0 oy
1,521 göst.
Diğer kategorisinde (125 puan) tarafından

Kızlar sıkıntıdan catlıcam böyle meraklı bir baslık acmak isdedim.))

Oynamak isdeyen buyursun:)) 

Kafamızda karışır:))

Böyle.. Her kes hayatı boyunca söylemediyi bir seye Cesaret  yapıb söylicek.  Bu kötu bir şeyde ola bilir yani  kendisini sıkısdıran vicdan azabı veren komik vasına komik bir hikaye geldiyse utanıb söylemiyorsa buda ola bilir.)))

Birde burda her kes her kese soru sora bilir yani isdediyi soru :))

İstenilen soruyada Doğruluğu kullanıb doğru cevab vere bilir:))

Bu eylence amaclı bir post sadece lutfen uyarı falan urasmayın :))

Güne pozitiv başlayalım:))

İlk ben spyleyim o zaman:" Cocukken hep konsuların  evlerinin anahtarların çalıb  kazasyonlara atardım*)) Onlarda arar dururlardı kapılarıda acık kalırdı)))

Doğruluga kalınca sorun cevablıcam))

14 Cevaplar

+2 oy
(59 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Cocukken beni kiran arkadaşlarımın ayakkabilarını kesiyodum pişman değilim :D
(59 puan) tarafından
Oyle tabi bugünbebek kıyafetleri gördüm Allahim insanin ici gidiyo :))
(137 puan) tarafından
Ben 4. Sınıftayım bi çocuktan hoşlanıyordum. Bi kızda başka bi kıza zeynep o oğlanla öpüşmüş demiş bide köy yerinde böyle şeyler çok ayıp bide daha çocuğum. Neyse bunu söyleyen kızın arkasından koştum ama o çok ilerideydi taaaa evlerine kadar kovaladım yakalarsam saçını başını yolacam ki sınıfın en hırçını bendim :) neyse evine kadar kovaladım ama yakalayamadım. annesi ne oldu dedi kızın okula gelirse onu parçalayacam dedim annesinede küfürü basıp eve gittim. Kız o gün bugün okula gitmedi :) yazık korkudan okulu bıraktı :) sonra ben avrupaya geldim yıllar sonra kızı gördüm yinede sinirliydim mutsuz evliliği var diye sesimi çıkarmadım
(125 puan) tarafından
Ya ben olsaydım agzın gözun patlatmısdım o kadar kinxi biriyimdir )))
(137 puan) tarafından
Ben kinci değilde yalanı sevmem bide haksızlığa kesinlikle gelemem
(125 puan) tarafından
Ay tabikide canım haksızlık cok kotu bir sey zaten(
-Reklam-
+2 oy
(515 puan) tarafından

Üniversite hayatım boyunca çok saçma sapan işler yaptım aileme yalanlar soledim ama çok pişman oldum keşke de yapmasaydim diyorum 

(125 puan) tarafından
Canım yaa bende lise dönemimde yapdım. Cok keşke bende yapmasaydım.  Deyersiz insanlara göre  teyzemleri uzdum. Arkadas sandıklarım g...  cıkdı. Ehh bos ver o zaman yasayıb keski toplamasaydık. Şimdi böyle olmazdık))
(515 puan) tarafından
Yani o da var yaşayıp göreceğimiz varmış herşeyin hayırlısı inşallah evlatlarımız hayırlı olur
(125 puan) tarafından
Amin canım  tabiki yasamasaydık o yanlışları şimdi yapardık ve vşbuda lise unversite donemindeki gibi olmazdı daha cok koyardl bize ,, sukur bu gunumuze))
+2 oy
(1,456 puan) tarafından

Bende eskiden siyah beyaz televizyonlar varken ozamanlar her yer siyah beyazdi sonradan yeşerdi zannederdim :)

(1,456 puan) tarafından
:))) buda iyiymiş
(1,509 puan) tarafından
Ayse suleyman bende yesil gozlu olanlari yesil goruyo heryeri zannederdim hatta bir arkadasima sen etrafini yesil mi goruyosun demistim o da bana sende etrafini kahverengimi goruyosun demisti bayaaa gulmustuk
(1,456 puan) tarafından
:)) baya komikmiş. Arkadaşınız da güzel cevap vermiş  :)
(125 puan) tarafından
Ahahatyyy :))  nasıl akıl ettin ya))
(125 puan) tarafından
Baya kapak yapmış kız ))) o ne soru Allah askına  :))
+1 oy
tarafından

Saklambac oynarken bulamasinlar diye ceviz agacina tirmanip uyuya kalinca iki metreden yere yapismistim  :D arkadaslarima hava aticam diye 3 metreden uzun batakligin bi basindan diger tarafina gecerim deyip ortaya yapismistim sadece gozlerim parliyodu bi temiz dayak yicektm annemden ama dedeme derim diyip yirtmistim :D korebe oynucaz diye bes kisi bi arkdsimizi kandirip gozlerni baglayinca dovup kacmistik annelerimiz birbirne girmisti :D dedemin stokladigi uc kutu cay tatlandiricisini alip mahalledeki cocuklara seker partisi vermistim :D lisede surekli okulu kirardim sigara icki icmisligim erkekli ortamlarda cirit atmisligim var pisman degilim ders aldim ve suan hayatimi dinime uygn yasamaya calisiyorum yasadiklarim akillanmama vesile oldu

(125 puan) tarafından
Ahaga unuttunmu kızı Allah iyiliyni versin ya)))) bende cocukken bir kere  annem yanımda baba dedemi sövmusdu sora beni dövnusdu bende icimde dedimmki. Tmm sen görursun babam geldiyinde ona söylemisdim ki annem senin babanı sövuyor diye Alllahım kiyamet kopdu babam annemi neyi varsa dövdu. Benide göturub evden gitti. ALLah gunahımı aff etsin. Ne deyeyim benim cocugummyaparsa belki öldururdum onu ))
tarafından
Valla insan hic kiyamiyo cocuguna olumden bahsetme bosver :)
(125 puan) tarafından
Bilmem ama benim cocugum benim gibi olsaydı deli okurdum belki ))
tarafından
Allah sabrini verir canim :D korkma
(125 puan) tarafından
İnseallah canım amin ))
0 oy
(225 puan) tarafından

Bende kucukken cok yaramazdm 3. Katta otryordk pencerelerin demiri yoktu bir penceredn cikar digerinden girerdim dam' ın kenarinda gezerdim balkon demirinin arkasina gecerdim bakin ben burda durabiliorm derdim komşunun damına atlardim hep boyle tehlikeli is pesindeydim:) bir günde ben de örgü orecem diye tuttrdm okula bile gitmiyordm annem hep saklardi mili benden bende buldum sonra annem salona geldi o görmesin diye koltuga oturdum mili de arkama koydum arkama bir yaslandim mil sırtıma girdi bicaklandim sanmistim yarıya kadar girmisti annem korkudan agladi yengem geldi kremledi çıkardı orasi hep delik kaldi hala da izi var. Ve yine bir defasinda evde soba kurardik o sobalarin helkesini kaldirmak icin demirler var bi gun oturuyoruz ben onu elime aldm annem de ttuttu aldi elimden ben aliyorum annem cekiyor ben aliyorum annem cekiyor derken ben hizli cektim alip kacarken kancali yeri gözüme takildi bildigin gozume girdi ayy nasil korktuk babam kucagina aldi demiri zorla cikardi o zaman hastane falan sigortamiz da yoktu babam cikardi ama nler cektik gozum gormedi o gun ertesi gun teyzemin kizinin karnesiyle saglk ocagina gorunmustum krem damla yazdi gonderdi cok sukur zarar gelmemisti sadece bir gun bugulu gördüm cok uzun oldu kbakmayin:)))) cok yaramazdm

(125 puan) tarafından
Ahaha kız evinde dura biliyormusun şimdi ne yaramazmıssın kız bebisin sana benzese yandık valla ))) ben yaramaz diyildim hep alttan altta işler yapardım şimdiki gibi)))
(225 puan) tarafından
Benim kizda karnimda durmuyor masallah cok hareketli esime diyorum insallah bana cekmez :)))
(125 puan) tarafından
Oho isn var valla sana cekse yandın ya şaka tabiki )) Allah salıklı etsinde gerisi bos cocuk bu duse duse buyumeyi orenicek
(225 puan) tarafından
Aynen canim amin. Ama benim yaptgmi yapmasin ya :) smdi dusunuyorumda kizim olcgi icin annem benden neler cekmis canim annem benim oy oy :)
(3,522 puan) tarafından
Ben hatırlamıyorumm hatırladığım tek bişey var çok küfürbaz olduğum:))) o küçük yaşta sen nerden biliyosun ana avrat düz gitmeyi:)) gül dam dedin dikkatimi çekti adana tarafında genelde dam derler damda yattığımız için yazları memleket neresi cidden fena yaramazmışsın inşallah çocuk sana benzemez:))
(225 puan) tarafından
Tam uzerine bastın adana da oturuyorduk :)
(125 puan) tarafından
Anlıyorsun tabi )) bir gun cocukdum annemi kızdırdım. Bana seninde senin kendi gibi kızın olsun anlarsın inseallah dedi yaa cok kotmusdu bana 12 ve ya 13 yasm vardı oturub hönkyrtuyle aladımki neden bana beddu a ediyorsun ))))
(3,522 puan) tarafından
Yok artık:))) Adanalı mısın peki canım
(3,522 puan) tarafından
Fısdığım bütün anneler hemen hemen o kelimeyi kullanmıştır seninde çocuğun olsun anlarsın görürsün beddua niye ediyorsunuz ki Allah Allah:)))
(125 puan) tarafından
Ayy kufur  ))) ya hic sevmem uzerne alınnma canım ama kızda hic sevmem. Bende oglan kocam diyor kufru oyretecem sindiden kavga ediyorum benim cocugum yapmaz diye tabi o zamanlar her kes oyredirdi. Sende yanınageleni dumduz söyerdin dimi )))ahb seninseni))
(225 puan) tarafından
Anne olunca anlarsin dedikleri bu olsa gerek :) memleketim osmaniye ama 22 yil adana da oturduk canim adanaliyim da diyebilirim :)
(125 puan) tarafından
Yok ya anlamısım ne kadar cekdirdiyimi anneme o yuzden korkdu gözlerim ya benim cocugumda benim gibinokursa diye cocukluk isde)))
(3,522 puan) tarafından
Kız gül bilir adana da aptallar dedikleri bi millet var onlar hep böyle küfür falan ederlerdi ama ben o zaman annemin karnındaymış bizimkilerle kavga etmeye gelmişler orda bi küfür bi küfür bende doğunca onlar gibi aile dostumuz bi amca var ona küfür edermişim :)) 4 /5 yaşındayım dedem dermiş bu kız nerden öğrendi bu küfürleri şuan bende sevmem küfür eden bayanı kızı çocukken oluyor yani ister istemez zaten akıl erse yapar mı:)) Gül neresinde yaşadınız yüreğir cumhuriyet mahallesindeyiz biz tabi şuan değil ben ist gelin geldim ama Allah izin verirse şubatta doğum yapmadan eşimle bi adanaya dayımlara gidicez moral olsun diye:)))
(225 puan) tarafından
Bize yakinmissiniz bizde yüreğir leventteydik cnm polis okulunun orda :) adana başka yaaa benmde esimin tahin yeri edirne o yuzden burdayiz senede bir kez gidiyoruz adanaya ama yazin aslaaaaa cekilmez adana :)
(3,522 puan) tarafından
Yazın fena zaten adana yakınmışız evet sonbahar ya da ilkbahar uygun adana için yazın cidden çekilmiyor cehennemi yaşıyoruz adeta bence cennete gidecekler o sıcağı çekenler çünkü bu dünyada cehennemi yaşıyorlar:)))
(225 puan) tarafından
Oralar baya bi karışık bir an once tasinmaya bak. Levent bile karisti annemler tasindi ordan
(493 puan) tarafından
Aynen cnm ama ev mulk malesef kendi evimizi alana kadar idare etcez
(3,522 puan) tarafından
Sen tam kiremithane gibi belalı yere gitmişsin kız yamaçlı anadolu tarafıda öyle ama kiremithane ve 19 mayıs mah. Valla bi an önce taşınmaya bak:))
(493 puan) tarafından
Ben zaten yuregirliyim alistim bacim :) benim oldugum mahalle temiz cok sukur disariya da hic cikmam zaten olaylardan felan da hic haberim olmaz :) mahalle pazarina da gitmeyiz esim arabayla baska pazara goturur
0 oy
tarafından
kucukken bize misafir gelirdi eger cocuklari falan varsa mesela iyi anlasiyorsak o zaman caktirmadan gider ayakkailarini oteye bi yere atardim belki ayakkabilatini bulmazlarsa gitmezler diye :) cocukluk iste dusunceye bak :) 

bir de lisde cok cilgindim canm ne isterse yapardim okuldan kacardim sigara icerdim cahillikti belki ama sorarsaniz pismanmiyim diye degilim. yaptiklarim icin tovbe ediyorum ztn ama o zmaanlar onlari yapmasaydim suanki aklim olmazdi. suanda kapaliyim temiz yasiyorum hayatimi. hatalarimdan ders cikariyorym yani. 
(1,509 puan) tarafından
Bende sevmedigim misafirlere yapardim zaten bahatil inanc ya atakkabisina tuz koyarsan kalkip gidermis akla bak sen
tarafından
Allah Allah ilk kez duyuyorum :)
(1,509 puan) tarafından
Bir denesene bakalim ne olacak
tarafından
tamam deniycem :) sen dennemissin ya sonuclar neydi peki
(125 puan) tarafından
Ahahaha  koyun haber verersiz)))
0 oy
tarafından

Ben tek cocugum ergenligime yada kendimi tam olarak bilene kadar hep evlatlik olduğumu düşünürdüm. Bi de hiç bebeklik fotografim yok. Annemle babam konusurken gizli gizli dinlerdim gece onlar uyumadan uyumazdm ben uyuynca konusurlar diye. Sonrasinda dedm annem 16 yasndayms beni dogurdugunda deli mi 16 yasnda cocuk diye ölücek :))

(125 puan) tarafından
Yaa kıyamam cocukluğun pskolojik gecmis canım uzuldum. Bende tek cocugum. Ben dunyaya geldoyimde babam 36 annem 33 yasındaymış. O zamanda her hesin anne babası isde geccdi  bana hep sorarlardı buseninn dedenmi diye neden bu kadar yaslı diue ama takmıyordum benn
tarafından
Smdi evlatlik oldugumu ogrensem annemi dünyalara degismezdm. O zamanlar niye öyle düşündüm bilmyrm:)
tarafından
Neden bilmiyorum ama bende oyle dusunurdum:)) 2abim var dusunurdjm belki kizlari olmamis beni evlatlık almislaar tek kizdim cok severleedide beni neden oyle dusunduymu anlamiyorum:))
tarafından
O zamanlar oyle diziler coktu zengin ailesi fln cikiyodu sonradan ortaya cocuk secim yapmak zorunda kaliyodu:) ben kesin onlardan etkilendim
(125 puan) tarafından
Aynen katılıyorum)
0 oy
tarafından

Kücükken evdeki tüm perdeleri yukardan aşagi dogru jiletle keserdim. :D

(125 puan) tarafından
Kız jiletle niye ya ?))) Ne sorunun vardı perdelerle ben yapsaydım öldururdu annemm valla :)))
tarafından
Hosuma gidiyordu :D
(125 puan) tarafından
Sapık))))))))))
0 oy
(278 puan) tarafından

Ben cocukken herkesten dayak yer eve aglayarak gelirdim orta sinifa gecince beni doven herkesi ben dovdum ocumu aaldim :) 

(125 puan) tarafından
İyide yapar valla:)) ben olsam bende yapardım ne yalan söylesim ) ben senin kocanı bilurum bak_:)))
(278 puan) tarafından
Abooo ben yanarm kiz bisi deme haaa aramizda ama arkadasca tabi eski sinf arkadaslarm aramizda valla bisi yok :)))
(125 puan) tarafından
Ahaha saka kız))) saka yapdım.   Olur öyle seyler tabi canım ya ama be bileyum ben kocamda göryrsem kiyameti koparırdım valla
(278 puan) tarafından
Kiz hepsi evli parkli :) arkadaslarin tabi benm esim oyle isi olmaz teli meli suana kadar kurcalamadi guven onemli kuzum o guveni vermiim
(125 puan) tarafından
Tabi canım saka yapdım sadece ama bizde öyle diyul biz kurcalarız bir birmizin telfonun tanısdəğmız ilk gunden beru bizde artık guven eksikliyi deyilde  .. alıskanlık deyelim))
0 oy
(1,146 puan) tarafından

Benim esimden önce 3 yıllık bir ilişkim vardı askere gitcekti neyse bende o askere  gitmeden  önce eğlencesi vardı kuzenimle beraber gittik neyse gece 1 2 derken telefonu kapttaim clube eğlenmeye  gitmiştik annemlere bile haber vermemistim  çünkü alkol aldım die  taa 2007 yılından bahsediyorum =) neyse annem babam aradı acmadim ablama msj attim alkol aldım gelemem die cesarete bak çok korktum  neyse sabah oldu eve gitcem benimkine  msj atayım  derken babama atmisim ayyy  eve girdim kapıyı açar açmaz annem saçlarımı  yolmustu  bir dovmustu  beni anlatamam  haklıydı telefon hat paramparça saçlarim  ellerinde çok pişmanım Allah im affetsin  bende anne olucam çünkü evladimin  yapmasını  istemem yerden  göğe  haklılar =) cahillik  işte heyecan  aradık kendimize agzimin payını  iyi almıştım 

(225 puan) tarafından
Mesaja ne yazmistin merak ettim :)
(1,146 puan) tarafından
Aşkım ben kapının onundeyim  çok korkuyorum  eve nasıl gitcem die kapıda bekliyorum hala yazmıştım zaten o kapı açıldı =)))))) o bebeğim  die kayıtlı  babamda baba.die ondan  Allah im ya ne kadar cahillik =)) ç
(225 puan) tarafından
Ayy cok fena yaa hep korkmusumdur yanlislikla sevglme degilde babama yazarim dye :)
(1,146 puan) tarafından
Oldu cahillik napalım baskı korkuda  vardı biraz oyüzden böyle cahillik yaptım napayım Allah im affetsin
(125 puan) tarafından
Ohio pot kırmıssın ki sen valla ben oksam napardım bikmiyorum. )))) yerinde olmak isdemezdim heç)))
0 oy
(2,082 puan) tarafından

Ben çok sakın bir çocukluk geçirdim hep arkadaşlarımdan dayak yerdim sakın sesiz zararsız olduğum   için kimse beni sevmezdi arkadaşlık kurmazdi bu yönden çok yara almışligim var onlar beni döverdi ben yinede yanlarına yilisirdim birde bizden 1 yas büyük bir arkadaşımız vardı o bizim patronumuzdu onun himayesinde olurduk ne isterse alır getirirdik allah biliyor ya kız şuan utancından suratımıza bakamıyor :D işte bu yüzden biraz öz güvensiz ve cesaretsizzim 

(125 puan) tarafından
Kiyamam sana bence sen duvarlarnı asmalısın canım benim
(2,082 puan) tarafından
Eşim sayesinde geçer inşallah yavaş yavaş birde anne olacam allah nasip ederse olgunlaşır kendimi toparlarim.  Umarım psikolojik baskı berbat birşey ve sonucu malesef ki izguvensiz ve yanlizlik oluyor
(125 puan) tarafından
Evet canım benim Allah bebidini ve kocanı sana cok görmesin
(2,082 puan) tarafından
Amin canım cumlemizinkini insallh
0 oy
(188 puan) tarafından

Küçükken abimi yengemden kıskanıp telefonunu calmıştım konusamasinlar diye :) 

(125 puan) tarafından
Kız sendemi nerdeysinndiye bakınıyordum  nasılsın?
(188 puan) tarafından
Iyiyim canm sen nasılsın :)
(125 puan) tarafından
Ehh isde canım. Ertesi gun gece hastanate kaldırıldım sancım janəm geliyordu. Bir gece kaldım ciyer acıcı falan vurdular kalmadım cok özeldeyum diye gune para alıyirlar kocama kiyamadım teyzemlerdeyim yine  sancı gelib gidiyor isde ne olucak bilmiyorum.  O yuzden gir miyordum iki gundu simdi girib cvblandırayım dedim
(188 puan) tarafından
Geçmiş olsun canm dikkat et kendine
(125 puan) tarafından
Sagol canım sende dikket et. Diz nasıl olduniz barısdınızmımcanım?
0 oy
(8 puan) tarafından

hayatimin en buyuk pismanligi evlenmek oldu. zaten asik olarak evlenmedim beni cok seven biriyle cok seviyo uzmez diye evlendim ama oda degisti oda herkes gibiymis.. sonumuz hayir olsun

(125 puan) tarafından
Ahh kıyamam sana. Allahım bebisinle birlikde mutlulugunuda getirsin bebisinle yasasın mutlulugun inseallah Allah bideaha  pismamlık vermesin canım
(8 puan) tarafından
insallahh canim benim insallahh rabbim herkesin yuvaasina huzur versin..
(125 puan) tarafından
Aminn canım benim amin
–4 oy
(1,509 puan) tarafından

Dogruluk kucukken milletin kapisinin ziline basar basar kacardim karincalarin kafasini keserdim civcivlerin kafasina ip baglardim sallardim şırıngaya su doldurup kurbagalara igne yapardim o suyuda kurbagalarin icine bosaltirdim siserdi kurbagalar komsunun tavugunu calip kafasini kesip gomerdik arkadasimla ay Allahim affet ne fenalik yapmaisim hayvanlara bence bu durum cesarete giriyo

(125 puan) tarafından
Bendenmi kız)?? Korkmaya simdide bana kötuluk yapanlara öyle seyler yapıyorum ki surundurmesem el çekmem napıyım kinli sinsiyim:)))
(37 puan) tarafından
Sen nasil bi piskopatmissin ay valla kanim dondu okurken !
(125 puan) tarafından
Ahahaha Allah guldursun seninkorkma kız telfondan yemem ))
(37 puan) tarafından
Ama cok eziyet etmissin gelinine allah kolaylik versin :D
(1,509 puan) tarafından
Erkek canim insallah rabbim kucagimiza versin

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,498 göst.
30 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 456 göst.
23 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Su33 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
1 Kasım 2022 Aile kategorisinde Emine&&& (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 292 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

377,088 soru

11,284,698 cevap

34,689 kullanıcı

...