0 oy
1,223 göst.
Aile kategorisinde (58 puan) tarafından
Sıknti stres sebebim, canavarlari ile görümce geliyor zaten yaz boyu gelip kalıyor canimiza yetmezmis gibi bu ay yine geliyor :)) 

10gundur esimle hastayiz kafayı kaldiramiyoruz, bı çorba yapanimiz olmadi kendi kendimize idare eettik baktik birbirimize.. kaynana geldi gitti gezmelere ayağına çağırdı hasta hasta canıma yettiler. Bir pazarim var, eve zaten bakamadim hala da duzelmis değilim ne halt yicem bilmiyorum hiç hazirlik yapacak enerji yok bende. 

Bir eltim var insallah ona gider coreklenirler diye dua ediyorum ne yalan söyleyeyim. 

Yemin ederim yedirmesi icirmesi ağırlaması mühim değil ailemde nasıl gorduysem öyle sorun değil de. 

Onlar gittikten sonra prizlerden salça yağ lekesi pislik siliyorum gerisini siz düşünün. 3 ay ne *** yiyoruz buralar da :)) Büyük kız wc den çıkar pesine girer temizlerim pisligini sifon çekmez bı fırça atayim demez ustune biri girse ben utanıyorum. Havlulari pis yerlere atarlar degistir dur. Gözüm yemiyor ya napicam bilmiyorum. Hiç ellini mutfağa sürmez görümce yardım etmez işten gelir yemek yaparim anca öyle. Şuan hastayım izinliyim iş güç yok, Anama mi gitsem kacsam hic bilmiyorum yaw. 

Acayip pis insanlar gözüm yemior bacılar :( 

Okul kapanacak yine yazarım buralara görümce ve bebelerinin marifetleri :))) 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ya agirladiginiz misafirin arkasindan boyle yerin dibine gömücekseniz cidden gidin annenize. Böylesi daha kötü.
(58 puan) tarafından
Ya canım :)) kuzummmm yorumuna saygı duyarım.. herkesin kendi düşüncesi, teşekkürler. 1bucuk yıllık evliyiz, seninde evini ahir gibi kullansalar derdini yanardin :)) yeni temiz eşyalarından yemek artıkları temizlesen, 15 yaşındaki kız çocuğunun arkasından b.k fircalasan eminim sende isyan ederdin. Dahasini yazmaya enerjim yok :)) Kacardin. Ağırlamak mesele değil, ev sahibi kendini misafirde haddini bilecek kuzum..
yanlışş anlama beni :)
tarafından
Midemin almadigi seyi evime almam. Lakin aldiysam da arkasindan böyle konusmam. Kiii yüzüne soyleyemedigm seyi kimsenin arkasndan konusmam. Asla suratina hatta esinize bile soyleyemedignz seyleri sere serpe yazip insanlara rezil etmeyin. Esinizin kardesi ablasi bahsettignz bela dediginz kisi.
(58 puan) tarafından
Arkadaşım soyleyemedigimi nereden biliosun :) Eşimle olan muhabbet iliskimi nereden bilebilirsin :) kendinden mi :) benim öyle dertlerim yok ne neyse o dur konuşulur.. Allah Allah ya .. Olur canım birdahakime senin düşünce tarzına göre yazarız buralara :))  Kimin ne durumda olduğunu ya da nasıl.. neyse.. peki tamam :D Benim için bela keşke abla olabilseydi bana o ayrı mesele. İki lafın belini kırıp, kafa dagitalim, muhabbet edelim dedik kızlarla..
 Tavrına düşüncene saygı duyarım da benim hayatımı bilmeden yargılanmasini hoş karşılayabilirim. Kusura bakma.
tarafından
Ay kusura bakma gorumceni tanimadan etmeden asagilayamadm senin gbi sakiz edemedim agzimda o da benim kusurum olsn ne diyim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
yemin ederim canim suan ben tiskindimmmm Allah sana kolaylik versinnn
(58 puan) tarafından
Amin canım.. Sağol.. tiksinmemek elde değil ki.. :(
0 oy
tarafından
yapma yemek yaoamadim de esin konussun mussit degiliz desin
(58 puan) tarafından
Ahh kuzum bu konuda bişey diyemiyorum kendide hasta halimiz ortada ama elele verip halledicez artik, özellik buraya geleceklerini söylemişler geri de ceviremiyoruz şuan kacamiyorum da geç kaldım :(
tarafından
Allah sabir versin o zaman canim kac gun kalacaklar
(58 puan) tarafından
10 gün gülüm.. Yaz tatilinde de üç ay kalacaklar. Allah eltiyle, bana bir de eslerimize sabır versin atsan atilmio hesabı mecburi durum bizimkisi :)) sabır seviyemiz ölçülüyor :))
tarafından
yazın uc ay mi kimsede o kadar yük olamam kendi anne babamin evine gidince bile evimi özlüyorum en fazla üç dört gün kalmisimdr gittiğim yer ne kadar kalin desede olmuyor insan tuvalete bile kendi evinde rahat giriyor gerçekten sabriniz sinaniyor ben ki hic sevmem yatili misafiri bir iki gun kalanlar hariç
0 oy
tarafından
Gidebiliyorsan git annene. Eğer fidemiyorsan da çok hastayım tansiyonum düşüyor de hiç Kalkma eşin söylesin kardeşine sen yemek yap diye. Sen kalkma. O şekilde fazla kalmazlar belkk. Hastalığı bildiğim için böyle diyorum çok zor. 
(58 puan) tarafından
Gidemedim bacım ben gözümü acana kadar ohhoo saniyeler alehime işliyor :))
Zor valla, Allah sağlık versin herkese, kaybedince değerini anlıyor insan herşeyin..
0 oy
tarafından
Kaç git annene hamile ve hastasın bide onların pisliğini mi temizlicen
(58 puan) tarafından
Yok gülüm şuan hamile değilim sadece hastayim. Bebeğimi kaybettim ne yazık ki :(
tarafından
Hayırlısı olsun canım rabbim hayırlı zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah
(58 puan) tarafından
Amin canım çok sağol.. Allah isteyen,dileyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin insallah.. Sağolasın..
0 oy
(1,232 puan) tarafından
3ay boyunca sizde işi ne gorumcende ne saçmalık ya karı koca hayatı da kalmaz.,hastalık vs olmadığı sürece ben kimseyi evimde 1haftadan fazla istemem.Yuz vermişsin geliyor.Sen en iyisi o gelmeden ara çok hastayım çocuklara bulaşır falan de
(58 puan) tarafından
Sorma ya bı bende bi eltimde geçiriyor üç ayını.. kimsede ne huzur kalio ne hayat.. :/
(1,232 puan) tarafından
Ne saçma bunun kocası yok mu üç ay sizde ne işi var .Eşin güzelce uyarsin sen hamile değil misin bu sene seni agirlayamayiz desin kibarca

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,110 göst.
12 Eylül 2019 Aile kategorisinde Htcysf (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 977 göst.
0 oy
6 cevap 641 göst.
27 Nisan 2019 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 462 göst.

377,831 soru

11,309,183 cevap

34,741 kullanıcı

...