0 oy
1,128 göst.
Aile kategorisinde (3,151 puan) tarafından
tarafından kapalı
Olay bayaaa bi uzun o yuzden hic girmiyorum az once aradi beni tartistik telde ve yuzune kapattim. 2 dk sonra yine aradi acmadim sonra esimi aramis sanirim ona laf soylemis esim benden yanaydi zaten uzun zamandir doguma son 1 haftam var. Esim ailesinin ne mal oldugunu gorsu benim yanimda suan az once eltimi aramis yarin seni memlekete yolluycam hazirlanirsin demis noldu diyince canim cok sikkin moralim bozuk bosver diye kapatmis sesi kotuymus baya. Beni aramadi bilerek sanirim sinirliyim diye oda uzgun diye bende suan aramadim. Sizce esimi arayip konussam mi biraz zaman gevsin sinirler durulsun mu. Cunku suan olay sicakken bisey dese bende altta kalmayip cevap versem ikimiz kavga edicez bu sefer. Sizce napim kendisi suriyede bu arada bilen bilir. 25 inde gelecekti doguma. Hemen arayip konusim mi bekliyimmi.
notu ile kapatıldı: Hakaret içerikli başlık

7 Cevaplar

+3 oy
(52 puan) tarafından
Canım Cok haklisin biliyorum senin sorunlarını ama başlık olmamış bence yanlis anlama kayinbabamin ağzına sıçtım biraz ağır olmuş ve senden yaslarca buyuk bence ne olursa olsun öyle yazmasaydin keşke bu kendi fikrim canım 
(3,151 puan) tarafından
Valla k.pederim bana afedersin senin a.naa koyim demis insan anamdan babamdan cikmis insan agzina scrim itoglu ** hepsini kullandi bence dahada fazlasini hakediyor ama bunu yazdim cok doldum artik kac gundur acillerdr geziyorum 1 gram merhametleri yok agliyorum uzuntuden :(
(12,773 puan) tarafından
Aaynen suan konu  bilmeyen bu lafindan dolayi seni suclar ustune gelirler
(3,151 puan) tarafından
Gelsinler umrumda degil canim cidden o kadar cok sey yasadimki bunu takacak durumda degilim inanki. Okuyacaklarini bilsem destan gibi uazmayida bilirdim buraya ama o zamanda usenip okumazlar cogu kisi. Merak eden ozelden sorarsa derim zaten. Gerek yok burda herkeside sıkıp herseyi de ortaya dökmeye bence.
-Reklam-
0 oy
(461 puan) tarafından
Baslık cok ayıp olmus canm.  Ne olursa olsun o bır baba. Cok ayıp. 
(3,151 puan) tarafından
Oyle baba olmaz canim bir kere babalik yapmamis. Simdide esime beni bosaticakmis
 Olaylar uzun diye yazmadım anlatma imkanim olsa eminim sen bile daha fazlasini derdin. 2.cocugum fogacak son 1 haftam. Ve bizi bosanmaya zorluyor.
(461 puan) tarafından
Allah ıslah etsın o zaman ne dıyım
(3,151 puan) tarafından
Cok uzgunum esimle konusmak istiyorum ama bi yandanda ikimizde sinirliyiz ve morellerimiz bozuk onla kavga etmekte istemiyorum iyiyken. Bilemedim bezdim valla.
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Bence hemen arayıp konuşma derim. Sakinleş muhakkak aralar durulsun yoksa uzak yerde kırgınlık filan çok zor olur. Yapma bence bekle derim bu arada o şeytan adamı engele at canım o kadar ağır küfreden yuva yıkmaya çalışan insanı asla ama asla affetme ömür boyu muhakkak ilerde yine ayırmaya çalışır
(3,151 puan) tarafından
Aynen oyle menfaatci. Hicbir faydasi olmadi aksine bizden gecinmeye calisiyor 45 yasinda sapasaglam 5 senedir calismiyor keyfinden. Bizden bekliyor. Ettigi kufurlerde yine boyle buyuk bi kavgada bosanma derecesine gelmistik esimle o zamanlar aileciydi tabiki itoglu ** a.na koyayim hayvanoglu ****** agzina scarim tarzi kufurler tabi bende altta kalmamistim o zaman gecen gene bi olay oldu agzina scarm dedi bana esim artik goruyor meyin noldugunu benden yana oluyor. Onlarda ona kuduruyo aramizi bozmaya calisiyor.
(1,517 puan) tarafından
Gebersin ******** ne saygı ne edep var hangi hakla kalkıp sana küfretme hakkına varıyor anlamıyorum adamın kesin beyninde hasar oluşmuş para para diye. Yakında para için size daha neler yapmaya çalışır ayy çok şükür aynı şehirde değilsiniz inşallah saatlerce uzaklıktasinizdir
(3,151 puan) tarafından
9 saat uzaktayiz ama inanki yetisiyorlar ordan bile. Simdide acikligima takti neymis kapancakmisim oglun boyle seviyor boyle aldi beni diyorum o seni kapatmazsa benimde oyle evladim yok diyor. Ay cok uzun olaylar hep. Geberseler keske toptan kurtulsam.
(1,517 puan) tarafından
Allah yukarda muhakkak layigini bulur pislikler. Bide ona ne *** düşüyor kendi kârısina çocuğuna baksın sadece eşin sana müdahale edebilir Allah'ım sen akıl ver ya. İnşallah bu*****l insanlardan  tamamen kurtulursun
(3,151 puan) tarafından
Insallah allah razi olsun. Postumda neden kapatilmis acaba cok merak ettim sebebi neydi.
0 oy
(3,532 puan) tarafından
Kimi insan öyle  kötü oluyo ki seni üzüyo yioratyo ama seni kimse anlamiyo uzuldgnle kaliyon  allahım yardmcin olsn  canı yanan bilir canım Allahın iyi insanlarla karşılaştırın seni üzülme Allah buyuk evlatlarını dusun
(3,151 puan) tarafından
Esim biliyoda iste onuda üzüyorlar o uzulunce bende üzülüyorum. Simdi konusmuyoruz sakinlesmis midir acaba arasammi yada mesaj atsammi diyorum ama ne diycegimi bilmiyorum ona. Babasinin beni aradigini konusmamizi bile soylemedim biz kapatınca k.peder onu arayip ona yüklenmiş oda bana bisey demedi babam aradi vs diye.
(3,532 puan) tarafından
Şuan bise deme arama sakinleşmek en iyisi şuan knsmaniz iyi olmazbnce canım zaman geçsin sende rahatla  biraz
(3,151 puan) tarafından
Evet ben sakinlestim suan biraz sinirim ge ti ama agrim var stresten cok kasildim. Vatsaptan yazdim simdi napiyosun diye ama gormemis.
(3,532 puan) tarafından
Balkona çık bi temz hava al üzülme Bebisin için  canım. Allahım yardmcı olsn ins
(3,151 puan) tarafından
Cok sagol amin canim ♡
0 oy
(800 puan) tarafından
Arama esini canim. Bir sey der yanlis anlarsin tartisma cikar. Bekle biraz 
(3,151 puan) tarafından
Aramadim oda aramadi zaten. Mesaj attim daha suan vatsaptan napiyosun diye ama gormedi henuz. Cok üzülüyorum onada.
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canim ben olsaydim arardim ama bu durumlari konusmayacaksan ara. Sesini duymak iyi geliyor bana seklinde yaklasirsan oda sakinlesir belki.
(3,151 puan) tarafından
Sinirli gibi degildi aslinda eltimi aradiginda ama morali bozuk uzgundu kendide demis zatrn canim sikkin cok falan diye kapatti hemen bilerek beni aramadi demekki yoksa beni arardi yani. Vatsaptan simdi yazdim napiyosun diye gormedi henüz.
(446 puan) tarafından
Eltin senin yanindami o ne alaka onu anla.madim
(3,151 puan) tarafından
Yanimda canim guya dogumdan once yarsima gelmisti hicbir seye elini surmuyor yap dedigim halde oturuyor yine ben yapiyorum oda beni izliyo.
(446 puan) tarafından
Ne demeye gelmisya gelmeseymsi
(3,151 puan) tarafından
Tatile canim yatmaya kaynanamla bir oturuyor evisi tarla isi yogun bu aralar akli sira ordan kacti bende seviniyordum yarsim edecek diye. 37+4 hamileyim son 3 4 gün kaldi dun koltuk sildim banyo fayanslarini fircayla kopukle yikadim oturdu beni seyretti resmen.
(446 puan) tarafından
Aman bı dahada çağırma bide onun bogaziyla ugrasmazsin derdinin arasinda
(3,151 puan) tarafından
Aynen oyle. Geldiinden beri 2500 tl para harcamisiz ve kira fatura flan odemedik sadece onun tutumsuzlugu yuzunden
 Bakici kadin tutsam 1 aylik daha uyguna gelirdi..
(1,865 puan) tarafından
Ben olsaydim yollardim geri. yani ben islerimi hallediyorum sen duzenini bozma evine dön derdim.  Dogum zamaninyardim ve destegi olmayanlari varligi boş kalabalik oliyor direk.
(3,151 puan) tarafından
Bos kalabaligi geçtim dahada is cikariyor. Cocuguna mama filan yapiyor bulasik cikariyor tezgaha biriktiyor topla diyosun toplamiyor o cocuk gece boyu agliyo sesi gidiyo bakmiyo aciyip ben mama veriyorum bazenleri bebegim az kilo aldi diye muz kasar aldim eve fazla fazla mama yapiyo cocuguna bitiriyor o cok fazla ziyan olcak deyince dinlemiyor bebek yemeyince dokuyor bende yiyemiyorum haliyle aldigim cope gidiyo en azindan kendi pisligini temizlese kendi cocuguna baksa yokmus gibi sayarsin ama dahada engel cikariyor.
(446 puan) tarafından
Ne zaman gidio gutmiomu daha esinle konustunmu peki akşam konussammi diodnya
(3,151 puan) tarafından
Konustuk ama normal sekilde hic o konudan bahsetmiyor bende sormadim hic. Normal konulardan konusuyoruz oyle napiyon iyimisin cocuk nasil vs vs. Askim filanda diyor konusurken iyi yani bana karsi. Eltimde esim gelince gidecek. Esim gelcek onu terminale goturup bindirecek otobuse yolluycak.
(446 puan) tarafından
İyi bari canm oda sana yanstmamaya calisiodr eltinde gitsn bu zahmet
(3,151 puan) tarafından
Aynen galiba oyle ama deli gibi merak esiyorum ne konustular naptilar. Eltim zaten illallah dedirtti bana bi gitse bir daha esimin tarafindan bir allahin kuluyla gorusmiycem.
(446 puan) tarafından
Merak edersncanm illa inşallah istediğin gibi olur
(3,151 puan) tarafından
Aynen amin allah razi olsun
0 oy
(8,082 puan) tarafından
Kesınlıkle arama esın konusana kadar da konusma.Ilımlı olmaya calıs magduru oyna yoksa basın cok agrır. 
(3,151 puan) tarafından
Aramadim ama simdi yazdim vatsaptan napiyosun doye görmemiş. Magdur oynamama gerek yokki canim zaten esim bana olanlarin farkinda magdur oldugumu biliyor hakli oldugumuda biliyor. Ama ailesi ona yuklenince oralarda adam zaten gorev basinda bide psikolojisini bozuyolar kafasina takiyo oda üzülüyorum onada yani.
(8,082 puan) tarafından
Yanı sınırle yınede kotu seyler soyleme anlamınds dedım magduru oyna dıye.Kotu bı durum ınsanın aılesı ve esı arasında kalması.Allah ondurmasın onları da
(3,151 puan) tarafından
Haklisin. Amin aynen aile bile degil bebeklikten beri esimide hep ezmisler ne analiklari ne babaliklari var esimi babaannesi buyutmus zaten ayni evin icinde. Bu yasa geldi hala kullanmaya calisirlar esimde 1 senedir uzakta gozu acildi anladi noldugunu simdi kudurdular.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 329 göst.
21 Temmuz 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 56 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Busra2607 (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 45 göst.
23 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kaavi (1,839 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 65 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Eda34 (263 puan) tarafından soruldu

374,637 soru

11,205,004 cevap

34,507 kullanıcı

...