0 oy
557 göst.
Aile kategorisinde (439 puan) tarafından
Ah kızlar o kadar çaresiz o kadar dardayim ki bide kimsesiz   

Artık karar verdim ayrılık şart yoksa cocuklarimda bende zarar görüyorum.  

Maddi durumunuz gayet yerinde kızlar yedigimiz önümüzde yemedigmiz arkamizda . Ama ben isterdim ki bi kuru pilav yiyelim ama mutlu olalım . 

Eşim beni çok sever eder bi dedigimi iki etmez biseyimizi eksik etmez . Ama kavga edince şiddeti var suan her yerim ağrıyor sebep ne biliyo musunuz annem gile gitmek istediğim için . Ben artık o kadar yoruldum ki kızlar anlatamam size . Şimdi çıkıp gitsem ailem sahip çıkar duyarlar böyle olduğunu rezillik çıkar . Ama gidemiyorum onlar evde zaten 5 kişi . Bende gidersem iki çocukla 3 de biz 8 . Kardeşimi işten çıkardılar zaten kendilerine suan zor geçiniyo bir aylık bebegim 4 yasindada bi oğlum . Gidip nasıl yük olurum onlara . Virüs dolasiyla bende is bulup çalışamam o kadar zordayimki ona boyun eğip hala gurursuzca bu evde olmak çok koyuyo bana çıkış yolum yok tüm yollar kapalı kızlar çok içim acıyor kızlar ben bu yuvaya okadar emek verdimki size anlatamam . Ne olursa olsun sukrettim Rabbime dün o haldeyken bile sukrettim vardır bi bildiğin Rabbim dedim . Dua edin kızlar cocuklarimla refaha kavuşayim  . Gençliğim gitti 4 yasindaki oğlum neler görüyor neler yaşıyo .

Halbuki o sınırıne hakim olsa bana el yuvamiz olurdu bizimde . 

Diğer seylerine göğüs gererdim en azından kızlar   ama bu şiddet bana ağır geliyo kızlar ağır  . Ne olur dualarinizi eksik etmeyin .ne olur çok dardayim cok

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum benim ayni seylerin kat kat fazlasini yasadim caresizlik ne demek cok iyi bilirim rabbim yardimcin olsun Allah kocana akil fikir vicdan merhamet versin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcınız olsun esinizede hidayet versin inşallah. En doğru kararı siz verirsiniz çünkü yaşayan bilen sizsiniz durumu. Rabbim doğru yola iletsin eşinizi inş.
0 oy
tarafından
Şiddet mi uyguluyor esin 
0 oy
(1,946 puan) tarafından
Ne desem bilemedim ki.Allah yardımcın olsun canım.Allah senin gönlündeki sıkıntıları feraha kavuştursun sertlerin su gibi alıp gitsin insallah.Mubarek aya giriyoruz.Sen duanı eksik etme 
0 oy
tarafından

Şiddetin her türlüsü kötüdür, hani şiddet asla savunulacak birşey değil .


İnsanlar şiddet ile birseyleri cozecegini sanıyor ama yaniliyorlar, oysa bilseler herşey bir yere kadardır..

Siidet yanlısı insanlari hiç sevmiyorum gerçekten ...


Rabbim eşine hidayet versin , ıslah eylesin, onun kalbine giren o şeytani vesveselerden eşini uzak tutsun, 


Gerçekten zor ...

0 oy
(1,250 puan) tarafından
Canım benim Allah insanların kaderini çabalarına bağlı kılmıştır.. Ve Allah hiç bir insanın zarar görmesini de istemez bu yüzden buna kader diyemeyiz.. Ailene söyle bırak çıksın rezillik.. En doğrusu bu. Ne olursa olsun ilk gidecegin yer onların yani olmalı.. Allah büyük bu günler geçecek bir iş bulup kimseye yük olmadan hayatini devam ettirirsin. Şiddete asla tahammülüm yok. Seninde olmamalı bastan aşağı baldan olsa tutma o adamı yanında öyle sevgi olmaz illa saygı gerekir.. Çocuklarının o evde yetişmesi onları daha mutsuz senide güçsüz yapar.. Ama dur dersen çocukların büyüdükleri zaman senin hakkında benim annem güçlü bi kadın diyecekler.. 
0 oy
(13,889 puan) tarafından

siddetin her turlusune karsiyim Allah yardimcin olsun sabret Rabbimin elbet bir bildiği vardır ❤

0 oy
(5,436 puan) tarafından
Bazı erkeklerin gücü sadece kadınlara yetiyor neden dövüyor ki annenin yanına gitmek istemen suç mu allah yardmcn olsun inşallah. 

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun 

Rabbim eşinin yüreğinde versin 
0 oy
(6,919 puan) tarafından
Rabbim yâr yardımcın olsun inşallah 
0 oy
tarafından
Ben anneme gidicem dedin diye mi saba vurdu? Yani sen ne dedin eşine hayur değince karşı mi geldin 

Tabi ki vurması çok yanlış asla tasnif etmem 

Allah yardım etsin inşallah canım
0 oy
(18 puan) tarafından
canım aynı şeyleri bnde yaşadım fakat şiddete asla boyun eğmedim. boşandım kurtuldum. şimdi baskasıyla evliyim çok şükür bi kere el kaldırmadı. şiddet varsa o evlilikte sadece sen yıpranırsın. 
0 oy
tarafından
Canım benım babamda oyleydı sınır için ilaç kullansa babam onu içmediğinde aynı oluo dovuo sovuo ama onu içtiğinde normal

Rabbim yardımcın olsun

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 335 göst.
29 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dertli ana (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 508 göst.
28 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 237 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

377,967 soru

11,313,127 cevap

34,747 kullanıcı

...