0 oy
1,802 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından

Kızlar merhaba :) Eşimle aramız çok şükür çok iyi bi sorunumuz yok ama ben böyle biraz onun dikkatini çekmek istiyorum neler yapabilirim :)

8 Cevaplar

+1 oy
(111 puan) tarafından

Kendinize bir hobi edinin... Yeni bir ortama girin ve bırakın o sizi merak etsin;) 

-Reklam-
0 oy
(452 puan) tarafından

Ayy aynı ben, bnmde eşimle aram çok iyi şükür ama bnde mi bi anormallik var bilmem. sürekli eşim benimle konuşsun, beni izlesin, gözlerini benden alamasın, bana hayran hayran baksın istiyorum. Sanırım çok şey istiyorum galiba  :D

(9 puan) tarafından
aynennnnn  bende öyleyim iste valla ayniyiz
(452 puan) tarafından
Valla eşinin ilgisini sürekli üzerine çekmeyi başaran biri varsa biraz bizede tüyo versin. :)
tarafından
Ben hep cekiyorum erkeklerin zayif noktasi sizin vucudunuz Cunku
(216 puan) tarafından
Bnde esimi anlamiom bazen cok ustume dusuyo pesimden ayrilmio bazen tlfnla oyun oynuyo sinir oluyom acaba ilgiye aliskinim diye mi oyle oluyo bazende bn bunaliom ilgusinden sanirim buz hcbsyden memnun olmuyoz :)
(452 puan) tarafından
Misafir: yok cnm o konuda değil hani normalde demek istedim bn hanii sadece vücudum için hayran bakmasını değil çok aşık olduğu için bakmasını istiyorum bn. :)
(73 puan) tarafından
Kizlar sonrada o ilgiden daralmayin :) benim esim oyle surekli dibimde falan yemegimi bile onume hazirliyo o olmadimi is yapabiliyorum o oldugunda soylemedigi laf kalmiyo gozu hep ustumde bi gun evde birakip dukkana gitse  telefondan taciz edip duruyo bunaliyorumm. Cok sukur iyi birsey ama bende daha boyle kendi halinda olsun istiyorum. Adama zorla oyun yuklettm ki az onla ilgilensin diye :)) bence asirisi hic iyi degil ilgisizlikte kotu ama cok ilgide rahatsiz ediyo beni bilemedm :((
(117 puan) tarafından
Herşey vücut değil kadınlar et parçasından ibaret değillerdir.  Sen bir kadın olarak erkeklerin dikkatini sadece öyle çekiyorsan o senin eksikliğindir. Ve erkeğin yararlanmasıdır..
0 oy
tarafından

hahahaha bende oyleyim durduk yere ya karnıma bir ağrı girdi diye başlıyorum oda bir ilgi falan gösterince nedensizde ağlamaya başlıyorum amaç sadece nazlanmak ama sonra kendimi ağlarken buluyorum adamin ömrünü yedim :)))

(9 puan) tarafından
güzel yöntemmiş kiz :)))
0 oy
tarafından

Benim esim guzelm yemeklerden hoslanir sevdiyi yemekleri yaparim o da bir over bir over beni hic sorma bir yere giderken kapidan yolcu eder opucuk alir yollarim mutlaka onun sevdiyi seyleri yaparim zaten gidip gelib bir birimize sarili buluruk kendimizi:)

tarafından
Ayni bizi anlattin sende :D
0 oy
(32 puan) tarafından

sevıyorsa mac bıletı alıp sürpriz
yapabılırsın ve onunla gıdebılırsin..Onun dısında da hobilerini beraber uygulybirsn 

0 oy
tarafından

Eger kendi evinizdeyseniz ustun rahat bir sekilde dolas mesela Benim de esimle aram coo iyi ama cani sikkin oldugunda esimin yada esime kur yapmak isterken ustum rahat dolasiyorum yaninda hafif makyaj yapiyorum esimin gozleri bir anda bana yoneliyor partum sıkıyorum geliyor sariliyor dibimden ayrilmiyor

0 oy
(643 puan) tarafından
Bende de bu böyle adam her dakika ilgi gosteriyor yinede doyamiyorum bebegimizi araya katıyorum işte kendim icin degil bebegimiz ilgi istiyor falan diye o da zaten bunu duyunca dayanamiyor yerim :dd
0 oy
(117 puan) tarafından

Valla saçlarını düzleştirir ya da bukle yap makyaj yap  tv izlerken yanına kıvrılıp sarıl falan ne bileyim :)) ama bunları yapmayınca ilgi göstermiyorlar mı gösteriyorlar elbet :)) ama fazla ilgi için özen göstermek lazım :)) valla yazıları okuyup farklı fikirleri bende edineyim aklımda olsun :))

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 1,065 göst.
11 Kasım 2022 Aile kategorisinde Asena20 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 659 göst.
6 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Habibeo6 (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 766 göst.
23 Kasım 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 399 göst.
2 Aralık 2021 Aile kategorisinde Seda55 (4 puan) tarafından soruldu

377,299 soru

11,291,189 cevap

34,706 kullanıcı

...