0 oy
3,839 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (35 puan) tarafından
Kizlar fikir verebilirmisiniz ben pek mum isigi kalpler falan beceremiyorum nasil surpriz yapabilirim o konuda biraz odunum

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Ben sana eşime yaptığım doğum günü sürprizini anlatayım canm :) öncelikle eşimle birgün öncesinden kavga ettim sonra doğum günü olduğu zaman aradı acmadm mesaj attı çevp vermedim akşama tüm misafirleri topladım kapıda bekliyorlar hepsi eşim işten geldi nie kapıda bekliyorsunuz dedi yenge evde yok dediler neyse eşim eve geçti bende bı not yazdım k.bkma ben gidiyorum yapamıyorum seninle dedim eşim sok oldu .Tabi evimde önce bı korudar var sknra salona geciyor neyse eşim sok oldu herkes ne oldu falan diyor tabi o kalabalığın arasında bı tanede palyoca var. Kuzeni dedi eşime boş ver takma biz seni mutlu etmeye geldik dedi eşim dur ariycam dedi herkes sessizken aradı herkesde ses çıkmıyor bir anda palyocanin telefonu çaldı bende açtım efendim hayatım dedim eşim sok :D döndü kaldı tanıyamadı beni direk boynuna sarıldım salonuda süslemiştim pastalar börekler falan eşim sarıldı millet alkışladı falan çok güzeldi. Sonra tabi bı iki saat sonra üstümu değiştirdim. Normale döndük. 

tarafından
Hayatımda duyduğum en ilginç doğum günü süprizi ama çok güzelmiş beğendim ama aklıma bisey takıldı kocan misafirlerin arasında palyaço kostümünü görünce hiç demedi mi bu kim ne isi var falan diye:)
tarafından
İşte dedim ya kalabalık ztn kuzeni dedi biz anladık yengeyle sorun olduğunu o yüzden seni eğlendirmeye geldik dedi Esiminde morali bozuk olunca ona dikkat bile etmedi ki :)
(35 puan) tarafından
Canim harika bir surpriz fakat ben 36 haftalik hamileyim mazallah dogururum bunlari yapim derken :))))
tarafından
Fikir olsun diye dedim canm :)
-Reklam-
0 oy
(2,931 puan) tarafından

Yatakodasi suslemistim ben anlamasn diye gece 12 de beklemedigi anda kutlamak istedim. Minik mumlardan yaktim gül yapraklari döktüm her yere resimlerimizi cikartmistim perdeye onlari astim elimde minik bi pasta hayatim bi bakarmisn diye çağırdım baya sasirdi mutlu oldu :D ondan onceki sene kusmustuk ben tabi bisey olmamis gibi sofra hazirladm pasta aldim salonu hazirladm kapattim kapiyi. Mesaj attım bugün hic yemek yapasim yok disarda yiyelim gelirkende bi pasta keseriz sonra dogum gunumu kutlamadin deme diye :D eve geldi salona cagirdim yine cok mutlu olmuştu sevdiceğim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 604 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ❤ Çimen Gözlüm ❤ (7,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 154 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ayse Duran (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 779 göst.
22 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Nehir_ebrar (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 718 göst.
1 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Cgdemselim (33 puan) tarafından soruldu

377,996 soru

11,314,092 cevap

34,753 kullanıcı

...