0 oy
892 göst.
Aile kategorisinde (64 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Eşimle görücü usulü evlendik evliliğimizin ikinci ayından beri görmediğim iğrençliği kalmadı.. Yazıklar olsun henüz 10 aylık evliyiz. Ben şurda yaptığım iki bebek alışverişi için elimi o kadar sıkı tutuyorum ki ay sonunda kredi kartı öderken sıkıntı yaşamasın diye adam iğrenç videolar izlemekten her ay 300 300 fatura ödüyormuş.. Bana sürekli telefonuma bakma dokunma diyordu elime alınca elimden çekip alıyordu neden birşey mi var deyince takıntılısın takacak birşey bulursun diyordu .. Bu gece uyuyamamıştım rahatsızdım şaş kaza gördüm.. 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

 canim benim uzulmussun evet ama bi sabah olsun konus istersen uzuldugunu soyle yapmamasini iste  

(1,048 puan) tarafından
Sence o yapıda bir adam adam yerine koyup dimler mi ? Bende dinlemez.
Haksızlık pskolojisiyle daha da üzer kızı.
Ey Allah'ım akıl fikir versin bu adamlara yaaaa . ***** adam gül gibi karısı var baş ucunda. Değer bilmez
(64 puan) tarafından
Ben bu konular yüzünden ağladığım zaman televizyonun sesini iyice açan birinin hiç anlayacağını sanmıyorum. Cevaplar sadece seni sinek gibi ezerim. Hamilesin diye birşey demiyorum ama bu gidişle alıcam elime. Ben sana telefonuma dokunamayacaksın demedim mi şeklinde oluyor.
(1,048 puan) tarafından
Tahmin ettiğim gibi. Çözüm de gelmiyor aklıma. Annesiyle konuşsan ? Aranız nasıl
(64 puan) tarafından
Annesi vefat etmiş babasını da çok af buyrun saf görüyor o nedenle fikirlerini umursamıyor.
tarafından
Ben hani hamilesin flan bi aciklamasi vardir diye dusunmustum ama aranizda daha ciddi problemler var anlasilan ne diyim Allah yardimcin olsun canim
-Reklam-
0 oy
(1,397 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun konuşmayı denedin mi hiç niye böyle birşey yaptığını madem o kadar fatura ödüyor sende düşünme al çocuğunun eksiklerini o düşünsün 

(64 puan) tarafından
Âmin canım amin. Ya bunlara yapacak bir açıklaması olmadığından sanırım agrasif davranıyor seni elime alırım diyor. ben sana telefonumu eline almayacaksın dokunamayacaksın demedim mi diyor. Zaten ilk konuşmaya çalıştığım da tepkisi telefonunu yastığının altına alıp hiç birşey yokmuş gibi uyumaya devam etmeye çalışmak oldu.
0 oy
tarafından

Uyarıldığında kendine ceki duzen vermeyen insanlar icin emek harcamamak gerek. Icinde varsa Rabbim islah ederse kendini duzeltebilir. Birini duselteyim diye uğraşmayın olan size emeklerinize oluyor. Dedigin gibi ise sen ayi zor getirip aza kanaat ediyosan, esin aylik keyfi bir fatura ödüyorsa yaptigi haramdır. Sende kavga gürültü olmadan bebeginin eksiklerini almaya bak. Sıkma canini bos ver

(64 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sadece söz konusu artık bebek eksiği değil artık ona da bir hevesim yok olanlar yeter diyorum. Söz konusu şu ki ben böyle yaparken dediğin gibi harama gayreti.. Ve bu yaptıklarının bir türlü sonunun gelmemesi hiç yıkılan güvenimin üzerine birşeyler inşa etmeye çalışmadı. Yaptı ve yaptıkça arsızlaştı. Saçlarımda tel tel bile değil perçem perçem beyazlar oluştu. Kendi kız kardeşlerinin başına bunlar gelse taş üstünde taş bırakmazlar. Ama bu vebalin yanına kalacağını sanmıyorum.
tarafından
Insanlar şunu düşünse bi, bana yapılmasını istemediğim birşeyi bir başkasına yapmamayi.  Yine de sen taniyosun biliyorsun kayinvaliden ve kayinpederine bahset istersen. Belki sana destek çıkarlar buda seni bi nebze rahatlatir. Eşimin kotu alışkanlığı ve arkadaş cevresi cok yok, cok arkadasi var ama takilmaz pek fazla, takildiklari abisi ve benim kuzenlerim. Hafta sonlari kahve aliskanliklari var bir ara gece 12lere kadar gelmezlerdi, kndisine soyledim abimde bu saatte geldi neden kimse birsey demiyor sen niye diyorsun dedi. Bir iki uc seni babana soylicem dedim soyledim kayinpederim Allah razi olsun, sevemz oyle seyleri, kahvede zaman gecireceksin cocugunla karinla zaman gecir, cocuklarin okuldan eve karin aksama kadar evde, cikar bir parka bi sahile hava alsinlar eşim gec saatte gelmemeyi kesti simdi hafta sonu sadece bir gun gider oda 3 4 saat.
(64 puan) tarafından
Eşimin annesi yok, babasını da saf gibi görüyor keza yine amcası var ama işinde battığı için onun arkasındanda ondan mı akıl alıcam birşey bilseydi bizi batırmazdı diyor... benim de babam yok babam olsaydı böyle olmazdı yemin ediyorum onu bel altından vururdu tek göz yaşım için.. Anneme aileme söyledim ama destek çıkmıyorlar ablamın yorumu ne var çok abartmıyor musun ben eşimle beraber izliyordum şeklinde.. Abimin yorumu burayı arayıp sorunlarını buraya yansıtma şeklinde.. Allaha inancım sonsuz ondan haya da ediyorum ama bu sabah ilk kez intiharı düşündüm. Ailemin bu tepkisinden sonra.. Bileklerimi kesip yazı bırakmayı düşündüm benim ve bebeğimin ölümünden eşim sorumludur diye.. Ama burdan sonra ebedi hayat var diye yapmadım.
tarafından
Öncelikle intihar etmek acizliktir. Onu aklindan cikar,. Ailene gelecek olursak, bütün aileler oyle, ben bu gun annemi arasam anne böyle durum desem annemde aynısıni , ablamda aynısı söyler emin ol bana. Onlaein niyeti seni kabullenmemek,dislamak degil. Niyetleri sadece yangina körükle gitmemek. Hani erkektir yapar aman bos ver kizim demistir. Cok sukur yine beterin beteri var kendini bukadar hırpalama bebegini ve kendini düşün. Ölüm kurtuluş degil, oldu ki ölmedin felc kaldin kim bakar sana. Olan sana olur kimseye birsey olmaz.  Kalk bir abdest al namazını kil inşirah suresini bol bol oku cani  Rabbim en kisa zamanda feraha cikarsin insallah.
0 oy
(117 puan) tarafından

Ah kuzum benim ya uzme kendini fazla bebegini dusun azicik ta cok uzuldum adina bu durumda amca esini karsina alip konusabilirsin ondan bi daha oyle bsy yapmamasi icin soz istemelisin güzel guzel tatli bi. Dille konus anlasirsiniz insalla 

(64 puan) tarafından
O kadar çok pişkin ki daha öncede böyle durumlar olmuştu o zaman bir derece utanıyordu alttan alıyordu ancak şimdi görüyorum arsızlaşmış verdiği cevaplar bunu gösteriyor.
0 oy
tarafından

Canım laftan anlamyan bir kocan var galiba. Ben senin yerinde olsam fazla takmazdim zaten batmış batacagi kadar. Allah islah etsin. Hamilesin bir de yaptığına bak. 

Nasıl savunuyor kendini. Ona en iyi ders konuşmamak birlikte olmamak k.bakmasin. oraya baka baka nere kadar zevk alcak merak ediyorum. İllaki seni istyck o zaman da sen istemiyorum dersin. Uzak dur derim ben sana. 

Vurdum duymaz laflarını takip güzel canını sıkma. 

tarafından
Sundugun cozume bak canim sence boyle bi adam napar esi istemesse ah ben ne essegim diyip eve cicekle mi gelir :)
tarafından
Her adam ister karısını bı yerden sonra o da o zaman yok der.
tarafından
İllaki aklı başına gelir
tarafından
Hayirlisi olsun haklarinda
tarafından
Aynen amin canim
0 oy
(246 puan) tarafından
Böyle insan canım cicimden tatlı dilden anlamaz nasıl olsa bana iyi davranıyor ben yine devam edeyim der. Böylesine sert konuşacaksın. 300 tl fatura nedir ya 300 tl'ye bebeğine neler alırsın. Olsa olsa en fazla 100 tl olsun hadi neyse de bildiğin abanmış devamlı izliyor demek ki. Bu kadar fazla izlemesi hastalık belli ki evlenmeden önce de devamlı izliyordu. Geç karşısına ben dün yanlışlıkla gördüm izlediklerini. Böyle yapman normal değil üstelik çocuğumuzun rızkından gidiyor sen öyle şeyler izleyeceksin diye. Ben böyle bir şeyi kabul edemem kendine çeki düzen vereceksin. Ben senin bir şeyini eksik ediyor muyum bir sıkıntın mı var de. Ondan sonra benimle evlendiysen başka kadınlarla kendini tatmin edemezsin. Evlenmeden önce ne halt yediysen yedin artık o günler bitti. Evlendiysen cinsel ihtiyaçlarını benimle gidereceksin elin kadınlarıyla değil. Senin helalin benim de. Gerekirse bırakamıyorum diyorsan psikolojik tedavi gör bir şekilde bırak şunu de.
(64 puan) tarafından
Ya zaten yaptığı iğrençliğin yanısıra.. Aramızda bazı daha önce yaşadığımız problemler vardı sebebi ise çalıştığı şantiye ve ofis ortamında ki bazı kızlara meylediyordu.. Ve ben o videoların başlıklarına bakınca arama geçmişinde şunu gördüm yazmaya bile utanıyorum ama ofiste şu, bu,,, başlıklı videolardı.. Çok kötü oldum hal böyle olunca.. Kafamdan ayrılma fikirleri geçiyor.. Eve falan almak istemiyorum çünkü bunları kaldıramıyorum huzurum bozulmasın diye sessiz kalıp bunun altında ezilebilecek bir insan değilim. Keşke 10 ay öncesine dönebilsem hayatım mahvoldu gerçekten.
(246 puan) tarafından
Anlıyorum senin için çok zor. Allah yardımcın olsun eşine de hidayet versin inşAllah. Zaten bu denli bu videoları izleyen bir insan eşini aldatmaktan da çekinmez maalesef çünkü helal haram kalmamış pek adamda gördüğüm kadarıyla. İş yerinde de böyle şeyler ilgisini çekiyorsa yapadabilir yani her şey beklenir.  Böyle vurdumduymaz sorumsuz ne yaptığını bilmez insanlara çok sinir oluyorum. Valla al karşına o zaman ne varsa içinde dök ya kendine gel ya da eve gelme bir daha git başka kadınlarda gözün madem benimle işin yok de.
(64 puan) tarafından
Aynen öyle yaptım kapıyı kitledim ve anahtarı arkasında bıraktım giremedi.
0 oy
(7 puan) tarafından

Canim peki sen ev icinde nasilsn ona karsi tabi hic bisi onu bu konuda hakli kilamaz ama sormak ostedim giyinmeye suslenmeye evin icinde acik olmaya makyaja öz bakıma önem veririmsn yani kisacasi cinsellige 

(64 puan) tarafından
Evliliğin başında zaten buna dikkat ediyorsun. Fakat ben bu meylini farkedince bu konuda daha da hassas oldum tüm o kastettiğin anlamda.. Bunu söylemek hoş değil ama sorunlarımızdan düşük tehlikem oluştu ona rağmen yakınlaşmasına izin verdim Vijdan azabı duya duya.. Kişisel olarak da temizliğe dikkat ettiğim için onun gelme saati yaklaşınca görünüm açısından da kendimi iyi hissetmek adına yemek ve temizlik yaptığım kıyafetleri üzerimden çıkarır güzel şeyler giyer saçımı düzleştirir makyaj yaparım.. Yalnız onun halini görsen o kadar kötü ve iğrenç hal hareketler de bulunuyor ki ben ona rağmen kendimden bu konuda taviz vermedim.
0 oy
(272 puan) tarafından

Ne yemeğini ne temizliğini yap. Yüzüne de bakma. Boşanma tehditine kadar varıcak durum. Diretme kabul et. Nasılsa yemiycek bi tarafları. Pişman olana kadar asla ama asla yüz verme. Kendi ayaklarının üzerinde dur. O da ******* ******* videolarla avutsun kendini. Kadınlığının değerini sen bil ki o da bilsin canım. Yaklaşmasına asla ama asla izin verme

(64 puan) tarafından
Kapıyı kitledim, arkasına da anahtarı koydum açamasın giremesin diye. Bir iki aradı meşgule attım sonra iş arkadaşı ve onun kardeşiyle birlikte kahveye gitmişler onları almaya gittiğinde de benim onu eve almadığımı ama haklı olduğumu söylemiş. Sonra arkadaşının eşi beni aradı hayırdır diye sordu. Yemeğini işte yemişti bende halsizdim erkek erkeğe vakit geçirmek istediği için geldi eşinin yanına şaka yapıyordur dedim. Aradı on ikiden önce tekrar engelledim. Şartelide indirdim kapıya gelirse zil sesini dahi duymak istemiyorum tükendim ne hali varsa görsün.. Bu ilk değil son da olacağa benzemiyor. Diğer yorumları gördüysen canım anlamışsındır.
(272 puan) tarafından
Gördüm canım. Haklısım sonuna kadar. Beter olsunlar gerçekten. İnşallah her şey senin için daha güzel olacak bundan sonra
0 oy
(118 puan) tarafından

Bende seninle ayrı durumdayım 7 buçuk aylık evliyim evligilimin 2.haftasi telefonunda gördum pis videoları izlediğini dünya başıma yıkıldı o an daha 2 haftalık evliydim ve öyle birseye sahit oldum evde ne Huzur var ne bişeyyy psikolijim çok bozuldu ne yapacağımi bilmiyorum bendee

(64 puan) tarafından
Canım evliliğimin ikinci ayında bir hayat kadınıyla konuşmalarını yakaladım fiyatta pazarlık yapıyordu. Ben de aynı durumdayım babam yok ve arkamda dik duran bir aile de yok büyük kardeşlerim var ama kimse kimsenin umrunda değil. Ve artık boşanmak istiyorum bunların altında ezilmekten yoruldum kendine çekin düzen vermeyeceği bariz çünkü içi pis zihniyeti pis 6 ay sonra ya da bir sene sonra gerçekleşeceğine şimdi olsun istiyorum. Ama hiç bir kıvılcım yok ailemden yana ablam diyor ki biz eşimle beraber izliyorduk ne olacak diyor böyle düşünenlerden ne fayda gelecek ve oysa ki o da eşinin aldatmaları yüzünden ayrıldı.

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 2,009 göst.
0 oy
9 cevap 148 göst.
8 Aralık 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,353 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
16 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Evrim.34 (460 puan) tarafından soruldu

377,764 soru

11,306,658 cevap

34,735 kullanıcı

...