0 oy
632 göst.
Aile kategorisinde (69 puan) tarafından
Kızlar nişanlıyken eşimle çok tartışıyorduk. Ve eşim nişanlıyken çok borç yapmıştı. Bana işte bilezikleri alcam falan dedi. Ama ne borcu o bile belli değil. Veya aşırı keyfine düşkündü. Velhasıl çok tartışıyorduk. Bu sebeplerden dolayı tartıştığımız ne varsa gitmiş annesine anlatmış. Annesi sürekli istiyordu ki biz onunla yatalım onunla kalkalım. Eşimle ne konuşuyorsam o da bilsin dahil olsun. Ama artık bitirme durumuna gelmiştik. Annesi bizim eve geldi. Annemin yanında bana bir sürü hakaret etti. Yok sen iki yüzlüsün. Yok sen neye karışıyorsun falan. Tabi bu yarım yamalak anlatmış. Ben sadece ona herşey anlatılmaz. Her konuya dahil olmaya çalışırsan sonunda kötü sadece sen olursun dedim. Ama ben normalde çevrem tarafından aşırı sayılan biriyim. Annem de öyle. Annem bana dedi sen sus. Annem de bişey demedi. Şok oldum. Çok büyük olgunlukla karşıladı. Sonra yarın kayınpederle kaynana özür dilemeye geldiler. Ama kaynana hala boş konuşuyor. Kayınpeder dedi sözünü tartmayanın başı yerde olur. Kaynananın da başı yerdeydi ama babam annem ben vardık. Hala orda diyor ki işte sen yaptın. Ben mi şimdi aranızı bozdum falan. Ben mi kötü ettim  falan. Kayınpederim çok otoriter biridir. Kayınvalidem çok korkar ondan. Sonra Kayınpederim benden özür diletti. Ama annem ve annem sayesinde ben o an aşırı olgun bir hal sergiledik. Ağzımızdan kırıcı yanlış hiç bişey çıkmadı. Ama kaynanam diyeceğini dedi. Sonra benden özür diledi. Ama her seferinde kaynanam söylediği lafların altında ezildi. Yüzümüze bakarken utanarak bakıyor. Evlendikten sonra da annemden birkaç sefer özür dilemiş. Benden de diledi. Ben yapmazdım falan. Ama inanın hala boş muhabbetlere devam ediyor. Bir sefer aradım onu. Gitmiş hemen annemi aramış. İşte beni arıyor da seni arıyor mu? Sürekli annemle kendini kıyaslıyor. Annem ne yaparsa oda yapacak. İstiyor ki annem sürekli onu arasın ama annem hala seviyeli duruyor. Sonra durumları çok iyi neredeyse 10 bin tl gelirleri var. Ben kredi borcu ödüyorum. Sürekli arıyor ki borcumuz var pazara gidemiyoruz bilmem ne. Bir sefer arasam telefonda hemen bana saçma sapan sorular soruyor. Yok yemek yapıyor musun bilmem ne. İki defa arasam buraya gelip 3-4 ay kalacak. Ama sürekli benden bekliyor ki onu arayayım. Bende hem yaptıkları için ailemin yanında söyledikleri çok ağır gelmişti. Hem boş konuşmaları için. Hemde buraya gelince oğlum sen ona yardım mı ediyorsun o sana nasıl bunu dedi. Aa sen niye bunu yaptın diye eşimle aramızı açacağını bildiğim için aramak istemiyorum. Ama arama beklentisi olduğunu biliyorum bazen vicdan yapıyorum yine de büyüktür diye ama siz olsanız ne yapardınız. Başka şehirlerdeyiz ve Kayınvalidem çok genç 45 yaşında.

Uzun oldu ama halimi anlattım. Bu platformu çok seviyorum. Hepimizin sorunlarına çözüm buluyoruz. Siz olsanız arar mıydınız. 

7 Cevaplar

0 oy
(3,024 puan) tarafından
Benim.kaynanada gemc 41 yada 42 yasinda valla ben direk lafini veriyom.susmuyom
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bu hayata ne ekersen onu biçersin cnm boşver ara sıra ara sana laf dediğin de karşılığını ver ezilme eşin ve ailen arkandaysa sorun etme :)

0 oy
(650 puan) tarafından
Oğlunun yanında ara naber nasılsın vs. Kisadan kes." Aramadın" demesini engelli. Yarın sitem ederse, söylersin
(78 puan) tarafından
Çok mantıklı bence  bu karar eşinin yanında ara kısa kes ama uzatma
0 oy
(266 puan) tarafından
Durumuna benzer seyler yasiyorz.kaynanam kocami benm kendi ailemden kiskaniyo :)) ariyorz konisutorz annemlere gidecsz diyorz onceki gun ordaydiniz daha diyo :) herseyden haberi olsin istiyorfu biz nisanli iken evlendik burnunu soktu baktim olmuyo lafimi esirgemedm kayunbabam cok iyi sagolsn oda laf söylemiş olacajki artk mudahale etmeye calismiyo yani etse de imali imali etmeye calistigi ile kaliyo.umursama kendini ezdirme lafini esirgeme esinin yanonda iyi ol saygida yeri geldimi kusur etme ama lafini vur yuzunw icinde kalmasn 
0 oy
(94 puan) tarafından
Boşver mesafe koy vicdan yapm huzurunu kaçıranlara 
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun arama tabikide ararsan eşinle olan huzurunu bile kaçmasına sebep olabilir annendeki olgunluğun yarısı yok onda. Benim kaynana 53 yaşında ama 30luklara taş çıkartır bnde kaynana dan çok uzakta yaşıyorum asla yüz vermiyorum inan eşimin annesi saygım var ama sevgi bırakmadılar çok ettiler bnde aramıyorum sormuyorum. Çok şükür kafam rahat
0 oy
tarafından

Büyük olan insan o dediklerini yapmaz büyük olduğunu bilir. çocuklarla çocuk gibi olmakta lazım bazen. ;)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 102 göst.
21 Mart 2024 Aile kategorisinde Asya15 (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (951 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 497 göst.
0 oy
22 cevap 531 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Fatmayaren (876 puan) tarafından soruldu

374,685 soru

11,207,585 cevap

34,511 kullanıcı

...