0 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Doğuma 3 hafta kaldı ne yapacağımı bilmiyorum.. doğudayız burda iyi bi hastane yok maalesef 270 km uzakta temiz güvenilir özel bir hastane var. Sezeryan olucak yani günüm belli nerdeyse sizce o kadar yol gidilir mi ameliyattan 2 gün sonra geri donucez zor olur mu? Çıkmazda kaldım.. 

7 Cevaplar

0 oy
(12,852 puan) tarafından
Bence çok zor olur ya 

Yanınızda kim olucak başka 
(41 puan) tarafından
Eşim ve annem bi de oğlum gelir herhalde..
(12,852 puan) tarafından
Bebekle annen ilgilenir sende bi kaç saat dayanırsın artık ikinci gebeliğin mi
(41 puan) tarafından
Evet 2. Olacak. Yaklaşık 3 saat sürecek yol riske atılır mı bilmiyorum diğer türlü de kötü şartlarda yapicam
(12,852 puan) tarafından
Annen iki bebeğini birden idare edebilirse gidilir sende biraz dayanırsın kötü şartta yapmaktansa yol çekilir bence
(41 puan) tarafından
Evet biraz daha düşünmekte yarar var...
-Reklam-
0 oy
(834 puan) tarafından
Kız ben 50 dakkalık yol eğitim  araştırmaya gitmiyorum ilçede acil de doğurmayı planlıyorum hemen evimin rahatına dönmek için. Senin eşyaların vs yanında olmayacak yakınların gelemez gelirse hemen gidemez n3 bileyim zor olur gibi. Ama riskliysen tabi git özele durumun da varsa. 
(41 puan) tarafından
Özel durumum yok ama burda da iyi şartlar yok. Yakınlarım burda değil doğu görevindeyiz memleketten çok uzaktayız. O kadar yolu gözüm kesmiyor ama bi yandan da iyi bi hastane de kafam rahat olur diyorum..
(834 puan) tarafından
Eşin annen filan ne diyor canım bu duruma? Bir de hastane çantanı tam teçhizatlı hazırla o zaman her ihtimal3 karşı  ben de burda ilçede yapacam inşallah ama merkeze sevk ederlerse  bir sorun olursa filan diye bayağı valiz hazıtladım. Oda için gereken şeylere bir ufak hurç, kendi eşyalarım için bir ufak hurç ve  bebiş için ayrı hurç yaptım. Burçların dışına da  içindekileri kağıtlara yazıp yapıştırdım ki aradığımı bulayım. Senin de hastanen kötü madem sen de böyle yap bence.  Bizim d2 hastanemiz iyi d3ğil ve doğumhanesi yok. Doğum acilde yapılıyo.  O yüzden ben herşeyi ayarladım şimdiden.
(41 puan) tarafından
Onlar bana bırakıyor eşim de biliyor burdakinin kötü olduğunu o yüzden karışmıyor. Hazırlıklar sorun değil de ameliyatlı olucam diğerinde bile arabaya binmek biraz zorlamıştı ki şehir içindeydi o zaman. Ben biraz daha düşüneyim en iyisi...
0 oy
(1,353 puan) tarafından
Annenin bulunduğu ilde dogum yapsanda belli bir süre kendini toplayana kadar orda kalsan sanki daha iyi eşin ailen ve senin açından sıkıntı yoksa tabi 
0 oy
tarafından
Bence gidisinde sikinti olmaz canim ama sezaryen den sonra dikis olarak problem olur mu bilmiyorum benim ki normal dogumdu.
(41 puan) tarafından
Gidişte sorun olmaz dönüşte dikişlerden korkuyorum bende
0 oy
tarafından
git canim bence ben dogumdan sonra hergun sezeryanli olmama ragmen gunde 3 kez hastaneye gidip geliyordum oglum kuvezde kaldi benimle cikmadi arabaya yastik koy yoldayken ben karnima koyuyordum dizlerimin uzerine egiliyordum o sekilde yada karnimi tutarak gidip geliyordum cokta sıkinti yasamadim acikcasi 
(41 puan) tarafından
Ne kadar uzaklıktaydı gidip geldiginiz hastane
tarafından
30 dk en gidis 30 dk gelis birde orda surekli ayakta bebegi bekledim
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canim gittiginiz yerde butceniz de uygunsa birkac hafyalik ev tutsaniz iyi olur. Hem esin hemde diger cocugun icin. O kadar yolda onlemini alirsan gidilir ornegin yatar pozisyonda yolculuk iyi olur birde araciniz konforluysa cok sarsmaz seni. Hastane secimi cok onemli. Benim bulundugum yerde 2 ozel hastane 1 devlet 1 de uni var. Ben tam donanimli oldugu icin uni.yi tercih ediyorum. Dogumda ne olur ne olmaz tedbirli olmak gerekiyor.
0 oy
(4,725 puan) tarafından
Doğuda hangi ildesin?
(41 puan) tarafından
Ağrı dogubayazit

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 147 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde LEMAN339 (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 564 göst.
29 Ocak 2020 Aile kategorisinde Mlhnvzt07 (1,262 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 74 göst.
30 Ocak 2024 Aile kategorisinde Eceinn (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 45 göst.
28 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (2,852 puan) tarafından soruldu

378,017 soru

11,314,477 cevap

34,754 kullanıcı

...