0 oy
1,531 göst.
Aile kategorisinde (64 puan) tarafından

Biliyorum bu tarz konuların burda konuşulmasını anlamsız bulanlar var yazarken de direk olarak bu aklıma geldi.. Ama bazen öyle oluyor ki herşeyi aile ile paylaşamıyorsunuz. Paylaşsanızda sorununuzu hafife alıyorlar sabret yuvan için diyorlar vs vs.. 

Onbir aylık evliyim  evliliğin ikinci ayında eşimin telefonunda bir hayat kadını ile mesajlaşmalarını yakaladım saatlik fiyat soruyordu tartıştık ve memlekete eve gitmek için hazırlandım ben bırakırım otogara dedi ve bir dağın tepesine çıkardı aptallık olduğunu söyledi ve ilk kez böyle birşey yaptığını öylesine olduğunu söyledi inandım ama ordan sonra da zamanla hiç tanımadığım kimliğini görmeye başladım. Sürekli uygunsuz videolar izlediğini aşırı kabarık faturaları dolayısıyla öğrendim.. Burdan biri söylemişti my activity Googledan kontrol edince evlenmeden de evlenmeden önce ki zamanlarda da Google geçmişinden bir kaç kez hayat kadını aradığını gördüm.. Derken dün akşamda yine Facebook da bir hayat kadının profilini incelemiş o sırada telefon kapanmış olduğu için yine ele verdi kendisini .

 İşe gidince arkasından ona bunları yazdım, içimden geçenleri... "Bir sene dolmadan sevgi saygı muhabbet adına ne varsa bitirdin resmen. Madem hal böyleyse ben niye burdayım, niye senin yanındayım. Gece boyunca bunu düşündüm. Sadakat yoksa ben neyi bekliyorum söylesene. Sen olsaydın zerrece sadakatı olmayan gözü sürekli başka erkeklerde olan birinin yanında olur muydun. Ömrünü verir miydin. Bunu sordun mu hiç kendine. Benim yerime kendini koyup sordun mu hiç söylesene. Bu dünyaya on kez gelmiycem bir kez geldim, tekrarı da olmayacak. Hayat kadınlarının profillerinden çıkamayan biri benim eşim olamaz. İster oku, ister okuma. İstersen hiç umursama. Sadece bil bak hiç ağlamıyorum. Çünkü içimde gerçekten bitti. Ben artık yoruldum." yazdım..

O da cevaben " Herşeyi abartıp abartıp durma arakadaş önerin var kim diye baktım sadece. Bıktım ya gerçekten bıktım ne yapmak istersen yap boğdun beni"

Ben ne yapmalıyım bilmiyorum. Onun gibi davransak katliam olurdu herhalde. Tepkimden ötürü bıkmış. Uzun oldu ama fikrinizi beyan ederseniz sevinirim. 

19 Cevaplar

+3 oy
(1,722 puan) tarafından

Onun yaptığını sen yapmış olsaydın yine bi kadın cinayeti olurdu eşin çıkıp namusumu temizledim derdi çünkü onlafın bildiği tek şey namusun sadece kadınlara özgü birşey olduğu erkek yaptığında o erkek adam yapar diye bi laf yerleşti bilinç altımıza çocukluktan itibaren başlıyor erkek adam kızı öper laf atar kız peşinde koşar erkek adam ağlamaz vs seyler yüzünden erkeklerde bu zihniyet oluyo malesef senin durumuna ne denir bilmiyorum bekara kız boşamak kolay derler ya o durumdayım bırak git demek bize kolat geliyor o kadar kolay olsa 11 ay bunu sen yapardın gerçekten çok zor bi durum Allah yardımcın olsun. Ailelere duyurmadıysan eğer eşinin ailesini de kendi ailenide çağır açık açık konuş yafın birgün olırda bırakırsan gelin abarttı bi anda gitti demezler oğullarına iftira attın olur herkesi topla oğlunuz düzelmezse bırakcam de gözlerini korkut yapcak başka bişey yok keşke böyke seyler okumasak ama yapacak birşey yok malesef ki. Allah sabır versin .

tarafından
Namus sadece kadinlara has birsey olsaydi Hz Yusuf a.s sakindigi neydi. Bunlar cehaletten kaynaklaniyor. Empati kurmayan insan bencil insandir. Allah sonumuzu hayir etsin
-Reklam-
+1 oy
(249 puan) tarafından

2 aylık evliyken bile aklı öyleyse eğer kanı bozuk demek ki düzemmez canım bu adam çok zor gerçekten ya bence kendi hayatına bak 

+1 oy
(2,266 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım ama bence artık büyüklerin duyması gerek senden yana bir sorun yok bırak olay büyüsün sende bitti bişeyler bebde diyorsan  herşeye hazırlıklıysan olayı büyüt üstüne git

(1,048 puan) tarafından
Aynen. Senin uyarın işe yaramıyorsa. Son koz olarak ailesine söyle. Ben yoruldum,  siz adam edecekseniz edin de.
(64 puan) tarafından
Annesi vefat etmiş, babasını saf gibi görüyor amcasının yanında büyümüş geçen sefer onlardan amcasını bizden de annemi çağıracağımı söyledim. Amcamdan mı akıl alacağım onun aklı olsa bizi bu kadar borca sokmazdı dedi. Benim de babam yok maalesef. Yani korkup çekindiği kimse yok.
+1 oy
(1,146 puan) tarafından

Ya sana bisey diyeyim  mi erkeklerin  hepsimi  aynı olur kardeşim.heo böyle suçlu olduklari  zaman üste  çıkmak  için bunaldim bilmem  ne vallahi aynı bende  eşime bir suçunu  görüp soyledigimde hemen saçmalama  sıkma beni bilemem ne.yok yaa hem her bku  ye hemde üste  çık suçunu kapatmak bastırmak için.böyle yapıp kendisni haklı gormeni sağlamaya  çalışıyor tepkini koy kendinle  ilgilen  hiç  onunla  ilgilenme evde zaten kendi  gelicek ozaman  güzelce konuş kesin  ve net konuş geldiği zaman alttan alma ama sertte  konuşma

tarafından
Oyle tepki vereverek bizi " acaba bosunami gunahini aldim" diye dusunmemize sebep veriyorlar. Erkek sacmalama, bunaldim, abarttin diyorsa kesin birsey vardir. Oyle birsey olmayan biri canim benim hakkimda nasil boyle seyler düşünürsün, seni ne kadar sevdigimi bilmiyor musun, bu düşüncene sebep ne yaptim bilmiyorum ama yanlis dusunuyorsun demeli.
0 oy
(2,172 puan) tarafından

Ne diyeceğimi bilemedim ama Allah yardımcın olsun kardesim. İnşallah herşey düzelir. Aklıma yaşlı bi tanıdık geldi oda cok bakarmiş boyle seylere ona hadi meraktan dedik seninki yeni evli karısı genç kendi genç acaba alıskanlık mı psikyatrise mi gitseniz bi faydası olur.

0 oy
(446 puan) tarafından

Hamilemisin canım. 

Baban sana sahip çıkacaksa hiç durma derim. 

Arkandan gelicektir.

İlk zamanlar kavrayamaz umursamaz ama sonradan kıymetini bilmeyen baslar.

Bu sabredilecek bı konu değil. Muhakkak ailelerinize soylemen lazım. Kaynanana senin oğlun hayat kadınlarıyla muhattap oluyor de. Kendi ailene de. Ama belliki senin alttan almalarin ona rahat gelmiş. Nasılsa yanımda diye. Ben olsam böyle yapardım. Allah yardımcın olsun

(64 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Babam yok ki. Abim var annem var. Abim çalışmıyor annemin yanında at koşturuyor. Ev benden sonra görünüş olarak bile evlikten çıkmış. Yani orda sağlıklı bir bebek hem ortam olarak hem de psikolojik olarak büyütmek çok zor. Böyle bir adım attığım zaman tamamen farklı bir şehre gidip kendi ayaklarımın üstünde durmam gerekiyor. Sıfırdan.
(446 puan) tarafından
Egerki annen bakarsa çocuğuna sende çalışirsin.
Allah yardımcın olsun. Darda koymasin
(64 puan) tarafından
Yani abim böyle olmasaydı baştan beri bir saniye düşünmezdim. Ben annemin yanında kalırdım annem bebekle ilgilenirdi. Ben de sözleşmeli öğretmenlik yapardım. Ancak abimle aynı ortamda durulmaz. Diğer ablam eşinden ayrıldı çocuğu var, hafif bir engeli var ve engelli maaşı ile geçiniyor. Düşünsene sürekli gece gündüz onun kapısına gidip abim ondan para istiyor vermediği zaman git burdan diyor. Bakarsan baba evi ama kalınacak bir ortamı yok. Buarada Onun da annesi yok. Babasını saf gibi görüyor. Korktuğu kimse yok yani.
0 oy
tarafından

Yazdigin mesaj kismini okurken ben niye agladim bilmiyorum cok zor gercekten ne diyecegimi bilemedim allah yardimcin olsun canim

tarafından
Bende cok duygulandim canim :(
(64 puan) tarafından
Âmin Allah c.c razı olsun. Çünkü kimse böyle olması için evlenmezdi.
0 oy
(4,666 puan) tarafından

Allah sabir versin canim. Kaske ilk basta affetmeseydin. Ailelere anlat durumu belki düzelir ama mesajindz yazdigi gibiyse düzelmez bnce. Ailende arkandaysa sahib cikarsa yoluna bak derim 

0 oy
(57 puan) tarafından
Ondan uzaklaş canım  aynı evde kaldığın sürece konuşmak zorunda falan kalacaksın. Cevap verme mesajına hatta.
Ailesi eğer onun bu yaptığına alkış tutmayacak insanlarsa onlara söyle. Sonra git ailenin yanına. 
0 oy
(475 puan) tarafından

Gebelik yoksa ayrıl cnm bu adam iflah olmaz sapıtmış artık

(64 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sekiz aylık hamileyim. Karnımda bebek var keşke gebelikten önce adım atsaydım diyemiyorum zira verilmiş bir nimet, imtihan olmak istemem. Ama bu noktadan sonra benim şartlarımda olan biri için o kadar zor ki anlatamam. Ama şimdiye dek birşey değişmedi geçen giden günlere yazık.
(475 puan) tarafından
Madem hamilesin cnm o zaman az daha sabret belki bebek doğunca insafa gelir utanırda bırakır huyunu belki Rabbim seni bu kezde kocanla sınıyo kocan biter bsşka dert çıkar bu dünya imtihan dünyası cnm dertler tamamen bitseydi eğer yaşadığımız yerin adı dünya değil cennet olurdu ancak orda imtihan yok sabrın sonu selamettir cnm hamilesin duaların şimşek gibi çıkıyo semalara Allahtan ümidini kesme bende sana dua ediyorum inş tez zamanda sıcacık mutlu ale hayatına kavuşursunuz meleğinizle kendine çok dikkat et üzme o tatlı canınıki karnındakide öutsuz kaygılı korkak bir çocuk olarak doğmasın olurmu ....
0 oy
tarafından
Ilk konuyu görmüş olmasan öneri ihtimali verilir, ama bunun baska aciklamasi olamaz. Bir defa olmuşsa, ikinci olmamali, ikincisine sen katlanamazsin,cok cirkin birsey aldatmak kotu de bu mide bulandırıcı, esinin annesine acman gerek bu konuyu, sen sessiz kalirsan bu boyle devam eder, senden utanmıyor, belki ailesinden cekinip utanir kendine ceki duzen verir. Bu durumlarda bebraer olmak istemezsiniz ama esin ile iliski olursa onun korunmasini söyle Allah korusun hastalik kaparsin.
(64 puan) tarafından
Zaten 8 aylık hamileyim. Üstte yazdığım yorumları okur musun sana zahmet.
tarafından
Okudum canim neyi okumadigimi düşündun, hamile misin diye sormadim ki, esinin yaptigi biirincisi hata ise ikincisi olmamali, birde canim, ben yazdigin posttu okudum, okadar cok zamanim yokki herkesin yorumlarini okuyup takip edeyim. :(
(64 puan) tarafından
Üst yorumlarda onun ve benim ailevi durumlarından bahsetmiştim. Annesi yok, babasından da çekinmiyor. Hal böyle olunca onun korkacağı kimse yok onu belirtmek istedim. Haklısın, Üstte detaylıca yazmıştım nedenle böyle söyledim canım hakkını helal et.
tarafından
Biraz once okudum estağfurullah Allah yardimcin olsun
0 oy
(247 puan) tarafından

Kocan hem suçlu hem güçlü canım. Yazdigin mesajda çok güzel ifade etmişsin kendini

0 oy
tarafından

Kanı bozuk esinin kusura bakma o kadınlara bakacak fiyat tartışması yapacak kadar iğrenç bir insan demek ki. 

İzlediği videoları kendi hayatına sokmaya çalışmış. Sen böyle bir kocanın karisi çocuklarının anasısin. 

Git annenin evine desem bu çok pis bir şey affedilck bir yanı yok. Yani boşuna ailene sakın gitme. Ailen sahip cikacaksa bitir öyle git. O adamdan sana hayır gelmez 

(64 puan) tarafından
Üstteki cevaplara verdiğim yorumları okur musun. Oralarda yazıp, anlattım. Onları okuduğun zaman ne diyeceksin.
tarafından
Okudum canim. Abinden.dolayi falan gitmek istemiyorsn heralde. Ama.sen kararlı olduğunu sürece Allah sana yardımcı olur
(64 puan) tarafından
Haklısın, birilerine sığınmak yerine kararlı olup Allah'a sığınınca güzel kapılar açılır diye düşünüyorum bende hem onunla doğmadım onunla yaşamak zorunda olayım. Sadece bebekle birlikte biraz zor olacak tek başıma ama inşaAllah her zorluğun ardından bir kolaylık vardır.
tarafından
Bnm teyzem 4 oğlunu babasız büyüttü dağın başında. Burda çay var millet kazancını çayla sağlıyor. Teyzem de çay aldı topladı 4 çocuğunu öyle okuttu öyle evlendirildi. Sonra köyde kendine iki katlı ev yaptirdi. Ama hep namazını kıldı Allah'a dua etti.
Allah kolaylık verir sana. Dualarım seninle kuzum. Allah dan cesur birine benziyosn sen bakarsın yavruna:)❤️
0 oy
(638 puan) tarafından

Git bırak ayrıl demek cok kolay.. gidecek bir baba evi var mi o evde kim kim var ? Ruhaniyeti icin cüz oku canim eşinin Allah ıslah etsin cok zor birşey bol bol kuranı kerim oku hidayetini iste yaradandan.. 

(64 puan) tarafından
Bak sen sofisin canım. Dua et inşaAllah hayırlı kapıyı bir an önce göstersin Rabbim hidayete ermeyecekse bende daha fazla üzülüp sıkılmadan yolumu ayırmak istiyorum.
tarafından
İstiare namazi kilmalisin canim evlenirkende Allah a daniaip evlenmek gerek sonunda boyle seylerle karsilasmamak icin...ailesinin olmadigini seninde babanin olmadigini yazmisin yorumlari usenmeden okufum cok zor bi durum bosanmak Allah katinda en kotu helaldir..bi kari koca bosaninca semada melekler aglarmis cok zor bir hadise...ve karninda bebek tasiyosun dua et namazlarini aksatma..bak benim kucuk teyzeme buyuk teyzemin kocasi sarkintilik etti********z herif teyzem bosicam edicem dedi ama 4 tane cocuk var napacam dedi anam babam kabul etmez kac senelikte evliyim bide dedi kizi ayri bi piskoljik rahatsiz digerleri kucuk ojula gidiyo tanidiklariyla aile buyukleriyle istisare yaptilar daha sonra istihare namazi kildi bagli bulundugu cemaatin ileri gelen buyuklerinden biriylede istisarede bulunup bosanmakaya karar verdi simdi kocasi namazili niyazli cemaate baglandi oda icinde oislik avr mi hala bilemem ama teyzem sabretti sabretmek zorundayim dedi cocuklarim icin bundan sonra katlanirim dedi...midesizlik olmuyo bu canim iyi dusunup istisare yap istihare kil Allah a sigin tevekkul edip kocana hidayet vermesini dile Allah tan...ne zalimler alim olmus hey gidi insalalh kocanda duzelir yikma hemen yuvani sabret Alalh rizasinicin ve karnindaki cocuk icin..belki bakarsin baba olunca degsiir duygulari...bilirsin bi soz vardir annelik dogustan vardir kadinda ama babalik sonradan gekir adama...Allah yar ve yardimcin olsun ne diyim cok zor burda biz bosa deriz bosama deriz senin icinde kopan firtinalari bilemeyiz ama kocanin guzel huylariyla kendini avut bi sure ona guzel yaklas evinde ona bi reis padisah mis hissi ver verki evine baglansin aranmasin sokaklarda yuva yikmak seytan isidir seytan ugrasir evlilik bozmak icin seytana izin verme
(638 puan) tarafından
Ederim canim eğer dün sabahtan görüşeydim hatme de de dua ederdim senin icin  :(
0 oy
(280 puan) tarafından

Canım sen severek mi evlendin eşin yabancı mı akraba mı 

0 oy
(280 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun canım benim dualarım seninle inşallah düzelir eşin rabbim hiç kimseyi doğru yoldan şaşırmasın inşallah bütün eşleri birbirine sadık kılsın inşallah aminnnnnnnnn 

0 oy
(817 puan) tarafından

Aklıma şey geldi allah korusun böyle bi insan sana hastalık falan da bulaştırabilir bence yatağına girme. Ailelere söyle hasta olmaktan korluyorum falan de rezil rüsva olsun.

0 oy
(137 puan) tarafından
Sen o adama ne desen boş ben bütün yorumlardan bunu anladım. Seni anlayabilmesi için kendini senin yerine koyması lazım ve senin ona böyle bi korku yaşatman lazım. Yakın bi arkadaşınla konuş ve durumu anlat. O arkadaşını telefonuna herhangi biri diye kaydet yada hiç isimi kaydetme sadece numarayo kaydet. Sonra sevgilinmiş gibi mesajlaş. Kocan o kadınla nasıl mesajlaşıp sohbet ettiyse sende aynen onun gibi sohbetler et. Sonra onun o mesajları görmesini sağla. Ondan sonrada açıklarsın herşeyi. Beni anladın mı şimdi de. 
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Ay kiiizz okurken nasil sinirlendim ayol dicek bisey bulamiyorum vallaha

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 170 göst.
28 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aslicikk (802 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
0 oy
6 cevap 152 göst.
0 oy
9 cevap 469 göst.
27 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Minikmeleklerim (7,768 puan) tarafından soruldu

374,599 soru

11,203,916 cevap

34,506 kullanıcı

...