0 oy
1,008 göst.
Aile kategorisinde (135 puan) tarafından

Kizlar dogum hediseyi bekliyomusnuz esinizden alacak durumu varmi?:) ben icmden cok istiyorum keske biseyde olsa alsa diyorum hediye olarak.. ama hic durumumz yok bebegin esyalarini faln bile anaannesi babaannesi aldi.. yani bosuna bekliyorum. Bide aklina gelmiycek diyede dusnuyorum bilemedim. Beklemek istemiyoruk almama ihtimali cok yuksek:) ama ne bilim iste icimdende bekliyor gibiyim:) siz ne durmdadiniz:)

15 Cevaplar

0 oy
(432 puan) tarafından

Birincide bilezik almıştı bunda pek ümidim yok Okul masrafı doğum masrafı derken sanmıyorum alcağını.ama Allahtan ümit kesilmez :)

(135 puan) tarafından
Ay nr guxrl:)) altinda cok pahalli onu hic beklemiyim brnce:)) cok masraf var bu kis  oyzuden benimkisi biraz hayal:/ilk gebeligim keske alsa diyorum..
-Reklam-
0 oy
(816 puan) tarafından

hafifden cıtlat canım sende. bn soyledim dogumumda yaklasiyor ne hediye alirsan artik diye sonunada güldüm. tabi alamayacagini soyledi ama insaniz bekliyoruz. onlara kalirsa ne hatrlarlar ne alirlar. bn ilk hamileligimdede cicegi bile agzimla istedim oyle aldi alisiyorsun bi zamn sonra. insan isterki onlar dusunsun yapsin diye ama malesef dusunemiyolar yada işlerine gelmiyor.

(135 puan) tarafından
Citlattim birazcikta oda iste durumu olmadigi icin elinden bisey gelmiyo:) bebfe annesi gilden istesin diyorum onlarda almaz dusunemezler cok iyiler istedigimiz herseyi alirlarda bunu dusuneceklerini sanmam.. bakalim brlko terkar citlatirm:)illa altin olmasi sart degil ona ozel bi hediye alsin:)
(78 puan) tarafından
ay canım yalnız degilmişim her özel günde söleyerek 1 hafta önce başlıyorum su gün ne var o gün günlerde ne faln gecensene cicekde aldı yıldönümüzde gümüş bileklik kolye almış dogum günümde yemege cıktık bakalım doguma ne alacak sölemicem almassa o zmn bakalım ne derim
(135 puan) tarafından
Ya soylemuycez diyoruzda almasada uzulcem yani ondanda soylemej istiyom:)
(78 puan) tarafından
inş alır canım ben demicem herseyi söylemeye gerek yokki biz nasıl düşünyorsak onlarda düşünsün ayrıca biz onlara o kadar güzel bi hediye verrecez ki onlarda pahalı olmasada bi hediye zaten bnde pahalı istemem su durumda
(78 puan) tarafından
orasıda dogru nasıl bi cözüm
(135 puan) tarafından
Aynen csnim orasi oyle .. benim dayimda dusunmez ama annemler faln akil verir hep dogum yapti yengem  annemler dayima akil verdide oyle yuzuk almisti. Ama esime akil vercek kimse yok. Ben bazi seyleri soylerek duzlettim oda oyle duzledi:) alacam dedi bugun bakalim:)
(78 puan) tarafından
benimkinede söleyerek yapar sölemesse umursamaz bişy sorsan bile 10 saat sonra cvb verir
(64 puan) tarafından
Ben olsam almasını isterim en azından üçümüzün isminin yazdığı kolye.. Hani oluyor ya isimler ayrı ayrı altınla yazılı şekilde :)
0 oy
(382 puan) tarafından

Ben her bebek çiçeği gordugumde hani hastahaneye getirilen varya ondan diyorum sende bana alicaksin bundan diyo ben babasiyim hediye gelmiyor mu bu çiçek başkaları getirmesi lazım değil mi anlicaginiz bendende beklenti sıfır doğum günümde bişi yapamadı maddi sıkıntılar yüzünden ama söz yapicam aklımda hep diyo şimdi birinci evlilik yildonumumuz de yaklaşıyor bakalım yapicaklar mi bisiler dedim erken kutluyalim çünkü ya doguruyorum ya da çok yaklaşıyorum ozamana bı yere hayatta götürmez bakalım:))))

(135 puan) tarafından
Ay allahim zaten bu erkekler biseyide hatirlamazlar:) ben okadsr supriz yaparim esime o aklima glemez :)
0 oy
(77 puan) tarafından

İlkte acemiydim dedi bu defa alcak sanırım:-):-)

(135 puan) tarafından
Ay insalalh yapar canim bajalim:)
(77 puan) tarafından
İnşallah canım:-)
0 oy
(6,360 puan) tarafından

Benimki bana soruyo ne alym diye bende hiç deyip gecistirdm madem alacan ne diye soruyon :)

Ama alir buyuk bi ihtimalle bakalm hayirlisi

(135 puan) tarafından
Allah seni:D sende soyle ne istedigini ne olcak:)
(6,360 puan) tarafından
Kendi alsin banane :) oyle ne anlami kalir
0 oy
tarafından

Ben istemeden kendi dusunur sagolsun o konularda dusuncelidir esim. Bundada sordu alicagindan eminim ama almasada onemli degil yanimda ve cocuklarimin basinda sapasaglam durmasi bile yeterli diye dusunuyorum :)

(135 puan) tarafından
Oyle tabi ama insan yinede bekliyo ya:)
tarafından
Kadinligin dogasinda var zaten kuzum bu illa biseylerle motive olmak istiyoruz insan degerli oldugunu hissediyo :)
(135 puan) tarafından
Aynen canm:)
0 oy
(160 puan) tarafından

Kuzum 1 çiçek te alsa yeter bence yeterki düşünsün:)

(135 puan) tarafından
Wynen ya bencede oylr:) sordum azonce alcanmi diye evet fedi:)) tabi diyince guzel.olmuyo ama napiyim hatirlatmasam alcgini sanmam:)
0 oy
(817 puan) tarafından

Ben de çok isterdim güzel şık bi takı alabilse eminim eşim de çok ister ama durumumuz yok maalesef , sağlık sıhhat olsun da napalım.

(135 puan) tarafından
Aynen canim zaten alacak durum yok alsada altin faln alcagini znanetmem alamaz yani hic durm yok:)
0 oy
(1,204 puan) tarafından

Bende aynı senin durumdayım:) ilkinde sadece bir çiçek getirdi ikincide hiç umudum  yok durumda kritik zaten 

(135 puan) tarafından
Aynen durumlar krtik :)
0 oy
(351 puan) tarafından

Bizde adettir bebegin beşik ana kucağı gibi temel eşyalarını anneanne alır. O yüzden biraz rahatiz. :) ve ben yuzsuzluk ettim dedim doğum hediyesi tek tas istiyorum aynen de diyorum diye :) (evlendigimizden durumumuz iyi değildi tek tas alamadık ilerle alırız demiştik içimde ukde kalmıştı) 

(135 puan) tarafından
Durumun varsa iste valla:)
(351 puan) tarafından
Aslında tek tas almak biraz bizi zorlar ama önümüzde 5 ay var daha :) bana dese ki kemeri sikalim para biriktirelim yüzük için. Tamam derim yani :))
(135 puan) tarafından
Evet ama cok phalli oda ayri bisey:)
(351 puan) tarafından
Evet :( Minnacık biseye de raziyim:)
(1,204 puan) tarafından
Bizde de öyle kızımin kıyafetlerini besigini annem aldı sagolsun.  Şimdi oğlan çocuk doguracam ALLAH izin verirse, şu durumda oğlumun kıyafetlerini nasıl alacağız bilmiyorum :/
0 oy
(17 puan) tarafından

Cnm bnm durumun olmaya bilir illa hediye olarak pahali bisey mi olmasi gerekir sonucta dusunup bi cicek bile almasi benm icin guzel bi dogum hediyesidir herseyi gectim yaninda oldugu surece destekcin oldugu surece bence bu hediyedende onemli yeterki sana olan ilgisi bitmesin;)

0 oy
(5,938 puan) tarafından

Canım durumumuz yok annane babanne aldı eksikleri demissin. Eşinin elinde olsa emin ol en iyisini yapardı. Sem bu konuyu hiç açma bence.

(135 puan) tarafından
Oyle cnim ama kendi yagimizda kavruluyoruz ekstiralara pek bisey yapamiyoruz:) yani kuckuck bisey alabilir pahalli olmasina gerek yok sadece dusunmesini istiyorum. Esim boyle konularda pek duusnmuyo. Sakayla bana hediye alcanmi demistim evet alicam dedi ama sonradan ben dedim diyede sey oldum demeseydim o aklina gelseydi faln.. aklinada gelmezdi cubku hic ogle seyler gormemis annesinden gormemis ogrenecegi kimse yok bazi seyleri ben ogretiyroum :)
0 oy
tarafından

Bilezik bekliyorum. Beklenti degil hamile kalmadan once acik ve net olarak söyledim :)) kuyumcunun onunden gectikcede bak bunlar guzel sana da fikir olsun diye vurguluyorum. Almazsa bi ömür başına kakicagimi bildigi icin alicak yani mecbur :)) 

(135 puan) tarafından
Valla hakliyiz napalim 9 ay tasiyoz kuckte olsa dusunulmek istiyo insan:) demkki isteyen tek ben degilmisim:)
tarafından
İstiyorum valla bencede hakliyiz dimi ya :))  hatta kayinvalidemlerden de var beklentim ama onu dile getiremiyrm ileriki zamanlarda belki bi ima ederm :)
0 oy
(1,886 puan) tarafından

Bende istyrum bakalım benimki hiç romantik değil daha doğrusu sevmez böyle şeyleri durumuz iyi şükür ama olmasa da büyük değil de küçük bişeyde olsa mutlu olurdum yani 

(135 puan) tarafından
Insalalh alir canm ya benimkide hic romantiklik bilmiyo ama ben ona yavas yavas ogretiyom :)
(1,886 puan) tarafından
Hiç alcağını sanmıyorum  istediğim zaman bey öyle değilim oğlum diye artistlik ypıyo biraz ağır abi :(

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 424 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Buse19 (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
17 Şubat 2021 Aile kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 406 göst.
2 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Emineninanesii (3,276 puan) tarafından soruldu

376,740 soru

11,274,917 cevap

34,662 kullanıcı

...