0 oy
75 göst.
Diğer kategorisinde (241 puan) tarafından

image

Kayinvalidemgildeyim bir tuşa bastım yanlışlıkla kanal yok diyor nerden gelicek 

image

image

2 Cevaplar

0 oy
(7,440 puan) tarafından
Kumandayı yakından net atsana cnm bi
(241 puan) tarafından
Ekledim bir foto daha internetim az olduğu için internetten bakamiyom
-Reklam-
0 oy
(206 puan) tarafından
Canım matkadı ne tv nin
(241 puan) tarafından
Onvo diye bir marka üstünde öyle yazıyor
(206 puan) tarafından
Markasını söyledi gogleden bakıp kopyala yapıştır yapayım buraya yaparsin
(206 puan) tarafından
Televizyon kanalları nasıl geri getirilir?

Sol Altta Ayarlar Menüsüyle Açılan Televizyonlar Kaynak ayarlarında, Türksat TKGS ayarları seçeneği görüyorsanız; Seçeneği seçip “Türksat TKGS mod” u “Kapalı” seçin. “Back” Tuşuna basarak bir önceki menüye geri dönün ve Elle kanal aramayı seçin. TKGS ayarları görmüyorsanız; “Elle Kanal Arama” seçeneğini seçip.17 Ara 2022
(206 puan) tarafından
ANASAYFA
KURUMSAL
HİZMETLERİMİZ
Tv Frekans
BLOG
ÜRÜNLER
SORU – CEVAP
İLETİŞİM
Type your search query and hit enter:
Type Here
All Rights Reserved
ipekuyduservisicom
Type your search query and hit enter:
Type Here

HOMEPAGEBLOG
Blog
Silinen TV Kanalları Geri Getirme, Tv ilk kurulum

Silinen TV Kanalları Geri Getirme, Tv ilk kurulum
 
Televizyon kanalları kendiliğinden silindi veya siz oynarken televizyon kanallarını sildiniz. Tv kanalları geri getirme için bir kaç işlem yapmanız gerekir. Televizyon kanallarını geri getirmek her zaman kolay olmayabilir. Bunun için ne yapacağınızı bilmeniz ve bunun yanında birazda şansınızın olması gerekir. Silinen kanalları geri getirme ve kanalları yeniden yüklemek için yapacağınız birkaç adımı teker, teker sıralamak istiyorum.

Bazen kendi kendine bazen de yeni çıkan bir kanalı eklemek için televizyona kanal eklemek yerine yanlışlıkla bütün kanalları silmiş olabilirsiniz. Televizyon kanallarını geri getirmek için televizyonunuzun markası, model yılı, kullandığı yazılım, televizyon menüsünden anlıyor olmanız, kullandığınız receiver uydu alıcısı ve birazda sizin bu konuları bilmeniz çok önemlidir. Dilerseniz Tv kanalları silindi nasıl yüklerim makalemizden de destek alabilirsiniz.

Makaledeki yazı başlıkları

Yeni kanal araması yaparak silinen kanalları geri getirme
Kanalları sildikten sonra kendinden uydulu televizyon menüsünü çok fazla kurcalamadan hemen televizyonun kanal aramayı başlatmanız gerekir. Kanal araması yaparak kanalları geri yükleyim derken anten ayarları ile ve uydu ayarları ile oynarsanız bir daha kanalları geri yükleyemeyecek ve uydu servisi çalışanlarını çağırmanız gerekecektir.




Silinen tv kanalları geri getirme işlemine başlamak için kumandanızdan > MENÜ tuşuna basınız.
Sonra > YAYIN > KURULUM veya > UYDU AYARLARI kısmına giriş yapın.
Çıkan menüde > MANUEL ARAMA, > ŞEBEKE ARAMA ya da > TP ARAMA seçeneğine girin.
En üstte Uydu yazan yer de > TÜRKSAT42E yazdığına dikkat edin.
Frekans yazan yere > 12380 girin.
Sembol oranı > 27500 girin.
Polarizasyon > DİKEY ya da V yapın.
Şebeke arama seçeneği varsa > AKTİF, AÇIK ya da ETKİN yapın.
Kanal aramayı başlatmak için > BAŞLAT, OKEY ya da ARA tuşuna basınız.
Bu işlemleri doğru yaptığınız takdirde Tv kanalları geri getirme işlemini başarılı bir işlemine bitirmiş olacaksınız.
Türksat kanal güncelleme sistemi ile kanalları geri yükleme
Eğer yanlışlıkla veya kanalları yeniden yüklemek için televizyon kanallarını sildiyseniz Tkgs sistemi ile kanalları birkaç saniye de yükleyebilirsiniz. Peki Tkgs nedir Biliyor musunuz? Türksat kanal güncelleme sistemi direk olarak Türksattan yayınları bir kaç dakika da veri indirmesine yarayan bir kanal güncelleme sistemidir. Eğer burada anlatılanları yaptığınız takdirde Tkgs güncellenemedi hatası açıyorsanız burada ki linke tıklayıp çözümü için makalemizden destek alabilirsiniz. Ayrıca Tkgs ekranında donup kalıyorsa o zaman da buraya tıklayın.

Tkgs güncelleme ile tv kanallarını güncelleme
Televizyondaki kanalları yanlışlıkla sildiniz. Bunu zahmetsiz yüklemenin tek yolu Türksat kanal güncelleme sistemi ile yani, TKGS ile kanalları yüklemektir. Tv ilk kurulum yaparken ve silinen kanalları geri getirmek için bu yöntemi kullanabilirsiniz. Kendinden uydulu televizyonun veya kullandığınız uydu alıcısının kumandasından;

Öncelikle > MENÜ tuşuna basın.
Sonra > KURULUM yazan yere giriş yapın.
Televizyonda TKGS varsa menüyü karıştırarak veya direk > OTOMATİK ARAMA seçeneğine gelerek > TKGS GÜNCELLEME seçeneğine giriş yapabilirsiniz. (Her televizyonda TKGS farklı bir yer de olduğundan ve televizyon menüleri birbirinden farklı olduğundan detaylı anlatamıyoruz. Siz sadece TKGS yazan yeri bulun yeterli)
Tkgs güncelleme yazan yere girdiğiniz de BAŞLAT, GÜNCELLEME FREKANSLARI, KATEGORİLER, ÇALIŞMA MODU gibi yerler göreceksiniz. İlk önce güncelleme frekansları yazan yere tıklayıp frekansları kontrol ediniz. Frekans yoksa frekans ekleyin. Yoksa silinen tv kanalları geri getirme işlemi başarısız olur.
Frekanslar varsa > BAŞLAT tuşuna basın. Kanallar birkaç saniye içerisinde yüklenecektir. Tv kanallarını geri getirme ve yanlışlıkla tv kanalları silindi işlemine çözüm olarak burada anlatılanları yapabilirsiniz. Az önce de dediğimiz gibi. Her televizyonun menü ve yazılımı farklıdır. Bu nedenle burada kullandığımız terimler sizin televizyonunuzda yoksa o zaman buna yakın bir şeyler bulup aynı şekilde devam edebilirsiniz.


admin
Merhaba ben Metehan Aslan. Televizyon servisi ve İstanbul uydu servis Hizmetlerin de, aynı zamanda "İpek uydu servisi" firmasında teknik servis uzmanı olarak çalışıyorum. Sorun yaşadığınız tv uydu arızalarını ve aklınıza takılan soruları YORUM kısmına yazarsanız sizlere kısa süre de yardımcı olabilirim.

NEXTOrtabayır Mahallesi uydu servisi, çanak antenci »
PREVİOUS« Mehmet Akif Ersoy uydu servisi
VİEW COMMENTS

Can
15 Mart 2023 at 15:12
Vestel TV orta boy kanallar giti nasıl geri alırım


Fatih
11 Mart 2023 at 22:08
Merhabalar, Samsung UE40M5000 model TV var. Çanak antenle kullanıyordum. Merkezi uydu sistemine geçince kanallar gitti. Kanal tarama yapıyorum. Olmuyor. Sıfırlayıp 12380 /27500/dikey yaptım 1/4 yaptım. Arattım olmadı. Bu adaki bütün TV ler çalışıyor. Samsung marka tvlerde kanallar yok. Nasil yapabilirim ?


Hüseyin keskinbıçak
8 Şubat 2023 at 10:02
Televizyonda ki kanalları yanlışlıkla çocuk sildi. 2 gündür uğraşıyorum. kanallar yüklenmiyor. Sadece dandik kanallar çıkıyor. Tvye kanalları nasıl yüklerim?
Hüseyin keskinbıçak


admin
9 Şubat 2023 at 11:37
Merhabalar. Bu sayfamız da birçok kanal yükleme seçeneği var. Televizyonunuz hangi özelliği taşıyorsa ve siz hangi seçeneği daha iyi bilyiorsanız o yöntemi kullanrak televizyona kanalları yeniden kurabilirsiniz.


Mazlum Güngör
26 Ocak 2023 at 11:30
Merhaba! Dijitsu televizyon aldım kanal yüklü değil bir türlü yüklemeyi beceremedim yardımcı olabilir misiniz


admin
27 Ocak 2023 at 15:55
Merhabalar. Bu televizyon menüsü biraz karmaşık olduğu için yardım almadan yapacağınızı zannetmiyorum. Bu nedenle Dijitsu televizyona kanal yüklemek için lütfen internet üzerindeki videoları izleyerek ya da Dijitsu müşteri hizmetleri telefon numarasını arayıp size tarif etmelerini isteyebilirsiniz.


Erhan
11 Ocak 2023 at 17:56
Uskey 9090 uydumuzda atv, show, kanal d gibi kanallar uyduyu fabrika ayarlarına döndürdükten sonra silindi. Nasıl geri getirebilirim? cevap verirseniz sevinirim.


Serdal
21 Aralık 2022 at 10:31
Televizyon sifirladik TV Samsung ve şimdi hiçbir şekilde kanal arama yapıyorum bulmuyor ne radyo nede TV kanal


admin
23 Aralık 2022 at 12:27
Merhabalar.
Detaylı açıklama için Samsung tv kurulumu sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca;
Samsung tv kanal kurulumu öncesinde,
yayın
kanal ayarları
uydu ayarları
uydu düzenle
diseqc 1.4 ya da A yapın
kayıt edin ve kanal aramasını yeniden başlatın.


Mahmut KARCI
13 Aralık 2022 at 12:11
A43L5845 Arçelik tüm kanallar silindi geri gelmiyor hiçbir şekilde


admin
13 Aralık 2022 at 22:44
Mahmut Bey! Mutlaka atladığınız bir konu var ki silinene kanalları hiç bir ayar değişikliği yapmamışken geri yükleyemiyorsunuz. Lütfen Silinen kanalları geri yüklemek için söylenen metotları atlamadan yapınız.


Furkan
11 Aralık 2022 at 00:04
Merhaba Hi-level Tv'de kanal arama her şey düzgün fakat kanalları bulmuyor %1 de kalıyor merkezi sistem komşularda bir problem yok


admin
11 Aralık 2022 at 18:18
Merhabalar Furkan Bey.
Hi level televizyon da silinen kanalları geri yüklemek ya da yeni kanal aramasını gerçekleştirmek için manuel kanal aramayı tercih edin. Ayrıca tv kanal aramasının %1 de kalması farklı bir arızayı işaret etmektedir. Televizyoununuz da sinyal problemi yaşamadığınıza emin misiniz?
Tv sinyal yok Tv Sinyal Yok Sorunu Ve Çözümlerimakalesini baştan sona okumanızı tavsiye ediyorum.


Serdar çelik
21 Ocak 2023 at 14:26
Abi ben TV da her işlemi yapma ma rağmen TV kapatınca kanallar kayboluyor.sadece 30 40 kanal kalıyor ama istediğim kanalları yükleyip taşıyorum istemediklerimi siliyorum favorilere ekledikten sonra TV kapatıp açtığımda yüklediğim kanallar siliniyor lütfen yardım lazim

admin
24 Ocak 2023 at 18:08
Merhabalar.
Televizyonunuz bozuk olduğu için kanallar siliniyor. Televizyonu tamir ettirmeli ya da uydu alıcısı alarak tv kanal silme sorununun dan kurtulabilirsiniz.

Betül
8 Aralık 2022 at 11:41
TV profilo kanalar silindi yükledim TP ayarını bulamadım sanırım bütün kanalar gelmedi

admin
9 Aralık 2022 at 20:24
Merhabalar.
Profilo tv kanallarını yüklemek için >menü > kurulum > manuel arama > frekans yazan yere 12.380 Dikey (V) 27.500 sırasıyla giriniz. Ardından şebeke arama kısmını aktif edip kanal aramasını başlatabilirsiniz. Burada anlattıklarım ile sizin televizyon yazılımınız birbirinden farklı olabilir. Bu nedenle yazdığımın benzeri bir kelime türüne eş değer olan yerlere girmeniz halinde, Profilo tv silinen kanalları kolaylıkla yükleyebileceğinize inanıyoruz.
Saygılar.

Mahmut Burak Afşar
28 Kasım 2022 at 19:24
Merhaba arkadaşlar Arçelik televizyon TV kullanmaktayım TRT kanalının frekans ayarını yapalım derken hepsini silmiş durumdayız.Nasil yapabiliriz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

admin
5 Aralık 2022 at 12:24
Merhabalar. Silinen tv kanalarını geri getirmek için lütfen konumuz da yer alan taktikleri uygulayınız.
Teşekkür ederim

Leave a Comment
SHARE
     
PUBLİSHED BY
admin
3 SENE AGO
RELATED POST

Tv Manuel ve Otomatik Kanal Arama Frekansı
 
Arçelik Tv Kanal Arama, Yükleme Ve Kurulumu
 
Vestel Kanal Arama ve Tv Kurulumu
 
RECENT POSTS
BLOG
Arçelik Tv Kanal Arama, Yükleme Ve Kurulumu
Arçelik televizyonu ülkemizde en çok satılan Türk menşei televizyonlardan biridir. Peki Arçelik TV kurulum, kanal…

3 ay ago
BLOG
Türk Ve Yabancı Sinema Filmi Yayınlayan Tv Kanalları
Sürekli Türk ve Yabancı sinema filmi yayınlayan tv kanalları ve frekansını mı arıyorsunuz? O halde…

3 ay ago
BLOG
Vestel Kanal Arama ve Tv Kurulumu
Vestel TV kanal arama, ilk kurulum, TV kurulumu ve diğer işlemler diğer televizyona nazaran biraz…

4 ay ago
BLOG
Tv Manuel ve Otomatik Kanal Arama Frekansı
Bildiğiniz üzere televizyona kanal yükleyebilmek için manuel arama frekansı, otomatik arama frekansı, lnb frekansı ve…

4 ay ago
BLOG
Samsung Tv Kanal Arama ve Kurulumu
Samsung TV kanal arama, kanal yükleme ve televizyon kurulumu sandığınız kadar zor değildir. Yani sırf…
(206 puan) tarafından
Sonunda yorumları sa kopyalamışsim sen üstleri oku
(241 puan) tarafından
Yapamadım ya off
(206 puan) tarafından
Şimdi sakin ol önce menüye gir bi
(241 puan) tarafından
Valla çok sağol canm ya bir arkadaşı aradım internetten bakayım dedi radyoya uyduya falan bir bas dedi teli kapattıktan sonra radyoya bastım düzeldi heralde ona girmişim çıkamadım şimdi düzeldi çok sağol
(206 puan) tarafından
Ahhaah Allah seni yardımcı olmak istedim tenin karşısında öyle ugrasıyom kendi kanallarını da sildim baştan yüklüyorum sana tek tek anlatıyım diye
(241 puan) tarafından
Ya çok sağol canm valla kusura bakma valla kendimin olsa tel sıkıntı yok ama kayinpedergilin olunca sıkıntı yaptım
(206 puan) tarafından
Benimki yüklenmiyor şimdi de
Neyse yüklerim ben geri  
Gecmis olsun
(241 puan) tarafından
Ay banada haber ver ya töh
(206 puan) tarafından
Yapamadım ahahahshs neyse tv ye bakmiyoz zaten .benim huyum da bu işte hemen herşeye atliyom

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 23 göst.
0 oy
4 cevap 123 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Prenses2 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 302 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde _AsiMelek_ (3,921 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 147 göst.
9 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde B. Sema (482 puan) tarafından soruldu

384,176 soru

11,494,393 cevap

35,134 kullanıcı

...