0 oy
764 göst.
Aile kategorisinde (64 puan) tarafından

Akşama dek evimin işini yapıyorum. 3-4 dört çeşit akşam menüsü hazırlıyorum sofraya oturuyoruz. Bizim ki başlıyor birilerini arayıp hoparlöre alıp konuşmaya artık önündeki çorba soğuyor. Hala karşıda ki ile sohbet ediyor işaret yapıyorum yemek soğuyor diye elini kolunu kaldırıyor. Yediğimden hiçbişi anlamıyorum. O yemek için harcadığım vakte de değmiyor. Her akşam böyle. Ne yemek adabı var ne de başka birşey. sinirleniyorum. Var mı böyle bir sorunla karşılaşan. Ya eve girerken telefonla konuşarak girer ya ben sofrayı kurarken buna başlar kesintisiz bir saat ardı ardına arıyor birilerini.. 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap

Yani boşver cnm ya k.bkma da kör mu yesin soğuk yesin elleme kendi düşünmüyor sen niye dusunuyon canına yazık takma böyle şeyleri sen yemeğine ye kalk en güzeli aklı başına gelir benimkide öle yapıyordu ben kahvaltı hazırlarken aşağıya kaynanam gile inerdi kac saat gelmezdi kizardim beklerdim sonra baktım olmuyor oturup yemeğimi yedim kendini tek başına bıraktım sonra tıpış tıpış kendi saatinde gelmeyi öğrendi sende öle yap telefonlami konuşuyor yemek koyma konuşsun kendi konuşması bitince köy 

(64 puan) tarafından
Öyle yapayım artık çünkü bütün moralimi çekip alıyor.
tarafından
Aynen disiplin koymayinca olmuyor çocuğunda öle öğret yemek yerken TV yı felan kapat sadece yemeğe odaklansin sadece iş gereği konuşsun telefonla cnm şart kos
-Reklam-
0 oy
tarafından

Çok gıcık oldugum bir şey. Yemeği hazir ederim koyarım vazgeçtim veya bisy olur yemeden çıkar. Çok sinir bozucu .. sende kendin ye telefon konuşması bitince kendi alsın bir iki böyle yap

(64 puan) tarafından
Çok mantıklı kendime tabak alayım onun önünü boş bırakayım. Dediğin gibi kendi kalkıp alsın.

Allahım ya saçma sapan şeyler, bunlarla uğraştığıma inanamıyorum. Ergen gibi adam. Kaç gündür dışarı çıkmıyorum. Çok sıkıldım oturmaya gidecektik. O kadar moralimi bozdu ki hevesim kalmadı geçtim yattım içeri.
tarafından
Çok iyi anlıyorum seni. Bana da öyle bir iki kere yaptı dediğim gibi bn yedim içtim kalktım kendi istedi al dedim. Beraber bı basbasa yemek yicz sen başkalarıyla konuşuyorsun aynısını ben yapsam elimden alır kapatrsn deidm. Ama şükür daha yok öyle şeyler
0 oy
(395 puan) tarafından

Bende sinir oluyprum ama esim is dolayisiyla boyle yeri geliyor 2 lere kadar uyuyamiyorum telefon gorusmelerinden. 

(64 puan) tarafından
İş olsa ekmek parası amenna.. Dayısı, babası, arkadaşları, amcasının oğlu kim varsa sırayla arıyor boş muhabbet yapıyor.
(395 puan) tarafından
Yok Allahi var oyle yapmaz ama. Geceleri bile kadinlar ariyor yani ister istemez sinirine gidiyor insanin :)  hele bir tane kadin var tuvalete gitse haber verecek kocama :))
0 oy
(817 puan) tarafından

Benim eşim de ilk zamanlarımızda böyleydi baktım sinir oluyorum aldım konuştum bi akşam yemeğimiz var sohbetle muhabbetle geçirelim ben seninle vakit geçirmek istiyorum saatlerce telefonla niye konuşuyorsun fln dedim sonra bıraktı o huyunu çok şükür.

(64 puan) tarafından
Çok şükür senin düzelmiş bana da dua et.. Bir arada daha yemeğe oturmadan yine birilerini arıyordu üstelik eve davet ediyordu.. Bizim ki 7de geliyor. Karşıda ki 5te gelmiş oluyordu evine tabi onların yemek herşey bitmiş oluyordu o saate kadar. E evlerinden çıkıp gelmeleri 15 dakika ben yemeğe başlamadan kalkıp tezgahı toplamak zorunda kalıyordum misafir gelecek diye hamile hamile aç aç.
(817 puan) tarafından
allah allah peki yapma böyle dediğinde ne diyor açıklaması ne ?
(64 puan) tarafından
Kendini haklı buluyor ve tiiye alır gibi cevaplar veriyor.. O misafir-mutfak konusunda da olsun canım dağınık olsun ne olacak sanki diyordu ama öyle olmuyor işte. Kim mutfağı dağınık, sofrası serili bir şekilde misafir karşılamak ister.
(817 puan) tarafından
Aynen öyle bazen çok anlayışsız bu kocalar ya :(((
0 oy
(43 puan) tarafından

Benim esimde is dolayisiyla böyle sürekli tel de Allah tan yemekte cok olmuyor ama muhabbet icin yapiyorsa ayip ediyor o zaman bende sinirlenirdim ama cok büyük tepkiler vermezdim ama yemege eskisi kadar özenmezdim tek cesit yapardim sebebini sorarsada zaten önemsemiyorsun yoksa böyle davranmazdin derim anlayana

(64 puan) tarafından
Boş muhabbet babası, dayısı, arkadaşları, amca oğlu sırasıyla arıyor ara vermeksizin ve bunların hepsi de yaşıtları boş boş anlamsızca muhabbet.
(43 puan) tarafından
Sanirim yaslar kücük erkekler gec olgunlasiyor ondanda olabilir
(64 puan) tarafından
32 olacak neredeyse ama nevzat Tarhandan dinlemiştim evlilik psikoloğu, bazı erkeklerin ergenliği 40ına dek sürüyormuş. Akıllı pek bi davranışını görmedim sorunlar hep ondan yana çıkıyor. Dua et inşaAllah.
(43 puan) tarafından
Aynen canm var öyle bir sey de 40 a yaklasinca düzelir insallah bazi huylarin düzelmesi zaman aliyor erkeklerin insallah en yakin zamanda düzelir ederim tabiki;))
0 oy
(74 puan) tarafından

Sogusun kendi yiyecek senn kafana takma ye sen sicak sicak :) benim esimde her masaya oturdugunda telefondan film acip izler hic ilgilenmiom yemegimi yiyom :)

0 oy
(13 puan) tarafından

Ay bir erkek kimle konuşur o kadar erkekler genelde en fazla bir dakika konuşur ne saçma dedikodu mu yapıyor o kadar 

(64 puan) tarafından
Hoparlörde konuşuyor bende duyuyorum boş anlamsız muhabbetler.
0 oy
(2,266 puan) tarafından

Brn olsam ne yemek yaparım  ne başka bişey keyfime bakarım acıktıysa  o mükemmel telefonuyla kendine yemek söylesin

(64 puan) tarafından
Artık bu akşam o kadar bunaldım ki kendi yediğim yemekten de birşey anlayamadım. Şayet bir daha aynısı yapacaksan şantiye de ye de gel dedim. Çünkü yediğim yemekten anlamıyorum boşa uğraşıyorum dedim.
0 oy
(127 puan) tarafından

Yemek yerden en fazla radyo açarız oda kısık sesle müzik çalar. Tv telefon asla izin vermem. Yemek dediğin sohbet ederek yediginin tadına vararak yenir. Kurallar koymalısın. Çok acil bi durum yoksa eğer tlf konuşmamali

0 oy
(195 puan) tarafından

Telfon konusmalarini bitirince soyle yemegi hazirlim de. Bende cok sinir olurum bizmki de bi haftalik yemek yerse bi haftalik yemez sinirlerim oynar bazen hic yemez. Kahvalti hazirlarim uyandiramam .takmiyom artik bi kete cagriyom gelmezse ben yiyip kalririyorum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 142 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (902 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
21 Mart 2024 Aile kategorisinde Asya15 (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (992 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 498 göst.

377,383 soru

11,293,406 cevap

34,711 kullanıcı

...