0 oy
910 göst.
Aile kategorisinde (58 puan) tarafından

Yarın kayinvalidenin muhteşem doğum günü partisi varmış :)) 

Bizi arayıp haber veren olmadı. Kardeşler arasında konuşuldu. Kardeşini arayıp söylemişler böyle bir organizasyon olduğunu.

Biz ocağın başından beri problemleyiz ilk değil ama ciddi soğukluk oluştu aramızda. Karşılıklı olabilir evet, kirginliklar var aramızda ama esimlede görüşmüyor Annesi soğuk davranıyor vs vs. 

Kayınpeder arayıp herkese soylemis, biz hariç.. Esim için üzülüyorum aslında dislanmis hissedecegi için ama bizde gidelim demedim konu kapandı.

Davet edilmedigimiz bir yere gitmek içime hiç sinmiyor ki öyle bir insan da değilim ne bileyim ya. 

Ne yapayım bilemedim daha öncede ailecek toplanip yemeklere gidildi ve haber vermediler bizi çağırmadilar :) bahane olarak sizin işiniz vardır rahatsız etmedik demişlerdi ki hafta sonuydu o zamanlar ağzıma ediyorlardı yine de ses etmiodum ustelik, 

şimdi ise ye artık dedigim vakitlerdeyim :))

(İyi de olsan farketmiyor bu insanlara onu anladim)

neyse hanımlar esimi gitmek için ikna mı etsem yoksa hiç mi karismasam ?  

Benim içimden gelmiyor o ayrı.. 


10 Cevaplar

0 oy
(385 puan) tarafından

Bence hiç karışma. Eşin kendi ailesinin sorumsuzluğu ile kendi yüzleşin  Şimdi gider seni kıramaz orda patavatsız bir laf derler hem daha çok üzülür hem de sen ikna ettiğin için seni suçlar. Eğer sana derse ki beni aradılar gidelim diye git eşinle ama ortada birsey yoksa sen saf dışı kal. 

(58 puan) tarafından
Hep o üzülecek diye çok şeye sustum inanır mısın hep adım attım paşalar gibi ağırladım o insanları gece uğurlar yalnız başıma ağladığım çok oldu.
Şimdi böyle olduk soğukluk girdi araya dayanamıyorum laaflarina sözlerine..
Eşim benim yüzümden dışlanıyor gibi hissediyorum kendimi sucladim :( .
Ama haklısın eğer insan yerine koyup cagirirlarsa hanım hanım hediyemi alır giderim  :)) Giderimde bakalım nasıl davranacak bana & bize :(  her türlü gerginlik canım ya  :/
(385 puan) tarafından
Eğer gidersen onlar nasıl davranıyorsa sende görmezden gelir önemsemediğini belli edersin eşinin senin yüzünden dışlandığını da düşünme eğer eşini düşünüyor olsalar diyebilirler ha gelinle aramız açık sen gel 1 saat geri dön diye eşini tek de çağırmıyorlar suçlu sen değilsin onların zihniyeti bozuk boşver oluruna bırak eşine de anlayışla yaklaş umarım düzelir herşey
(58 puan) tarafından
İnşallaaah canım sağol ❤️
-Reklam-
0 oy
(834 puan) tarafından

Karışık bir konu. Size ne yapacağını öneremem ama k3ndim mesela şu an öyle birşey olsa bakardım diye düşününce sanırım önce bir annemi arardım. Napıyorsun ne ediyorsunuz diye. Konu konuyu açardı yarın için yardıma gelmemi ister mi diye sorardım vs. ve sonuç olarak gitöeye çalışırdım. Çünkü sonra vicdan yapıyorum kendi kendim3. Bir çok kez sans verip denerim. 'Olmayacak' demeyi sevmem 'olmadı' demek en güzeli. Çünkü olmadı, içinde çaba barındırıyor denenmişlik oluyor. Denemedim demem. İçim rahat olur.  Hem d3 h3diyeleşmek vs güzel şeyler belki yumuşar annen. :) inşallah düzelir durumunuz gülüm allah sabır versin 

(58 puan) tarafından
Sorun şu biz konusmuyoruz 2 haftadır. Eşim beni savundu korudu diye onada küstü onlarda konuşmuyor.
Mevzumuz ben kürtaj oldum ve haftasi geçmeden: " çocuk senin yüzünden öldü, önceden sigara iciyordun, 2.de böyle olursa gelir hergun önüne koyarım "dediği için mevzu cikti. Çok üzüldüm eşimle paylaştım o da annesi ile konuştu ve durum bu oldu.
O günden beri arayıp sormuyorum o da konusmuyor bizimle. Açıkçası açım hala taze atlatamadım bu durumu. Sindiremedim dediklerini.
İnşallah ya düzelir de böyle soğukluk oluncada eşim üzülüyor benden çok. Arada kalsın istemiyorum ama bende taş değilim.
(834 puan) tarafından
:( öncelikle geçmiş olsun Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. Ben de bir düşük yaptım birlik oturuyorum aynı evde kalmamıza rağmen haberleri dahi yoktur. Söyleyip onları da üzmekten ve biraz da çekinip utancımdan diyemedim. Eşim çok istedi.demek. çok doluyorlardı beni üstüste ağır misafir getirdikleri bir dönemdi. Ama geçti gitti şimdi elhamdülillah..

Inşaallah sizin de aranız düzelir çünkü silip atılan bişey değil anne baba önemli  allah beterinden korusun. Inşallah dua ediyorum rabbim hatasından dönmeyi nasip etsin ona, senden özür dilenmeli canı parçalanan sensin, eşin...  dilerim Allah'tan hidayet versin en başta da bizlere canım.
(58 puan) tarafından
:( Teşekkür ederim canim, sağol ❤️
 Rabbim hayırlısını nasip etsin, hakkımızda en iyisini bilen O'dur.
Duan için çok sağol Allah razı olsun ❤️  Tüm güzel dileklerin için teşekkür ederim, Amiin ❤️
(7,935 puan) tarafından
Kaynanan çok haksızlık etmiş. Hayatı boyunca içki sigara kullanmayan birisi de düşük yapabiliyor. Çocuk senle kocan arasında özel Bi konu onlar karışamaz. Muhatap olma senin güzel kalbini iyi niyetini suistimal eden insanlarla... Al kocanı yanına kapat kapını huzur içinde yaşa kocana odaklan...
0 oy
tarafından

Yoo ben olsam gitmezdim. Bende mesela kaynimin düğününe gidmiycem esimde gidmiycek konuşmuyoruz ama bizim cekindiginiz bi konu yok mesela düğün de herkes 1 tane kardeşi var nie gelmedi diye konuşacak karşılıklı kardeşiyle oynayamayicak kaybeden kaynım olur bizlik bi skntj yok. Kaynanam gilde falan karşılaşacak hemen kaçarlar bizlik bisey degil. Bence seninde çekilecek biseyin yok. Aramazlarsa tabi ki gitniyceksiniz az ağırdan alın kendibizi değer bilsinler 

0 oy
tarafından

Çağırılmamissnz ki zaten neye ikna edesin

0 oy
(1,722 puan) tarafından

Bnce hiç karışma senin yerinde olsam asla gitmezdim çağırılmdığım yere boşver sende eşinle başka aktivite yap unuttur ona dışlandığını sinrmaya gidin yemeğe çıkın ne bileyim sizde ikiniz eğlenin bn olsam öyle yapardım. Ne kadar ayıp insan ne olursa olsun evladını dışlamaz.

0 oy
(523 puan) tarafından

Allah aşkına herkesi çağırmış sizi çağırmış ne diye gideceksin ki .Ben davet edilmedigim yere gitmem ama eşin hediyesini alıp ben gitmek istiyorum diyorsa o ayrı eşini yanlız bırakma .

0 oy
(1,454 puan) tarafından

bence hiç karışma yani şahsen bende cagirilmadigim yere gidemem kim olursa olsun yani bide onun lafı edilir çağırmadık ama gelmişler diye . sonuç olarak neden gelmediniz denilse bile sizin açıklamanız var bırak eşin halletsin.  hani çağırsalar eşin gitmiyorum dese ikna et derim sonuç da aile ama kimse haber etmemiş 

0 oy
(7,935 puan) tarafından

Öncelikle çok iyi niyetli ve saf kalplisin . Herkesi aramışlar ve sizi adam hesabına almamışlar ve sen çağırılmadığın yere gitmeye niyetlisin. El kaynana dan zırıltısından nasıl uzak dursam diye düşünürken senin bu düşüncenin karşısında saygıyla eğilmek dışında elimden bişey gelmiyor. Ama bayan polianna sen bu kadar iyi niyetli olmamalısın  yoksa canını çok yakarlar seni çok üzerler. İstenmediğin ortama gitme otur evinde. Gitmek isterse kocan kendi gitsin. 

0 oy
(8,086 puan) tarafından

Kesınlıkle karısma canım.cagırmamıs adamlar gıdıpte napacaksınız.Allah iyi etsin böylelerini. 

0 oy
(58 puan) tarafından

Hanımlar Herkese yorumu için teşekkür ederim tek tek yazamadım kusura bakmayın. 

Sonuç olarak evet gitmedik :) 

Dua eden güzel yorumlarda bulunan arkadaslaradaa ayrıca tesekkur ederim.


Hepiniz cook sağolun ❤️

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 419 göst.
23 Şubat 2021 Aile kategorisinde Nigar Xelilova (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 684 göst.
5 Kasım 2019 Aile kategorisinde Meryemsena (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 842 göst.
11 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Aysedgn (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 311 göst.
24 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

374,720 soru

11,208,638 cevap

34,515 kullanıcı

...