0 oy
604 göst.
Aile kategorisinde (24 puan) tarafından

Simdi arkadaslar. Durust olalim haksizlik olmasin lutfen kadin kadinayz. Burda gorumce kaynana ful addik, iyisiyle. Kotusuyle benim aklima geldi peki kimler annesinin iyi kaynana yada kotu kaynana yada benim kaynanamda bole olsa yada yok ben istemezdim diyen varmı? 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Annesinin iyi kaynana yada kotu kaynana yada benim kaynana yada ben istemem kaynana??? Sorunu anlasam cevap vermk isterim ama:D

(24 puan) tarafından
Kendi annelerimizin kaynanaliginigi diyorum yani nasil buluyosunuz
(19 puan) tarafından
:)) :)) :)) ahhahabxmx xxm ayy ne guldüm yoruma
(24 puan) tarafından
Allah daha cok guldursun :)
(19 puan) tarafından
Amin canım hepimizi insallah :))
-Reklam-
+1 oy
(351 puan) tarafından

Aslında annem bana asil kaynana :) ama normal kaynana ile arasında fark annemize karşılık verrbiliyoruz  :) ama kaynamaya ses cikartamadigimiz  için o kaynana oluyor..

0 oy
(127 puan) tarafından

Valla kaynanamdan çokça memnunum bazen kendi annemden yakın oluyor bana. Kızı gibi görür değer verir ve bana saygı duyar. Bende ona tabiiki. Sevmedigim tek özelliği ısrarcı olması ve cok konuşması. Sürekli siyaset ve eski anıları konuşuyor ezberledim artık valla. Ama dinliyorum kırılmasın diye. Ama yine de sohbeti şeker bi kadın. 

0 oy
tarafından

Valla benim annem bana bazen kayınvalidemden daha kaynana :D yengem var abimin eşi, annem onun 1 dediğini 2 etmez yengem annemin kalbini defalarca kırmıştır ama annem yine de yaşı küçük, olsun oğlumla huzurları bozulmasın diye asla sesini çıkarmamıştır, bu arada annem 54 yaşında. Annem bana çok karışır evime geldiğinde eksik bişey görsün hemen söylenir kızar ben sana böyle mi öğrettim der :D kayınvalidem de annem gibi kaynanadır. Allah razı olsun evime gelse bi şeyi yanlışta yapsam olsun kızım der 2.defa yapınca düzeltirsin daha iyisini yaparsın der. Laf sokmaz yada bi kusurum olsa eşimi doldurmaz. 4 yıldır birlikteyiz. 4 yıldır hiç birbirimizi kırmadık Allaha şükürler olsun. Rabbim sıkıntısı olanlara yardim etsin.

0 oy
(56 puan) tarafından

Annemin gelini yok ama olsaydi eminim ki karismazdii bile kendi cekmis kaynanasindn ki halada oyle çekiyor o yuzdn karsmz geline :) 

0 oy
(73 puan) tarafından

Benim annem vefat etti malesef 6. Yili oluyor... normalda dominant bi karakterdi cok disiplinliydi o yuzden yengemle hic anlasamazlardi..annem biraz da kinciydi yengem bir kere hakaret etmisti anneme ve o gunden sonrada evime almam dedi almadi da.. sonra abimle yengem bosanmislar aralarindaki gecimsizlik yuzunden..abim yeni kiz arkadasini getirdi anneme ve abimin kiz arkadasida annem gibiydi kanka olmuslardi :)) evlenin siz diyerek vefat etti ve evlendiler cokda mutlular cok sukurrr..

0 oy
tarafından

annem daha kaynana degil canim ama olunca sessiz kaynana olacagini düşünüyorum karismaz bana bile ayda yilda bir gelir karismaZ. kayinvalidemde iyidir ama bazi huylari konusmalsri olmasa daha iyi olacak. mesela her aradiginda bana uyuyon mu demese cok mutlu olucam ki ben uykucu biri degilim sabah erken kalkarim gün icinde uyumam ama kadin beni hep uyuyor saniyor:)

(216 puan) tarafından
Uyursan uyutsun cnm uykunada mi kariscak :)
tarafından
karismiyor her aradiginda uyuyon mu diyor  dün yine aradi uyuyon mu diyo sende saat kacta ararsan ara hep beni uyuyo saniyon heralde dedim ee diyo Aydın gececi onun yanina yattin uyudun sandim diyo :) hem gece uyucam hemde gündüz esimle :)
tarafından
telefon ön odadaydi bende arkada mutfakta acana kadar geç açtın ya uyuyon sandim diyo :) hic tuvalettedir işi vardır diye düşünmüyor;) aksam annemle karsilasmislar diyomus git yaninda kal yalniz birakma anneme akıl veriyor:)
(216 puan) tarafından
Ahh ahh niye boleler bilmiom bnimkide ole asagi inmedim mi yatiyon mu diyo sanki bnim evin hc temizlgi yok hc yemegi yok bn hc kendimle ugrasmiom hep yatiom cok mu tembel saniolar ne yapuolar anlamiom ki :)
tarafından
bi gun dicem sen hep uyuyon heralde benide uyuyo saniyon :)
(216 puan) tarafından
Yada snde her aradgnda soyle uyuyon mu diye :)
tarafından
kadin beni 7/24 uyuyo saniyo diyorum uyuyamiyorum diye anlamiyo :)
(216 puan) tarafından
Sinir bozucu tam desene :)
tarafından
sorma canım:)
0 oy
(216 puan) tarafından

Keske annem gbi kaynanam olsa babam gbi kayinbabam cunku annem kizlarindan cok gelinine laf solemez el kizi diye bi gun sesini yukseltmez bi is demez acikca aciktim bile demez yinede kaynanamdan ufak tefek seyler olsada cok sikayetci dglm ama kayinbabam cok baskici 

0 oy
tarafından

Annem gibi kaynanam olsa öpüp başıma koyardım valla :) etliye sütlüye karışmaz sakindir erkek kardeşim var ona karşı da öyle bana karşı da öyle bence yetiştirilmeyle alakalı dedem mükemmel bir insandı rahmetli görgülü insanlarla anlaşmak daha kolay oluyor 

0 oy
tarafından

Valla annem kadar keşke kaynanamda oyle olsa annem damadın sever o gelince daha iyi yemek yapmak ister güzel ağırlar kaynvaldemde hiç özenmez ne yemek yaptıysa varsa onu yeriz çocuklar gelmiş şunu yapım falan yok olmadığından değil tembelliginden yapmaz yemek önemli değil biyerde ama ben evimde öyle görmediğim için tuhafıma gidiyor sonrs hiç hasta olmican hep önünde dolancan bikere grip olmuştum hamileyken bana dedi annene git yada bana bişey olsa anneni cagirdinmi hiç sorumluluk almaz uğraşamaz beceremez varsa yoksa oğulları ama onlara annecim annecim bize asla demez yani kısaca bugüne kadar kızı gibi değil gelin muamelesi gördük eltimle hemde kızı olmadığı halde bizi kızı gibi görmez hep başkasının gelinleri daha iyidir hiçbi kusurumuz olmadığı halde 

0 oy
tarafından

Abimle düğünlerimiz arasinda iki hafta var. O yuzden kendi kaynanamla annemin kaynanaligini cok iyi gozlemliyorum. Her zaman derim ki anne keske benim kaynanam da senin gibi olsa annemde derki olsun kizim oyle deme bende senin annenim... gelinimiz de cok iyidir Allah razi olsun ama goren de ona der ki sen kadir gecesi mi dogdun da boyle iyi kaynanaya denk geldin...

0 oy
(355 puan) tarafından

Annemin 3 qelini war we annem en cok en buyuqunu sewiyo ama dierlerinede hakszlik yapmuo Allah war. Annemin kotu huyu war bunu herkes biliyor annem alingan gelinin ewine qitsin qelin mesela mutfakta biraz uzun dursun hemn der ben qittim die rahatsizmi oldu die surat yapar ama abilerime kesinlikle sikayet etmez daha dqrusu abilerim buna izin wrmez. Annemin alinganligi gelinlere has bi durum deqil bnle ablam mesela odada konussak annem kizar gelin bnm ynimda konusur der bnden gizli neyiniz war der. Galiba biraz meraklida:) ama yedirmeyi cok sewer comerttir. Annemde en sewdqim huy qelinleri yadirqamaz hic neyse kabul etmistir. Mesela ewlerine duzenlerine giyimlerine hic karismaz nereye qitmis nie qitmis falan hic umrunda olmaz. 3 gelinde der Allah razi olsun senden raziyiz die ama iclerini bilemem tabi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 155 göst.
17 Aralık 2023 Aile kategorisinde Angel1992 (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 70 göst.
20 Eylül 2023 Aile kategorisinde Meleniko (672 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 107 göst.
0 oy
3 cevap 153 göst.
21 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gammmze (1,285 puan) tarafından soruldu

374,697 soru

11,207,942 cevap

34,512 kullanıcı

...