0 oy
624 göst.
Diğer kategorisinde (73 puan) tarafından

Kizlar biz burda baya baya eslerimizi cekistiriyoruz acaba onlarin boyle bi imkani olsa sizin hakkinizda neler konusurdu durustce konusalimm hadi gulelim birazz :))

(Daha once kaynana ve esler icin acilmisti bu baslik ama orda hep kaynanaya yonelmistik bu eslere ozel olsunn :)) 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap

esim soruyor kiminle yazisiyosun diye programdan diyorum tamam diyo. şimdi o yazissa ve ben sorsam o porgramdan dese meraktan olurum herhalde:)

(73 puan) tarafından
Cokkk iyiydiii buuuu :) bende cok merk ederdim acikcasiii :))
-Reklam-
0 oy
(817 puan) tarafından

Benimki değişip duran psikolojimden bahsederdi heralde bazen surat asıyorum bazen öpücüklere boğuyorum kocacım şaşırdı napcağını :)

(73 puan) tarafından
Baya guldumm :) tebrik ediyorum cok dobrasin :)) gebeligin vermis oldugu bir durum sanirim bu demi hep boyle degildin insallahh :))
(817 puan) tarafından
Yani genelde de böyle olabiliyorum bazen de bu kadar çok değil tabi mesela görümcem bizim evde diye başının etini yedim bi ara normalde olsa sabırlıyımdır.
(73 puan) tarafından
:))) gebelik beni cok sakinlestirdi ya adama bulasasim gelmiyo :)
0 oy
(49 puan) tarafından

Bi doğursa da kurtulsak derler klasik olarak sanki bi bunlar hamile iyicene boşladi herşeyi  akşama Kadar yatiyo falan derler heralde :))

(73 puan) tarafından
Yatmayincada niye yatmadin dinlenmedin derler :))
0 oy
tarafından

benim esim kullanmaz 3310 kullaniyor akilli telefon bile kullanmiyor dogal yasamak istiyorum diyor. ama diyelim ki kullandi bu uygulamayi birisi esinden sikayet ettigin huyu nedir diye sorsa esim verebilecegi tek cevap : cok uyuyor :) o olurdu her halde. 7.30da esimi ise yolladiktan sonra geri yatiyorum iste 12 gibi flaan kalkiyorum esimde 3de evde oluyor ztn :) butun gun uyuyorsun diye konusamiyoruz diyor trip atiyor. baskada benden siksyetci degil. Allah razi olsun karimdan der biliyorum :) 

(1,204 puan) tarafından
Aynen benim eşimde 3310 kullanıyor evde iki tane akıllı telefon var herşeyin zamanı var diyo :D :))
(73 puan) tarafından
:)) gebelerin uykuya ihtiyaci artiyor idare etsin canim odaa :) millet konusmayan es ister senin ki de kalk basimin etini ye diyo resmen :))


3310 u yasatanlar varmis demekk :)
tarafından
olmaz olur mu elinden gelse benim telefonumuda yok edicek :) klasik adam benimkisi :)
(73 puan) tarafından
Olsun ya millet kocasinin telinden sikayetci siz sanslisiniz bencee :))
tarafından
tabi ki o geldi mi benim telefonumu alir oyun oynar falan bende ya askm tamam ver telefonumu azda ben oynayayim derim esimde sende benimkini oyna der sonea gulmeye baslariz :) oynayacak bi oyun bile yok :)
(73 puan) tarafından
Yilan oyunu vardi o modellerde cok tutulmustu onunla idare et :))
0 oy
(1,204 puan) tarafından

Eşim kesin derki; benim hatun iyi hoş da şu çenesini tutsa daha güzel olacak :) 

(73 puan) tarafından
Al benden de o kadarrr :)) bide benim esim bildigim seyi sormama cok kiziyor zaten biliyosun niye sorup beni kivrandirtiyosun derrr :))
0 oy
(638 puan) tarafından

Ya beyler bugun halisaha maçimiz vardi ama hanim hamile canı portakalli pekin ordegi istemis ben pekine gidiyorum bi koşu ahhahahah☺

(73 puan) tarafından
:))) lightmisin oglum sen denir vee sanirimm baslikk cokerrrr :)))
(638 puan) tarafından
Hahahah aynen
0 oy
(56 puan) tarafından

Arkadaşlar benim hatun bi gülüyor bi ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım diye bi soru sorar herhalde :) sürekli yanağımı mıncıklayarak seviyor benimde hoşuma gitmiyor öp diyorum yok illa mıncıklayacak  kızmak ta istemiyorum ağlar hemen ne yapmam lazim der :))

(73 puan) tarafından
Ya banada nazlan falan diyolarda ben yapamiyorummm :)) esimde yapmama cok firsat vermiyo sanirim.. aglama halim benimde oluyo arada ama cok sakinim aglarken bile yas suzuluyo gidiyo ses cikarmiyorum. Genelde esimin gormedigi yere kaciyorum :)
(56 puan) tarafından
Yap kız nolcak ama fazlası zarar tabi benim eşimin hoşuna gidiyor cok tatli oluyosun diyo cok seviyorum bu hallerini e benim de işime geliyor:)) biraz şımartıyormu beni nedir :))
(73 puan) tarafından
Ya benim esim galiba yapmama musade etmiyo :)) tek cocuklasabildigim nokta ayda bi kere ciddi karin ve bel agrim oluyo gogusune kafami koyuyorum hemen ustune uzandiriyo beni ovuyo sirtimi belimi soylememe gerek bile kalmiyo :) canim bisi cekti diyemiyorum surekli onu yicen mi bunu yicen mi diyo firsat vermiyo onada.. anaaa bu adam taktik yapiyo beni uyutuyo yaaa simdi anladmmmm :)))
(56 puan) tarafından
Biraz dur da ben naz yapim biseler istiyeyim de aaaa boyle de tadi cikmaz ki  :))
(73 puan) tarafından
Aynen ya bende anlatinca farkettm :) bana birakirsa abartirim diye korkuyo olabilir aksam konusayim ben bu konuyuu :)))

Gebeligimin basinda o gebe gibiydi ondan naz yapamadm simdide boyle ondan yapamiyorum olmaz boylee
0 oy
(6,360 puan) tarafından

Benimki şöyle der esim zaten kiskancti hamilelikte daha beter oldu herkes hamilee oluyo benimki cekilmiyo dogursada kurtulsam der :)

Zaten kendi bana diyo herkesin karısı hamile kaliyo kimin esi senin yaptiklarini yapiyo diye :)

(73 puan) tarafından
Valla anlamiyorum su erkekleri biz icimizde can tasiyalim ic organlarimiz birbirine girsin agrimayan yerimiz kalmasinnn beyefendilerin derdine bakkkk :) ne ala memleketttt bide bizi begenmezlerrr kurbann olsunlarr bizeee hihhhh :))
0 oy
(66 puan) tarafından

Ben öyle çok uyuyorum ki bide 3 yaşında oğlum var o uyuduğu dakika ben yatış zaten işten geç geliyor 10-11 gibi ben ya sayiklar vaziyette oluyorum yada uyuyor oluyorum. E tabi bu da her şekilde muhabbetimizi etkiliyor

(73 puan) tarafından
Ama sende yoruluyosun cok normal canimm :((  esle muhabbetin azalmasi kotu birsey ama napalim bu donemlerde idare etcekler artikk
(66 puan) tarafından
Sağ olsun bişey demiyor ya
0 oy
(9 puan) tarafından

Benm esimde boyle uygulama oldugunu ogrendiginden beri siz kadinlar ne anlatiyinuz kimbilir diyor konusacak ne buluyonz diyor hem  biz erkekler de oyke merak yoktur ayrintilsra da takilmayiz diyor.

tarafından
erkekler daha merakli aslında:)
(73 puan) tarafından
HahahHahah o kadar merak lafinin ustune o laf oldumu simdii :)) bence bizden daha merakli ve bizden daha dedikoducularrr iclerinde tutuyorlarr :))
tarafından
kendi aralarında dedikoducular ama kadinlara yansitmiyorlar
(73 puan) tarafından
Aynen oylee canim. Kendi aralarinda inan bizden cok dedikodu yapiyorlarrr
0 oy
(351 puan) tarafından

Bence erkekler eşlerini şikayet etmezler pek yani sohbete dahil etmek istemezler ancak yüzeysel olarak konuşurlar. Ama erkeklerin toplandığı bi yerde en cok futbol konuşulur :) biz deriz acaba bizim hakkımızda ne demiş diye bi  bakarız o takim sunu transfer etmiş bu takim su kadar puan almış :))

(9 puan) tarafından
Aynen katılıyorum canım isler gucleri Mac Allah tan benmksii cok Mac meraklsi degl konusan olursa konusur yani
(73 puan) tarafından
Esimle abim tanisicaklardi isteme vs fasli olcak oturdu bunlar abim hangi takimi tutuyon fatih dedi esim masanin altindan beni durttu anlamadm ben tabii abim dedi niye soylemiyon abicim cekinme soyle bu gene beni durtunce ayiktim isi fenerbahce abi dedim ben :)) abim fanatik oldugu icin esim bilmediginden bana paslamis isi :)) 5 yildir evliyiz 1.5 yil tanisma surecimiz oldu agzindan bir kere mac duymadm ne izler ne konusur :)) hangi takim diyenede fenerbahce der gecer bana da der ki hep sen oyle dedin o anda diye fenerbahce :))  sizin dediginiz gibi bi muhabbet donerse burda benim adam durmazz daralir :))
(351 puan) tarafından
Benim eşim futbol aşığı ve bende e futbol asigiyim. Benim babam sinir hastasiydi bana futbol izletmezdi sinirlenirdi  çocukken hep içimde ukde kalmıştı Allahta  bana fanatik bir koca verdi cok mutluyum bu durumdan :)
(73 puan) tarafından
Ne guzel senin gonlune gore olmus canim. Ben evlenmeden once gercekten fanatiktim. Abimle takilirdik hep mac gunleri abim derdi erkek kardesim olsa senin gibi olmazdi belki diye dusun o derece :)) ama esimle tanistik baktm hoslanmiyo umursamiyo bende evlenene kadar sogudum. Simdide cok rahatim ne halisaha ne mac gunu hergun bizim :)
0 oy
(31 puan) tarafından

eşim whatsap grubu yaptımi arkadaşları direk ordan çıkıyor boş konuşurlar şimdi diye burda ki muhabbetleri gorse demek kendini öldürür:)() hamilelik kafası çok başka birşey ben yetiyormusum ona 

(73 puan) tarafından
:))) ciddiyeti seviyor demekki adammm

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 297 göst.
0 oy
24 cevap 780 göst.
16 Şubat 2019 Aile kategorisinde AskinNur (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 485 göst.
6 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 324 göst.
3 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,550 puan) tarafından soruldu

374,650 soru

11,205,924 cevap

34,507 kullanıcı

...