0 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde (1,350 puan) tarafından
Uzun zamandir yikum malum dogum yapali 5 gun oldu  o kadar guzel ki hersey rabbim herkese nasip etsin . Ondan degerli bisey yok gozumde . Oglum  diyorum canimmmm iyiki olmus bu hayatta yaptigim en dogru sey :) rabbim diyorum nasil bu insanlar ayrim yapabilir ya diyecek anlayacak kelime yolk :))

4 Cevaplar

+2 oy
tarafından
allah anali babali buyutsn kaderi bahti guzel olsun ins:). ayrımcılık yapmıyorum ama benim ilk ccgm ve kız olduğu için çok ama çok mutluyum Rabbim gönlüme göre verdi :)ve Rabbim tabiki hayırlısıni versin o ayrı ama ben erkek ccgm olsun istemiorm istemiordmda tek bir tane kızım yeter:)
(1,350 puan) tarafından
Valla bilemyrm istemyrm demee yinede :) bende hep kiz bebek hayali kurardim ama oglum oldugu icin rabbime binlerce sukur ediyrum o kdar tatli bi evlat verdi ki bana yatip kalkip ne kadar dua etsem sukretsem az . Rabbim evlatlarimzi bize bagislasin cok baska cok farkli duygularr :)
tarafından
allahın bildiğini kuldan saklamamak lazım çünkü nekdr istiorm desemde yalan söylemiş olrm:) ve tbiki Rabbim sağlıklı sıhhatli hyrli bir evlat nasip etsin herzmn herkese ister kız ister erkek fark etmez ayrımcılık yaptgmdan dgl ama işde kız başka birşey benim için erkek gibi dgl :)
-Reklam-
+1 oy
(1,048 puan) tarafından

Yaman beyin kokusu sardı mı tümevi. 

Kıcağına alır indirirsin komple o kokarr .

Allah acısını göstermesin güzelim benim.

<3:kissing:

(1,350 puan) tarafından
Yemin ederim boyle bi koku yokkkk :) ya yok yok gercekten dunyada boyle bi duygu yokkkk :)
+1 oy
(1,204 puan) tarafından

Aynı duyguyu bende yaşıyorum cnm doğumum çok zor olmuştu ama bütün olanları unuttum... doğum yapalı 5 gun oldu  ona bakıyorum bunu benmi doğurdum bu benim evladımmı diye çok karışık duygular içindeyim... lohusalık tan dolayı cokta duygusal oldum sürekli  ağlıyorum sütüm yetmiyor bu maddi sıkıntı içinde mamaya başladık.. kaynanm da kalıyorum eşim in doğum izni bitti o eve gitti ben burda kaldim çok yanlız hissediyorum kendimi içimi dökecek kimse bulamıyorum annem le konuşmuyoruz ablamları da benden uzaklaştırdı. Eşimden başka kimsem yok . :(

(1,327 puan) tarafından
Annenle neden konuşmuyorsun canım merak ettim çok buyuk bir şey olmalı
(1,204 puan) tarafından
Uzun mesele cnm...  özetle anlatırsam çocukları arasında ayrımcılık yapıyor bende aramadım konuşmadım için doğuma 2.gun yabancı gibi geldi gitti...
(1,350 puan) tarafından
Ya kuzum allah yardimcnz olsun oyle dusunme stres yapma bebegnde etkiler he skntinin arkasnda bi ferahlik vardir . Rabbim yardim eder. Bende diyorum allahim bu benmmo benmi dogurdum nasil bi guzellik bu nasil bi mucize koku huzur sanki o yokken bombosmus hersey bende 5 gun oldu:)))
(1,204 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Rabbimden başka kimseden beklentim yok..  yaa ışte allahin mucizesi kurban olduğum ALLAH a şükürler olsun bizlere  evlat kokusunu tattırğı için
+1 oy
(1,379 puan) tarafından
Sağlıkla. Büyüt ınsalalh darısı başımıza 
(1,350 puan) tarafından
Amin kuzum insallah rabbim herkese gostersin bu gunleri :))

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 360 göst.
27 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ecemimmm (133 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 681 göst.
0 oy
11 cevap 367 göst.
3 Mart 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 605 göst.
28 Haziran 2023 Aile kategorisinde Senbihterziyagilsin (142 puan) tarafından soruldu

374,597 soru

11,203,874 cevap

34,506 kullanıcı

...