından
Sizi telaşeniz, aşırı zeki, kıvrak yapınız, kusursuzluk beklentiniz sürekli yorup huzursuz ederken, Akrep erkeğini sürekli kendini ve etrafını dönüştürme, değiştirme arzusu huzursuz etmektedir. Dolayısıyla tarafların karşılıklı şekilde huzursuz olduğu bu ilişkiden beklentiniz çok da yüksek olmamalı. Kişisel beklentileriniz ve arayışlarınızla birbirinizi bıktırmamaya çalışmalısınız. Aslında her ikinizin de yapıcı, etkili bir düzen beklentisi içinde kusursuzluk arayışınız birbirinizi anlayabildiğiniz ölçüde bu ilişkiyi farklı boyutlara çekebilir, zor ama ilginç bir ilişkiniz olabilir. Ortak ilgi ve mükemmel hedefler noktasında buluşabilirsiniz. Aslında kendiniz için değil de etrafınızdakiler açısından anlaşılması ve idare edilmesi zor bir birlikteliğiniz olabilir.
(4,430 puan) tarafından
10 kusur senedir götürüyoruz şükür evet ikimizinde zor yönleri varda alıştık mi nettik:)
0 oy
(1,317 puan) tarafından
Ben akrep 22 Kasım eşim yengeç 
(232 puan) tarafından
Su grubu burçların uyumu tartışılmaz bir gerçek. Dolayısıyla Yengeç sevgiliniz sizin duygularınızdan da duygusal ihtiyaç ve beklentilerinizden de çok iyi anlayacaktır. Üstelik çalışkan ve verici olan bu erkek yuvanızda paranın hiç eksik olmamasına ve maddi ihtiyaçlarınızın da karşılanmasına destek olacaktır. İki Güzel ve duygusal yönden besleyici bir ilişki olabilir. Yengeç’in şefkatli kolları arasında yumuşaklığı, huzuru, sevgiyi bulabilirsiniz. Çok kurcalayıcı, kurgulayıcı, şüpheci davranmamaya, Akrep’in yanan ateşini zaman zaman kendi içinizde sönümlendirmeye dikkat etmelisiniz. Yengeç’in suları fazla geldiğinde de yani kıskaçlarını çok fazla sıktığında sözgelimi, boğulmamaya dikkat etmelisiniz.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 133 göst.
25 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Kaavi (2,127 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 987 göst.
29 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Aleyna Yalçın (200 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 511 göst.
14 Nisan 2019 Aile kategorisinde Selin07 (447 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 65 göst.
19 Aralık 2023 Aile kategorisinde Arasbebek (105 puan) tarafından soruldu

381,716 soru

11,427,725 cevap

34,987 kullanıcı

...