0 oy
489 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Üniversite 3.sınuftayım örgün okuyorum ve hamileyim benim durumum da olan var mı

3 Cevaplar

0 oy
(247 puan) tarafından

Yuksek lisans öğrencisiyim ben de hamileyim :)

(11 puan) tarafından
Ah sonunda kader ortağı buldum :) çok korkuyorum ben nasıl yapacağım yazın doğum olacak inşallah ama 4. Sınıfa başlayınca bebeğim daha 3 aylık oluyor
(247 puan) tarafından
Ne okuyorsun canım ona göre konuşalım :)
(11 puan) tarafından
Hemşirelik :) stajım var birde sen ne üzerine yüksek lisans yapıyorsun :)
(247 puan) tarafından
Bu benim ikinci yüksek lisansım tıbbi biyokimyagerim ben de. Keşke atanmayı bekleseydin bebiş için doğum izni, nöbet vs rahat ederdin :D Hiç endişe etme bizim meslekler biraz işin mutfağına girmeyi gerektiren konular okulda derse girip çıkmakla kalmıyorsun malum. Ama halledersin. Baktin zor bir bebiş, uyku vs çok sorun oldu ya da bakacak birini bulamıyorsun bir dönem dondur dersleri. Ama gerek olmayacak bence halledersin
(11 puan) tarafından
Dondurmayı hiç düşünmedim yoksa geri dönemem sanırım çok zor olur yani, bende yaparım diyorum ama daha çok küçük anne sütü alması gerek biberonla beslenecek benden uzak ne yapacağımı bilmiyorum. Plansız oldu zaten bebiş yoksa mezun olduktan sonra düşünüyorduk. Okula hamile hamile gitmek düşündükçe içinden çıkamıyorum :(
(247 puan) tarafından
Aa hiç öyle deme hamileyken okula gitmek çok keyifli :D en azından benim için öyle. Hem arkadaşların yanında olacak okul sana da bir oyalanma aracı olur. Sütünü sağarsın canım bebişin yine anne sütü içer. Sağıp buzluğa atarsin, sağma sırana göre ilk sagdığını once verirler ki bozulmasın sütün.
(11 puan) tarafından
Kayınvalidemler henüz bilmiyor bebeği 3 aylık olana kadar kimseye söylemeyeceğiz ama bu konuda ki fikirleri çok katı sanırım beni endişelendiren bu sakın bebek yapmayın kim bakacak küçücük çocuğa diyordu destek olan birileri olsa bu kadar sıkıntı ya düşmemek sanırım, sen kaç haftalıksın :)
(247 puan) tarafından
Bir şey derlerse sana baktırmam merak etme sana güvenip hamile kalmadım dersin kuzum. çalışırken hamile kalsan kim bakacaktı ki çocuğa? annen gelebilir, güvendiğin bir komşuna, bırakabilirsin, eve bakıcı gelebilir ya da kreşe verebilirsin. bir sürü opsiyon var artık çalışan anneler için :) 33+4 um ben az kaldı :)
(11 puan) tarafından
Teşekkür ederim içimi rahatlattın vallahi :) sağlıkla kucağına al yavrunun inşaAllah
(247 puan) tarafından
Sen de canım :) artık her şeyin çaresi var. Unutma hayat sizin, çocuk sizin, seçim sizin. Kimsenin görüşüne göre hareket etmek zorunda değilsiniz. Sadece iyi niyetli önerilere açık ol bu süreçte. Sana "okulu bırak" ya da "ben bakamam" vs diye gelenler olacaktır. "Hem iş hem çocuk zor, sen en iyisi çocuğuna bak evde oturup" diyen de olacaktır. Sakın prim verme, bunun için okumuyorsun sen unutma. Çocuğunu dünyaya getirirken ona iyi bir gelecek sağlamakla da mükellefsin. o yüzden çalışma ya da okuma fikrinden seni vazgecirmelerine izin verme. içine sinen seçimler yap :) sağlıklı doğumlar :)
-Reklam-
0 oy
(10 puan) tarafından
Ben lise de 12. Sınıfta hamileydim. Yarıyıl tatilinde düğünüm olmuştu hemen hamile kalmıştım mezuniyetimde 4 buçuk aylık hamileydim;))
tarafından
Canım kaç yaşında evlendin:)
(10 puan) tarafından
18 yasimda evlendim 19 da anne oldum şimdi 22 yaşımdayım 2. Çocuğuma gebeyim
tarafından
Ayy maşallah kız baya hızlısın :))
(10 puan) tarafından
Aynen bayağı hemde 4. Seneme ikinci çocuğuma giricem insallah :)
0 oy
tarafından

Ben öyle İdim canım. Finallerde hamile oldgmu öğrenmiştim. Ama son siniftm :))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 194 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde mryy44 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Su_misali (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Rtyww (1,462 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 320 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Asena.ekinci (1,015 puan) tarafından soruldu

377,718 soru

11,305,060 cevap

34,731 kullanıcı

...