0 oy
307 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
kiradayz çok birşey yapamiorm ama buna rağmen birşeyler yapmadan duramayacgm:) bir duvarını duvar kağıdı yapmak istiyordum ama pahalı geldi vazgctm araştıriorm neler yapablrm vs diye Koçtaş da boyanablr duvar kağıdı gördüm ona bakicgm ilk frstta duvara iyi olur çizmeye başladı zmnlar rht rahat çizer boyar diye dsndm ama desenler vs de bakicgm yanina sade kalmaması için bakalım neye karar vericm bnde blmiorm :( :) Sizler neler yaptnz ?? (fikir edenme amaçlı) 

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sirf duvarlari rahat rahat boyasn diye duvar kagidi yapmycam kesinlikle. Kalem tutmayi ogrenince kagidinda ne oldugunu ogrensin lutfen :)
tarafından
genelde her ccgn belli bi zmnlarda yasadklri söyler var mesela her yeri çizmek gibi suyla oynamak gibi vs. ben ona bi kâğıtla sınırlı tutmak istemiyorum cnku bliormki olmayacak ve gördüm hani çizmesi için boyasmasi için duvar kağıdı var hani tahta gibi düşün:) bence güzel birşey anne kız berabercede yapablr güzel bir şey bnce:)
tarafından
Ben daha kuralcı bi anne olucam sanırım :) kiymet bilsin istiyorum. Koltuklari cizerken bilsin ki o koltuklari değiştirecek paramz yok. Yada duvarlari cizerken bilsin ki orayi sürekli temizlemek icin annesinin gücü yok. Elbetteki koltugum halim duvarim ondan degerli degil. Ama özgürlüğünün bi sınırı olduğunu bilmesini istiyorum. Yazi tahtasi alabilirim mesela onun için. Bol bol boyama kitabı alabilirim. Yada aliriz tebesirleri yollari boyayabiliriz. Ama herseyin bi gorevi sınırı kullanim alani olduğunu bilsin isterim
tarafından
benim istedgmde hemen hemen bu ztn cnm buyzdn bende onun için rhtligi için çözüm yolları arıyorum:) o duvar kağıdıni boyamyi öğrenck benim onun başka yerleri dglde nereyi nezmn nasıl yapması grktigini çektiği şeyleri vs bilick ben onu senn ddgn şeyleri öğretirken de onun daha rht edebilmesi için herzmn hersyde artanatif arior olcm
-Reklam-
0 oy
(1,722 puan) tarafından
Bn instgramdan stecker aldım fotoğraf atamıyorum denediö ama olmadı. 90 lira tuttu çok da güzel oldu eşimle dün yapıştırdık gidip gidip odaya bakıyoruz doyamıyoruz :))
tarafından
negzl ya baya varmış whatsap nosu varmı ? fiyatı fena dgl sayısı da iyimis gece parliormu
(1,722 puan) tarafından
Yok gece parlamıyor instgram kullanıyo musun
tarafından
maalesef yok
(1,722 puan) tarafından
0531 830 0890
Bu numaraları fiyt iste model atarlar normalde 80 falandı kargo ve kapida ödemesşyle 93 lira ödedim
tarafından
teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 369 göst.
14 Şubat 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Miniminnaķ (2,852 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 345 göst.
2 Ekim 2019 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 642 göst.

377,811 soru

11,308,062 cevap

34,739 kullanıcı

...