0 oy
366 göst.
Moda kategorisinde (51 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Kizlar ya 13. Haftamdayim karnim az da olsa hafif cikkin (bilirsiniz) zaten kotu bu. Ne hamile gibi ne degil dibi bi göbek. 

 47 kilo idim simdi simdi tartilmadim ama bi 50 hissediyorum kotlarimin hicbirini giyemiyorum dar oldugu icin (50 cok bi kilo degil dicimsiz gobek yuzunden kendime bisey yakistirmiyorum yanlis anlasilmasin)

Elbiselerle de herzaman rahat edemiyorum sicakta yaniyorum. 

Guzel Guzel giynemeyince de bunalima girdim bayramda ailemin yanina memlekete gidecegim hala ne alacagima karar veremedim kendime bisey yakistiramiyorum 

Bi elbise gosterdim esime askili dizin altinda bitiyor cok cok sirin.

Cocuklu kadinsin artik agir ol diyerek guyaaa saka yaparak beni degistirmeye degistirmeye calistigini attan alltan hissettim. Sen de cocuklu adamsin eski giydigin  kiyafetleri kiyafetleri aksam bi gozden gecirelim dedim  

 Makyaj bile yapmami istemiyor artik (birine suslenmek olarak algiliyor halbuki nie makyaj  yaptigimiz cok acik deil mi?) 

Hadi bana moral verin siz ne giyiyorsunuz hem guzel hem de rahat ne alabilirim penye sortlarla geziyorum sinir oldum :D

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Benim eşim çocuk olmadan herşeye karısırdi şimdi hamileyim fazla ellemiyor bende dizimin altında giyebiliyorum başka yok fazla açık giydirmez bunada şükür beterin beteri var :D

(51 puan) tarafından
:D biktirdilarr yaa :D
-Reklam-
0 oy
tarafından

Eşimin bütün kıyafetlerine el koydum 15 kilo falan aldım çünkü :) ne kadar derse desin sen kendi benliğinden fazla taviz verme eşinin de sözünü dinle dengede tut canım 

(51 puan) tarafından
Haklisin canimm
0 oy
(518 puan) tarafından
Valla artik eşimin eşofmanlarini giyiyorum tek rahat ettiğim giysi onlar.nereye gitsem eşofmanliyim esimde artık alıştı ilk zamanlar garip bakıyordu geçen bir düğüne gittik evde denemediğim kıyafet kalmadi,:))
(51 puan) tarafından
:)) hepimizin ortak derdi :)
(518 puan) tarafından
33. haftadayim bir an evvel hayırlısıyla bitsin giysi derdi birşey değil agirlastim uyku yok istahsizim tabi doğurup eski kotlarima girmem lazim,:))
(51 puan) tarafından
Hadi insaallah. Aslinda en onemlisi sanirim kabullenmek. Hamileligi kabullensem sorun cozulecek de daha karnimda hissedemedigimden kendimi cirkin hissedip bunalima giriyorum :)  hedeff eski kotlar :)
(518 puan) tarafından
Evet sloganimiz bu:eski kotlarima girmek:))

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 741 göst.
6 Ocak 2020 Aile kategorisinde DIDO (2,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,027 göst.
28 Ekim 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 452 göst.
19 Ekim 2019 Diğer kategorisinde Sevda❤❤❤❤ (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,152 göst.
3 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Kaynanasizgelin (797 puan) tarafından soruldu

377,758 soru

11,306,535 cevap

34,735 kullanıcı

...